sonuçta olacak :birimiz mezara birimiz hapishaneye.

ss kedi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2015
720
268
arkadaşlar eşimle bi çok problem var.ve bunlar bence aşılmaz durumda artık.
ben kpss ye hazırlanıyorum.bazı arkadaşlar eleştirebilir sen mi öğretmensin şiddet uyguluyosun filan diye ama ben kendimi savunuyorum.oturup dayak yiyemem kimseden.
bu güne kadar bi gün mutlu bi gün ağlayarak bi gün umursamaz geçti günler.kaldı şurda kpss ye 3 ay.ve ben tahammül sınırımın son noktasındayım.
çünkü geçen gün eşimin annesinin terbiyesizce yaptığı bir şey anlattım- eşimin haberi vardı muhtemelen ama benim anlatmamı beklemiştir.çok şeytandır kendisi-.ben ara tatilde gidip annemde kaldım.hem çok hastaydım -bronşit- hem de onların evinde rahat edemezdim.hem sobalıydı ev.hem de açıkcası gitmek istemedim.eşim de beni aramadı.kv benim annemi arayıp sövdü saydı.ben yine gitmedim.en son 1 gün gttim.bizim eve et kıyma filan girmez.bi gittim köye bi rafta sucuk bi rafta et bi rafta kıyma bi rafta balık.abartmıyorum.sonra tiksindim iyice soğudum zaten
.ama 24 saat durmadım.çünkü nefret geliyo bana o köyde.paramız yok dedim bi bilezik bozdurdum filan.ben geldim arkamdan annemi arayıp özür dilemiş kv ve 3 mil yar para gönderdiler eşya borcunu da biz ödüyoruz bu arada.bu arada kv oğlunu arayıp direktif vermiş hemen evine gitsin annesinde kalmıcak diye.ben yne gitmedim.3 gün sonra filan gitti.işte eşim de bana msj atmış şu gün geliyosun diye.ben anladım annesi aramış belli.gazla çalışıyo ya.neyse gittim
bizimki aşka gelmiş bi ilgiler tabiki de yatak konusunda.işi bitince öküzleşti yine.bende evde öyle bir kavga cıkardım ki.deli gibiydim aynı.seni görünce içime şeytan giriyo benim dedim korkuttum onu.öyle sakinleşti.ilaç aldım uyuyabilmek için ama aşırı dozdan zehirlendim.gece 5 te geldik hastaneden.
neyse bunlar ayrıntı.yine bi kaç kez birlikte olduk.ama bikere bu beni reddetti.sen reddedilmez misin ders çalışıyorum diye beni kaç kere reddettin ben bişey dedim mi filan dedi..neyse yine büyük olay olmadı.ama ben ondan sonra bi soğudum.
çalışma masam yatak odasındaydı diğer odaya taşıdım.
en son annesinin yaptığı terbiyesizlik yüzünden bana kahpesin dedi.bi tane çaktım buna.yine dedi yine bi tane daha vurdum.ben kahpeysem sen de piç kurususun dedim.öyle anneden ancak piç doğar dedim.çok sinirlendi çekti gitti.kapıyı açmıcaktım ama açtım yine gece gelince.dudağım patlamış ağzıma kan gelince fark ettim.bi de parmağımı sıktı.baya çürüdü.kalem tutamadım bi kaç gün.
dedim kendi kendime eğer bu adamla bidaha o yatağa girersen sana her şey müstehaktır dedim.
bi kere yanaşmaya çalıştı o da napıyon gız dedi güldü.hiç bakmadım suratına.buna bile yanaşmaya calışmak diyorum düşünün.ayrı yatıyoruz zaten.sabah kahvaltı yok.maaşını yeni aldığı için aksam dışardan yemek yiyip geliyo.bi hafta sonra ne olur bilemem.

benim derdim bu olaydan sonra ondan para istemek.harçlığımı tek seferde ver dedikçe -bence sırf bana her hafta param bitti dedirtmek için- vermiyo.az az veriyo.ben şu son üç ayda nasıl davranmalıyım ki kendim için çalışmalarım için olumsuz etkilenmiyim.çünkü bütün günüm temmuzdan sonra ne yapcam.nereye gitcem.bu evde nasıl durcam.boşlukta olcam.bu kadar şeyden sonra atanamazsam onunla aile olmak için mi uğrascam.ya yüzünü görmek istemiyorm.bu haldeyken bile ailesine etrafına iyi bir evliliğimiz varmış gibi davranıyo ya deli etcek beni.
annesi aradığında açmıyorum o günden beri.dün oğluna emir vermiş yine.açsın telefonumu diye.eşim de geldi bidaha açmazsan görürsün ne olcağını dedi.ben de aramasım ben konuşmak istersem ararım dedim.büyüğü küçüğü bu kadar ısrarla araması ne demekmiş dedim.temmuzda sınav gecince eve gitsem annem bi taraftan oraya git dicek bi taraftan onlar gel dicek.burda dursam nefret gelcek.

