Biraz sakin olmayı deneyin ikiniz de . Al karşına tatlı tatlı konuş ben bu evde sadece seni ve huzur istiyorum diye damardan gircelal deme ya.babasının adı.ıyy tiksindim.
biri yazmıştı büyü bilmem ne olabilir diye.
benim de aklıma geldi.ben eşim için ailesi köyü için ölüp biten biriydim bir sene öncesine kdar.bir sene değil de nisan 2013 e kadar.o zaman söz taktık.ve her şey ondan sonra değişti.biz onlara gittik ailecek misafirliğe.ve ne hikmetse bunların köpeği beni ayakkabımı almış.saklamış.ayakkabı ertesi gün geldi bana.bu hep aklıma takılı kaldı.o zamanlardan sonra bende hep bir iticilik tiksinme onları sevmeme durumu başladı.görüldüğü gibi her şeyi açık yazdım zaten.belki de bana da yaptılar da ters tepti.
evet canım biraz emrivaki oldu.Şakamısın sen ya.
Zorla mı evlendirdiler seni...
Herkse seni beslemek zorunda mı?
Çalış kazan paranı.
ben de birbirini seven isteyen nefes alamayan herşeyi onla yapmak isteyen aşk dolu biriyle evlenseydim-en azından ben böyleyken eşim benim aşkımı tüketip sevgisizliğiyle beni delirtmeseydi- ben de her şeye göğüs gererdim.varsa yerdim yoksa yemezdim.Eşinizin size sizin eşinize şiddet uygulaması küfür etmesi evliliğinizde saygının bittiğini gösterir ki saygının bittiği yerde sevgi de kalmaz bana göre zaten evliliğinizin bitik durumda. Kayınvalidem eşimi dolduruyor demişsiniz, siz kadının evine gittiğinizde buzdolabını açtığında gördüğünüz etleri dahi tiksinme konusu yapabiliyorusunuz. Böyle saçma bir şey olur mu, siz artık evlisiniz ve kendi yağınızda kavrulmayı öğrenmelisiniz. Eşyaların borcunu biz ödeyeceğiz deyip ödeyememiş olabilirler. Benim kayınvadem de aynı şeyi söylemişti ama düğün zamanında onlarda borçlandı ve düğünden sonra ödeyemediler biz ödedik eşimle. Ne yani bende mi kayınvalidemden tiksinseydim. Ayrıca kadın dolabı boş görünce gidip gücünün yetiğince alışveriş yapmış sizin için + 3000 tl para göndermiş taksitlerinizi ödeyin diye hiç destek olmuyor değil yani elinden geldiğince olmaya çalışıyor belli. Siz telefonlarını açmıyorsunuz, annenize gidiyorsunuz ama kayınvalideniz yakın olduğu halde gitmiyorsunuz? Kısaca kendi kusurlarınızı görmemekle birlikte kayınvalidenizin hiçbir kusurunu görmezden gelemiyorsunuz. Bakış açınızı değiştirin kimse sizin evinize yiyecek almak zoruda değil. Bunları hiç yaşamamış bir olarak söylemiyorum tüm bunları biz de yaşadık eşimle çok zor zamanlar geçirdik evet dolabımızın boş olduğu zamanlarda oldu. Ama hiçbir zaman kayınvalideme gittiğimde bak bak benim dolabım boş onun dolabı ağzına kadar dolu diye fesatlanmadım. O günleri atlattık çok şükür kimseye yansıtmadan.
Etmedi.evet canım biraz emrivaki oldu.
evet canım beni beslemek zorunda.
cevaplarım tatmin etti mi seni.
o yollardan geçtin de atanamadım galiba.Ev ev degil kafes dovusleri meydani.
Kendini kandirma sakince 3 ay calisicam diye o ortamda.
Bizde girdik o sinava.Nasil bir emek gerektirdigini biliyoruz.Birakirsin dersaneyi,annenin evine gidersin.Kafan rahat gömersin kafani kitaplarina.Olur.3 gundur siteden cikmiyosun.Boyle hazirlanilmaz kpss ye.He bu kafayla mi calisicam dersen de sen cozum aramayi gectin laf yetistirme olayina girdin artik.Boyle gidersen de atanmayi unut.
Etmedi.
Emrivaki mi evlendin?
Kafana silah dayayan mı oldu?
ailesi baksın diye mi evlendiniz.evlendinse ve çalışmıyorsan tabii ki eşinin parası ve eşinin şartlarında yaşayacaksınız.özellikle eşime ve ailesine.hem beni onun parasıyla bu şartlarda yaşamay mecbur ettiler hem dönüp bakmadılar.
yapıyo canım merak etme.ailesi baksın diye mi evlendiniz.evlendinse ve çalışmıyorsan tabii ki eşinin parası ve eşinin şartlarında yaşayacaksınız.
ayrıca senin ailen ne yapıyor.para yardımı yapıyor mu?
biz o aşamalardan çoktan geçtik.Biraz sakin olmayı deneyin ikiniz de . Al karşına tatlı tatlı konuş ben bu evde sadece seni ve huzur istiyorum diye damardan gir
o yollardan geçtin de atanamadım galiba.
atandıysan da ne kadar zor olduğunu biliyosundur.ben de zaten buraya bunları yazarken çözümsüz kaldığım ve nasl davrancağımı bilmediğim için yazdım.
sen dert etme benim ders çalışmamı.
Soru sordum cevap bekliyorum.canım şu üslupla yazcaksan yazma lütfen tamam mı.
ben kendimi vicdanımla sorguluyorum zaten.
mahalledeki dedikoducu kadınlar gibi bana ahkam kesmeye kalkma.
varsa bi akla yatkın bi fikrin öyle gel düzgünce konuşalım.ablalık mı yapcaksın yoksa insanı delirtmeye mi çalışcaksın karar ver.
aynı şeyler erkek içinde geçerli artık.malum burada karşılıklı hareketler varşu kadın darp raporu alsa hakaretleri ispat etse tazminat
tatlim bu sayfaya yazmaz mısın lütfenBen ne dert edicem yahu..Banane hatta boyle devam et sonuclarini kendin gor agustosta.Sen tek cozumsuz nokta nasil konsantre olucamla basladin ama tipik bir bdv gelin kaynana cekismeleri konularini anlatmaya baslamissin.Evlilik kurumunu yerle bir eden bu birlikteliginizde ne sana ne kocan olacak adama sihirli degnek degmeyecegi asikar.O ortamda senin herhangi birseye konsatre olman ve basarman imkansiz.Denemek bedava ama kaybin koca 1 sene olacak.Buralarda olursan ozaman yazariz yine.
yok canım.öyle boş boş konuşan insanlar seni geri zekalı yerine koyup bilmişlik taslıyolar ancak.benim aklıma gelmiyo çünkü boşanmak veya başka bi şey.BİR DERDİM VAR başlıklı bir sayfaya ınsanlar dertlerini yazıyorlar. Gerek akıl almak için,gerek nasihat duymak için. Ama sert eleştiri ve fütursuzca lflar işitmek için değil. Arkadaşlar lütfen,diliniz aklınızın önüne geçmesin. Düşürenerek yazmalısınız biraz. Kocanızın size 'KAHPESİN' Dediğini sadeece gözlerinizi kapatıp bir düşünün o an ki pskıkolojinşz,öfkeniz size neler yaptırırdı ?!