sonuçta olacak :birimiz mezara birimiz hapishaneye.

zaten o da ben ona döneyim de iyi geçinelim havalarında değil.
yada ben öyle düşünüyorum.
duygularını bu kadar saklayan bir insan olmasaydı ben bu durumda olmazdım.

Esaretin Bedeli adlı filmi izlemişsindir muhtemelen. İzlemediysen mutlaka zamanını ayır ve izle hemen bugün. Aradığın cevabı bulacaksın.

Kuzum diyosun ya beni acıtıyo aynı acıyı yaşatıyorum, sinirden uyuyamıyorum onu da sinirlendiriyorum o da uyuyamasın, annesiyle ilgili verdiğin cevap falan. Haksız değilsin tatlım rabbim yardımcın olsun ama sende çetin cevizsin. Her kadın yapamaz bunları ama daha sakin olsan inan daha huzurun olur. Çok polemiğe girme eşinle. Zıtlaştıkça sertleştikçe daha içinden çıkılmaz hallere girer bu durumlar. Sen zaten kaynanaya falan pabuç bırakacak kadın değilsin. Takma kafana onun için. Hani konuşamazsın söyleyemezsin o zaman içinde kalır dert olur, sen çatır çatır cevap da veriyosun ee niye takıyosun. Sakin ol. Kocan da sakinleşecektir. Hele bi şu sınavı kazan, sonra allah kerim

3 ay sabredeceksin, sınava kadar.. Sonra kazansan da kaybetsen de boşanmalısın...Şimdi boşanmaya kalksan sınavdan önce mahkeme olması zor. Sizin ki anlaşmalı değil gibi... E sınav öncesi boşanmaya kalksan kendini derslerine yeterince veremeyeceksin.. 3 ay boyunca ders çalış, sadece ders çalış bence. Kim ne derse he de alttan al biraz.
KPSS yi kazanmakla da olmuyor bir de atanma bekleyeceksin... Onu da annenin yanında beklersin o arada çalışırsın...
Şu sınavdan iyi puan al önemli olan o :)

Çok az kalmış kurtulmanıza inş. atanırsınız da tekmeyi basarsınız.Küfür ve şiddet konusunda asla sizi kınayamıyorum insanı o kadar kötü durumlara getiriyorlar ki...En sonunda karşındakinin anladığı dilden konuşmak zorunda kalıyorsun..İnş. boşandıktan sonra sıfırdan tertemiz bir hayata başlarsınız...

Allah yardimcin olsun
Tüm kalbimle dua ediyorum
İnşallah atanirsin ve cookk güzel bir hayatin olur

Yasamak istediğin tüm mutluluklara ulasirsin umarim

Allah kimsenin emeklerini bosa cikarmasin

Sabah sabah okurken gerildim. Yaşadıklarınız çok zor şeyler. Boşanın demiyorum zaten kafanda bitirmişsiniz, sevgi saygı da bitmiş. Hiçbir şey sizin akıl sağlığınızdan önemli değil.
Kayınvalide kaynanalığını yapmış ana kuzusu eşiniz de onun aklına uymuş bu hep böyle sürer giderdi. İnsan mutlu olmak için evlenir bu ne böyle?
Kayınvalideler asla geri durmaz alttan almaz, kendilerini o ailenin bir parçası gibi görürler zaten. Oysa size karışmaya hiçbir hakkı yok olamaz da.
Bazı arkadaşlar eleştirse de küfür olayında haklısınız. Eğitimci olmanızla da alakası yok bunun bu sizin özel hayatınız. Kendinizi savunmak için kocanıza karşılık verdiniz diye okulda öğrencilere küfür edecek değilsiniz. Bize lisedeyken bir hocamız söylemişti hiç unutmam; biri sizin şerefinize onurunuza dokunan bir söz söyler, hakarette bulunursa ona vurun, ne yaparsanız haklısınız demişti. Kendisi size o lafı diyor, ama annesine söylenince neden zoruna gidiyor.
Atansanız da atanmasanız da bu adamdan ayrılacaksınız zaten önemli olan 3 ayı atlatmak şuanda. İnşallah atanırsınız ve güzel bir hayatınız olur.

arkadaşım gerçekten iyi değilsin.. hamile kaldığında bebeğini düşürmek yerine en sağlam korunma yöntemlerini araştırmalısın eğer ki böyle bir evliliği yürütmeyi ve düzeltebileceğini düşünüyorsan. benim nacizane tavsiyem 1- hemen korunmaya başla 2- önce sen kendin bir sakinleş 3- eşinin sakin bir anını yakalayıp 2 medeni insan gibi bir konuşmayı dene hatta ikna edebilirsen psikoloğa beraber gidin.. bu adamı zamanında seçmişsin ve evlenmişsin yuva 2 dakikada bozulabilir ama kimse mücadele etmeyi düzeltmeyi ve düzelmeyi istemez. sen yeterince mücadele ettin mi tamam artık kendini bu insan için daha fazla yıpratamazsın

Çok karışık anlatmışsınız, nasıl bu duruma kadar geldiniz siz böyle ...

lise.açıktan okuyo üniveriste.bi bölüm şu anda.ama benm için bişey ifade etmioy.çünkü kitap yüzü açmadan sınava gidiyo sadeceç.
senin yanında bu kadar kültürsüz bir insan sen okumuşsun ne diye onunla evlendin severekmi görücü usulüyle miydi

İğrenc bir ilişkiniz var gercekten. Bence de hemen boşanın. Yoksa konu başlığındaki durumu yaşamanız kacınılmaz.

Bence kafanızı şu sınava verip kendi işinizi garantileyin.
boşanma anında ailenizdende destek yoksa kimsenin yanına sığamassınız.
bu adamı da çekmek zorunda kalırsınız.

Canım psikolojin çökmüş senin ..
Kimse kötü olsun diye evlenmez, hayat işte evlilik bir kumar bir nevi .
Allah yardımcın olsun ..
Sinir sistemin alt üst olmuş,
eleştiren arkadaşlar için de söylüyorum ki yaşamayana söylemesi dile kolay ..
Boşanmakta öyle kolay değil, peynir ekmek tüketir gibi bir evlilik öyle kolay tüketilmiyor maalesef ..
Yetiştirilme tarzımızda yok maalesef bu anlayış ..
Sınava sağlıklı bir şekilde çalışabiliyor musun bu ortamda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…