sonuçta olacak :birimiz mezara birimiz hapishaneye.

Biraz sakin olmayı deneyin ikiniz de . Al karşına tatlı tatlı konuş ben bu evde sadece seni ve huzur istiyorum diye damardan gir

ben de birbirini seven isteyen nefes alamayan herşeyi onla yapmak isteyen aşk dolu biriyle evlenseydim-en azından ben böyleyken eşim benim aşkımı tüketip sevgisizliğiyle beni delirtmeseydi- ben de her şeye göğüs gererdim.varsa yerdim yoksa yemezdim.
ama kendisi bana seninle evlendiğim güne lanet olsun dicek kadar düşmüşse ben bu evlilik için ne yapabilirim.ki bunu bana evlendiğimiz ilk ayda söyledi.balayı haketmiyomuşum.balayı neyimeymiş.o kendisi gidermiş tatile.
ben zaten onun üstünde yüküm.onun üstünde yük olmaktan kurtulmak için çabalıyorum.şu evde aldığım her nefes bana haram geliyo zaten.sadece düşünmeden yaşamaya çalışıyorum.
geçen ay markete gitmiştik.dersleri yazarak çalıştığım için kalemler almıştım.eşim marketin ortasında bana bağırdı napcaksın o kalemlerle diye.herkes döndü baktı.eve geldiğimde de suratsız yaptın yine suratsızlığını dedi.
bu kadar kalitesiz bir insan.ben ne derdimi anlatcam ki ona.
yok atanmakmış yok okulmuş anlamaz ve arka da çıkmaz.
daha yemek nerde ütü nerde temizlik nerde.bütün kış başımdan gitmezdi.
çalışma masamdan kaldırırdı hazır yemeği tabağa koymak için.şimdi artık her şeyden çektim elimi..ben hiç gücenmiyorum onun parasıyla yaşarken.benim yaşadığım psikolojiyle fazla fazla çıkarıyo zaten acısını.
o yüzden kimse bana paradan falan bahsetmesin.

Ev ev degil kafes dovusleri meydani.
Kendini kandirma sakince 3 ay calisicam diye o ortamda.
Bizde girdik o sinava.Nasil bir emek gerektirdigini biliyoruz.Birakirsin dersaneyi,annenin evine gidersin.Kafan rahat gömersin kafani kitaplarina.Olur.3 gundur siteden cikmiyosun.Boyle hazirlanilmaz kpss ye.He bu kafayla mi calisicam dersen de sen cozum aramayi gectin laf yetistirme olayina girdin artik.Boyle gidersen de atanmayi unut.

o yollardan geçtin de atanamadım galiba.
atandıysan da ne kadar zor olduğunu biliyosundur.ben de zaten buraya bunları yazarken çözümsüz kaldığım ve nasl davrancağımı bilmediğim için yazdım.
sen dert etme benim ders çalışmamı.

Etmedi.
Emrivaki mi evlendin?
Kafana silah dayayan mı oldu?

canım şu üslupla yazcaksan yazma lütfen tamam mı.
ben kendimi vicdanımla sorguluyorum zaten.
mahalledeki dedikoducu kadınlar gibi bana ahkam kesmeye kalkma.
varsa bi akla yatkın bi fikrin öyle gel düzgünce konuşalım.ablalık mı yapcaksın yoksa insanı delirtmeye mi çalışcaksın karar ver.

özellikle eşime ve ailesine.hem beni onun parasıyla bu şartlarda yaşamay mecbur ettiler hem dönüp bakmadılar.
ailesi baksın diye mi evlendiniz.evlendinse ve çalışmıyorsan tabii ki eşinin parası ve eşinin şartlarında yaşayacaksınız.
ayrıca senin ailen ne yapıyor.para yardımı yapıyor mu?

Biraz sakin olmayı deneyin ikiniz de . Al karşına tatlı tatlı konuş ben bu evde sadece seni ve huzur istiyorum diye damardan gir
biz o aşamalardan çoktan geçtik.
ama bu evlilik için yapılcak bi şey kalmadığı için bu noktadayız.
ben çekip gidemiyorum.
o gidip boşanma davası açamaz.
aynı eve tıkılmış ve yaşamak zorunda bırakılmış gibiyiz.ikimiz de aynı duyguyu tek bu noktada ortak yaşıyoruz.