Hemen bosanin ne saygi kalmis ne swvgi bu sekilde bu evlilik dahada devM edemez. Etsede hayr gelmez.yazik edersiniz kendinize

Boşanmak gibi bir seçeneğiniz var biliyorsunuz değil mi?

he evet çok iyi bir sırt buldum ya
param yok da ondan.hepsini okumadın galiba.eşşek gibi sınava calılşyıorum diyorum.atanmak için moral yaratmak için buraya actım bunu.boşanmam gerektiğini ben de bilyiorum.
Sınava çalışanlara boşanmak yasak mı?
Annenin yanına git, boşan, otur ders çalış.

Eşinizle annesini bi tarafa koydum zaten gözlerim yuvasından çıktı okurken,ama sizdeki konuşmalar tavırlar ne olacak peki hocam( öğretmenim demissiniz)Ben onlardan çok size yakıştıramadım bu halleri...sizde bu sinir ve küfürler varken öğrencilerin vay haline şimdiden....ayy valla korktum hepinizden...

Sınava çalışanlara boşanmak yasak mı?
Annenin yanına git, boşan, otur ders çalış.
dersanem burda.ve eve gidio asla ders calışamam.bu süreci burda tamamlamak zorundayım.eğer boşanmak yada ayrılam gibi bir şey olursa bütün komşular basta kv olmak üzere kapıya yığılır.annemlerin orası ilçe.küçük yer.hiç kimsenin bu kadar aşırı şeyler yaşadığmızdan haberi yok.şu an en doğru şey burda kalmak.ve kendim için onunla yüz göz olmamak.evliymiş gibi değil bi evde ev arakadası gibi yaşamak.ben onla duygusal bağlarımı koparmaya calışyıorum çünkü.

Bu nasıl bir evlilik. Ne saygı kalmış ne sevgi. Küfürler, hakaretler havada uçuşuyor. O eşine küfür ediyor, eşi hem ona hem annesine. O onu dövüyor, diğeri onu. O evde nasıl sınava odaklanacaksın ki?

şimdi ne kadar inanın normal hayatımda böyle değilim desem o kadar saçma olcak ki.insan ancak yaşayınca anlıyo.ben iki şeyi anladım bu son yaşadığım olayda.birincisi kadının şiddet görüp neden sustuğunu.ikincisi insanın gerçekten cinnet geçirebileceğini.

Valla ben olsam gurur yapar, başka eve çıkardım. Onun evine parasına puluna da tamah etmezdim. Ailenizin yanina donemiyorsaniz kendinize baska ev tutun. Düşünsene, o kazanıyor, sen yiyorsun, ustelik iliski bu kadar saygisiz bir hal almisken. berbat ve küçültücü bir durum.

odaklandığım kadar.savaşıyorum desem yeridir.ve eşime göre çok normal yediğim önümde yemediğim arkamda her şey olumlu braz bilg.karsısına gecsem çalışmıyo olurum.
he bu arada kendisi lise mezunu.kendisi askeri personel.hergün uyuştucu bağımlısı kendini jiletleyen insanlarla uğrasıyoçben cıldırdığımda ona anormal gelmiyomuş.belki de ben de bu yüzden delirmişimdir.
kendinde aşalık kompleksi var.ne kadar kabul etmese de.bu arada benimle asla dersmiş dersaneymiş okulmuş böle şeylerden asla konuşmaz.bi yatak keyfi gelince bi de yemek konusunda işi düşünce birden görünür olurum evin içinde.asla sohbet filan yoktur.misafir olayımız da yok.beraber bi yere de gitmeyiz.

Bence ne diyorsa ewet sensin de kv ilede konuş kısa kısa. Huxursuzlukta cıkmaz sende rahat çalışırsın. Sınavdan sonrada eywallah dersin. Şu aşamada ayrılıp ewine dönsen bence de çalışamazsın o yüzden sorun yokmuş gibi davran yanaşırsa da sınava odaklandım de o uyuyana kadar ders çalış vs vs.

Yani bu dediklerim dürüstçe davranmak değil iyi bir davranış da değil ama senin durumunda tek çözüm bu gibi

Çocuğumu sizin gibi birine emanet etmek istemezdim. Küfür nedir ya bir erkeğin ağzında bile iğrenç dururken bayanda küfür nedir? Bir eğitimci birde. Anne değilim çok sevdiğim bir yeğenim var onuda sizin gibi birine emanet etmek istemezdim. Adamın annesine resmen şey demişsiniz. Birde o adamdan para istiyorsunuz. pes valla

maalesef konu sahibinin çözülebilir sorunları yok sevgi saygı kalmamış kazık kadar anne direktifleriyle hareket eden bir adam
ama bence o üç ay sadece sınava odaklansın annesinde mi kalır adamla mı oturur bilmem ne kadar az muhabbet o kadar iyi her koşulda
şimdilik boşanma işlemleriyle uğraşma ama sınavı olur olmaz ister atan ister atanma derhal ayrıl o evden

ben gerçekten mantıklı yol gösterici cevaplar bekliyorm.ve şu süreç için.sürecin sonunda ne olacağı belli zaten.boşanmak.ama yazdığımı okuyup 3 ay ne yapacağımı düşünmeden boşan demek de olmaz şu anda.ben evin içinde nasıl davranmalıyım.onla asla bişey yaşamıcamı anlıcak ve ona parası dışında ihityacım olmadığını anlıcak şekilde nasıl davranmalıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…