sonuçta olacak :birimiz mezara birimiz hapishaneye.

sağ olun iyi dilekleriniz için.
inşallah.elimden geldiği kadar çalışıyorum ama kesin kazanırım atanırım diyemem.sınav anında ne olacağı belli olmaz.
anneme biraz bahsettim durumu.iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum.
ama kendimi çok çaresiz hissediyorum.
eski resimlerimize baktım bugüne kadar.resimlerin anımsattıklarından bile anlıyorum eşimin beni sevmemeye başladığı zamanı.şimdi daha iyi oturuyo bütün parçalar.
o eski aşık çift değiliz.
herşeyi yaşamış ve tüketmişiz.
tekrar aynı şekilde sever miyim.aynı şekilde mutlu olur muyum onunla yada başkasıyla bilmiyorum.eşime karşı bişey var hala içimde.ama bu his onunla mutluyum diyecek kadar büyük bişey değil.geçmişten gelen bi alışkanlık sadece.başka bi anlam yükleyemem.

Hangi dizi diye sormak istiyorum çünkü bir insanın bunların yaşayabileceğine ve hala daha orada durabileceğine ihtimal vermek istemiyorum...

anneme bahsettim üstü kapalı dedi ki daha 1 yıl olmadı nasıl geçinemiyosunuz.
sen diyosun ki o ay ayrılsaydın.kendime ait bi ev tutacak maddi imkanım yok.annemin evine de gitmek istemiyorum.orada daha kötü olurum.yada iyi olmam.
ben de şaşırdım napcağımı.sınava çalışıyorum.çalışmıyorum değil.ama harikalar yaratamayacağım ortada.herkesin çalıştığı kadar çalışıyorum.bu yoldn geçenler de bilir ki herkesten çok fazla şeye çalışmalısınız ki bi farkınız olsun.ama ben sabah yataktan kalkmak istemiyorum.ölsem de kurtulsam artık diyorum.şöyle uyusam da sabah uyanmasam.ben öldüğümde insanların ne yapcaklarını izlesem.hiç yorulmasam mutsuz olmasam.

dayak yemeliyim ki onlar gelip beni teselli etsinler.
keşke daha sakin bi şekilde bitse bu iş.

Çok üzüldüm yaşadıklarına kim bilir ne hayaller kurdun daha balayında başlamış psikolojik işkence. Yaşadığın hayal kırıklığı yüzünden bu hale getirmiş.
Düşünüyorum 4 aylık evlisin hiç bir kadın 4 ayda bu hale gelmez. Şuraya yorum yapıp akıl verenlerin kaç tanesi acaba düşündü bunu.
Bu kadın neden bu hale geldi 4 ayda ? Hiç biri. Çoğu başına gelse o verdiği aklı uygulayamaz biliyor musun eminim buna. Birde 4-5 günlük evliyken baba evine gitmek zorunda kalmışsın yanlış anlama ama elalem neler düşünmüştür. Şimdi 4 ayda boşanmış olursan kesin o pis düşünceli insanlar "bak boşandılar gördün mü kesin o yüzdendir" derler. İnşallah atanırsın ve güzel bir hayatın olur. Eşinin seni bir cinsel obje olarak görmesi çok onur kırıcı olmalı.

zaten o zaman başladı her şey.bütün kavgalar hakaretler.kobani işıd olayları çıktı.eşimi bi haftalık evli demedi gönderdi askeriye.bizde de o potansiyel varmış ki sabırlı olamadık.zaten sabırlı olmak imkansızdı.hem çatışmanın ortasındaydı hem de 10 günlük diye gitmişti sonra süresi belli olmayan bi tarihe dönüştü.6 ay 1 yıl.belli değildi.3 ay sonra döndü geri.ama döndüğünde evlilik diye bişey kalmamıştı ortada.herşeyi bitirmiştik.daha o zaman demişti geldiğimde ilk işim boşanma davası açmak diye.
ben niye o kadar lafın üstüne geldim bu eve sürdürdüm bu evliliği bilmiyorum.belki de kendi hatalarım olduğu için.sadece onda olsaydı sorun bu kadar kabullenmezdim küfürleri hakaretleri.
şimdi de bi sınav var önümde.ama ben buna da bi bel bağlayamıyorum ne yazık ki. olacak ve boşanıp kurtulcam diyemiyorum.

benim eşim resmen öküzdü.
ama neyse ki şimdi herşey yolunda
eğer umut varsa çocuk yapın
eğer yoksa da boşann

Bak canım yanlış anlama beni ama asker eşi olmak çok zordur. Ben asker kızıyım. Emekli oldu babam.
Onların psikolojisi farklı oluyor, keşke biraz alttan alsaydın. Şimdi buraya yazamayacağım şeyler var. Daha kötü oluyor insanın ruh hali eskiden hiç değilse birlik vardı.
Onun halini anlaman lazımdı bunları göze almış olman lazımdı. Onların mesleği kolay değil. Sağdan soldan Molotoflar, taşlar geliyor hele o dönem çok kötüydü sokağa çıkma yasağı uygulandı doğuda süresiz..
Keşke biraz alttan almış olsaydın. Ya da sonrasında affettirmiş olsaydın. Her zaman sabırlı olman lazım. Benim annem neler çekti. Babam rütbeli bir askerdi çok katı kurallarla yetiştirilmiş. Biz neler çektik anlatamam. Sinirlerine hakim olman lazım.

ben zaten yapım gereği sinirli bi insanım.hemen parlar ve hemen sönerim.
ama o dönem çok kötüydü.ve her şey için çok geç.
duygusal bakarsam işin içinden çıkamam.ve kendime yazık etmiş olurum.
ben sınava gireceği ilk gün dedim bu meslek zor bizi bitirir dedim ama dinlemedi.çünkü başka çaresi yoktu.elinde bi mesleği yoktu.okumamıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…