- 21 Ocak 2015
- 720
- 268
sağ olun iyi dilekleriniz için.sanki tüm öğretmenler çok mükemmel haytalar yaşıyor eşlerine çok anlayışlılar benim bir arkadaşımı örnek vermek isterdim ama uzatmak istemiyorum.öğretmen olu sakin olupta işini istemeden yapan öğrencilerine verimli olmayan çok.yaşadığınız ortamda yine iyi sabrediyorsunuz inşallah allah yüzünüze güler sınavı kazanıp hayatınızı kurarsınız.herkez yaşadığı ortamı bilir bizim sizi yargılama hakkımız yok ben hiç görmedim çok mutlu el üstünde tutulan bir bayanın durduk yere eşine vurduğunu adam size vurmuş savunmuşsunuz kendinizi napıcaktınız ki sizde içinde bulunduğunuz duruma göre çıkış yolu peşindesiniz.
inşallah.elimden geldiği kadar çalışıyorum ama kesin kazanırım atanırım diyemem.sınav anında ne olacağı belli olmaz.
anneme biraz bahsettim durumu.iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum.
ama kendimi çok çaresiz hissediyorum.
eski resimlerimize baktım bugüne kadar.resimlerin anımsattıklarından bile anlıyorum eşimin beni sevmemeye başladığı zamanı.şimdi daha iyi oturuyo bütün parçalar.
o eski aşık çift değiliz.
herşeyi yaşamış ve tüketmişiz.
tekrar aynı şekilde sever miyim.aynı şekilde mutlu olur muyum onunla yada başkasıyla bilmiyorum.eşime karşı bişey var hala içimde.ama bu his onunla mutluyum diyecek kadar büyük bişey değil.geçmişten gelen bi alışkanlık sadece.başka bi anlam yükleyemem.