Eşinizin size sizin eşinize şiddet uygulaması küfür etmesi evliliğinizde saygının bittiğini gösterir ki saygının bittiği yerde sevgi de kalmaz bana göre zaten evliliğinizin bitik durumda. Kayınvalidem eşimi dolduruyor demişsiniz, siz kadının evine gittiğinizde buzdolabını açtığında gördüğünüz etleri dahi tiksinme konusu yapabiliyorusunuz. Böyle saçma bir şey olur mu, siz artık evlisiniz ve kendi yağınızda kavrulmayı öğrenmelisiniz. Eşyaların borcunu biz ödeyeceğiz deyip ödeyememiş olabilirler. Benim kayınvadem de aynı şeyi söylemişti ama düğün zamanında onlarda borçlandı ve düğünden sonra ödeyemediler biz ödedik eşimle. Ne yani bende mi kayınvalidemden tiksinseydim. Ayrıca kadın dolabı boş görünce gidip gücünün yetiğince alışveriş yapmış sizin için + 3000 tl para göndermiş taksitlerinizi ödeyin diye hiç destek olmuyor değil yani elinden geldiğince olmaya çalışıyor belli. Siz telefonlarını açmıyorsunuz, annenize gidiyorsunuz ama kayınvalideniz yakın olduğu halde gitmiyorsunuz? Kısaca kendi kusurlarınızı görmemekle birlikte kayınvalidenizin hiçbir kusurunu görmezden gelemiyorsunuz. Bakış açınızı değiştirin kimse sizin evinize yiyecek almak zoruda değil. Bunları hiç yaşamamış bir olarak söylemiyorum tüm bunları biz de yaşadık eşimle çok zor zamanlar geçirdik evet dolabımızın boş olduğu zamanlarda oldu. Ama hiçbir zaman kayınvalideme gittiğimde bak bak benim dolabım boş onun dolabı ağzına kadar dolu diye fesatlanmadım. O günleri atlattık çok şükür kimseye yansıtmadan.