Ben ne dert edicem yahu..Banane hatta boyle devam et sonuclarini kendin gor agustosta.Sen tek cozumsuz nokta nasil konsantre olucamla basladin ama tipik bir bdv gelin kaynana cekismeleri konularini anlatmaya baslamissin.Evlilik kurumunu yerle bir eden bu birlikteliginizde ne sana ne kocan olacak adama sihirli degnek degmeyecegi asikar.O ortamda senin herhangi birseye konsatre olman ve basarman imkansiz.Denemek bedava ama kaybin koca 1 sene olacak.Buralarda olursan ozaman yazariz yine.

Soru sordum cevap bekliyorum.
Delirmeye fazla müsait gibisin.

Ne kadar üstüne gitmişsiniz kadının. Öğretmenliğinden girmişsiniz. Bende ilk başta tepki verdim ama okudukça hak verdim. Sizin ne haddinize sen öğretmen olma demek? Allah nasip ederse size mi danışacak? Öğretmenlerde insan sadece çocuklarınızı eğitsin diye üretilmiş makine değil. Çoğunuzun üslubu çok basit. Kadının demek ki ailesi boşanması konusunda destek olmuyor kadının belki bir bildiği var? Kocan sana bakmak zorunda değil evet zorunda. Sizin babanız annenize ben sana bakmak zorunda değilim dese böyle konuşurmusunuz çok merak ediyorum. Evlenmişse bakmak zorunda eşşek gibi zorunda. Devlet bile boşansa şu kadın darp raporu alsa hakaretleri ispat etse tazminat verdirtir ne demek zorunda değil? Konu sahibine tek kızdğım nokta küfür etmesi gerçi bana kahpe diyene bende ederdim belki ve bu kişi eşimse ne demek kahpe, biri bana vursa bende vururum eşşek miyim dayak yiyeceğim?
Herkes kadını linç etmiş o linç edenlerin çoğu kocasına tek kelime etmemiş. Pes valla

Yav şöyle boşan boşan boşan ne oluyor yaaaa. Konu sahibesi sanki bunu düşünemedi siz demeseydiniz bu seçenek aklına gelmeyecekti. Bir kadın kötü giden evliliğini sürdüyorsa

1- acıdan şiddetten zevk alıyordur (ki böyle olsa bdv ye konu açılmaz)

2. ÇA-RE-SİZ-DİR

BİR DERDİM VAR başlıklı bir sayfaya ınsanlar dertlerini yazıyorlar. Gerek akıl almak için,gerek nasihat duymak için. Ama sert eleştiri ve fütursuzca lflar işitmek için değil. Arkadaşlar lütfen,diliniz aklınızın önüne geçmesin. Düşürenerek yazmalısınız biraz. Kocanızın size 'KAHPESİN' Dediğini sadeece gözlerinizi kapatıp bir düşünün o an ki pskıkolojinşz,öfkeniz size neler yaptırırdı ?!

tatlim bu sayfaya yazmaz mısın lütfen
son derece gereksizsin çünkü.
senin gibi bir insanla konuşmak dertleşmek imkansız.sen bu sayfalarda günlerini harcaya harcaya usta olmuşun anlaşılan.
SADECE YAZMA BENİM KONUMA.
ŞU DAKİKADAN İTİBAREN SENDEN TEK İSTEDİĞİM BU.
GÖLGE ETME BAŞKA İHSAN İSTEMİYORUM SENDEN.
SANA VE FİKİRLERİNE HAYATINDA MUTLULUKLAR.

yok canım.öyle boş boş konuşan insanlar seni geri zekalı yerine koyup bilmişlik taslıyolar ancak.benim aklıma gelmiyo çünkü boşanmak veya başka bi şey.
he öğretmen olma konusuna gelince.ya ben deseydim ki ev hanımıyım.yada eğitimsizim...çünkü size göre eğitimsiz olmak ve ev hanımı olamk yeter kocadan dayak yemek ve kendini savunmamak için.o zaman derdi ki o akadasların hepsi gerizekalı okusaydın şimdi gider boşanırdın.aklın nerdeydi.ne diye evlendin.şimdi paran olurdu işin olurdu kendine bakardın.tabi yicen dayağı oturcan. ama gel gör ki herkes kendi AKLI YETTİĞİNCE eleştirip durmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…