sonuçta olacak :birimiz mezara birimiz hapishaneye.

ya allah aşkına eğitimde dayak daha yeni yasaklandı.
burada yazanların yaşları 20-30 arasıdır.ve hepsi 1980-1990 yıllarında gitmişler okula.bizim hocalarımız gözümüzün önünde çocukların ağzından kan getirirlerdi. ben burda eşime küfür ettim diye ne bu genelleme.
karşımda tohumu rahmine düşmemiş çocuğu için boş boş konuşmak da neyin nesi.
biraz yazmak için yazmayın da adam akıllı fikir sunun şuraya.
hayret bişey ya.

Bana "hee parası pulu için onunlayim" diye cevap yazmıştı ironik ironik. O nedenle böyle yazdım. Madem para önemli değil, kendine ev tut anlamında.

Mesleğim.. söyleyeyim mi hâlâ?
ironik olduğunu anladıysan o cevabı vermen saçma değil mi.

Ben sizin de normal olduğunuzu düşünmüyorum. Bir kere üslubunuz güzel değil, tahminen eşinizle de aynı şekilde konuşuyorsunuz.

Kayınvalidenizle ilgili konuyu hiç anlamadım, dolapta et olması neden tiksindirecek kadar problem oldu? Bana biraz hiçbir şeyden memnun olmayan biri gibi geldiniz.

Eşiniz çok saygısız, karşılıklı şiddet var. Gerçekten çok seviyesiz bir ilişki. Boşanın demekten başka bir çözüm bulamıyorum. Kpss'ye hazırlanmak için de hiç sağlıklı bir ortam değil.

Sınavınız için şimdiden başarılar.

kovadaki çöp değil.def ednce gitmiyo ne yazıkki.

biz bütün bir kış eşya taksidi kira doğal gaz ödicez diye bi tarafımızı yırtarken ben kv gittiğimde dolapta bütün et türevleri mevcuttu.sinirden doğru anlatamamış olabilirm.
evet hırslarım çok fazla.özellikle eşime ve ailesine.hem beni onun parasıyla bu şartlarda yaşamay mecbur ettiler hem dönüp bakmadılar.ancak düğünde takılan bilezikler bozdurmaya başlandığında işin ciddiyetini anladılar.ki eşim asla ailesinden para istemez.olmasa da istemez.öyle salaktr.bana 15 yıllık kullanılmış eşya vermeyi bile teklif ettiler.sonra tamam biz alıyoruz dediler.sonra da hadi ödeyin dediler.ben bu kış iki kez bronşit geçirdim.iyi beslenmem gerekirken bana git kasaptan et al ye diyen bi zihniyet vardı karsımda.bizim cebimizde kurul yokken.ki benim ailem biz eve gidince tavuk et alır.kardeşim üni.tatile gidince alır.bizsiz yemezler.onlar doldurmuşlar mübarek.tiksintim bu yüzden.

Yahu ironi ne demek?
"Parası için onunla degilim, paraya ihtiyacım yok" demek ironi yapmak o konuda
parası için onunla evli kalıyosun demedin mi sen bana.dışarıdan öyle gözüküyor ama benim hissettiğim de bedenimden zevk almak için ev işleri görülsün diye benimle evlenmiş olması.bu yüzden parası için evlenmedim tabiki de demek istedim.ayrıca parası filan da yok.gayet meteliksiziz.

aslında sorun kendilerinde ama bi türlü yediremiyolar.çünkü o kadar mükemmeller ki hata yapamazlar.ben buraya çıkmışım hatam var dedikçe insanlar anlamadan dinlemeden içinde bulunduğum şartları göz ardı edip olmayacak şeyler söylüyolar.6 aylık biri boşanırsa gözle görülür bi sebep lazım ki kendi ailemi de ikna edeyim.kendimi geri çektim şu aşamada.ilk yapabilceğim bu çünkü.sadece psikolojik desteğe ihtiyacım var.motive olmaya ihtiyacım var.bu kadar.

Afferim kiz sana...iyi yapmissin.kendini asla ezdirmeden yoluna bakmissin,cok hosuma gitti..biz boyle olamadigimiz icin soyleyemediklerimi yapamadiklarimizi sirta yukleyip yurumeye calisiyoruz..sonra diyoruzki neden yuruyemedik..gecmisi eşele dur..tabi is isten gecmis oluyor.
Gurur duydum seninle, istemedigin seyleri sana uygulamalarina izin vermedigin icin..eminim yoluna dogru kararla devam edeceksin

teşekkür ederim de. yoluna bakmışsın kısmı biraz fazla olmuş.daha bakamadım yoluma.ama bakmak için didinip duruyorum.şu ortamda başka biri olsa pes mi ederdi kendini ev işine kocam bana geri dönsün beni sevsin diye mi uğrasırdı yoksa benim gibi mi yapardı bilmiyorm ama benm aklıma yatan yol bu.
tabi çok sıkıntılı bir süreç.sürekli düşünmek bunu.ne olacağını kestirememek.
ama onun bebeğinin karnımda olduğunu düşündükçe tüylerim diken diken oluyo.en azından bundan eminim.evlenmekten bile bu kadar emin değilken dünyaya onun çocuğunu getirmek hayatımın en büyük hatasını asıl o zaman yapmış olurum.

Paraya da ihtiyacınız var 6 ay önce eşinizin maaşının geçime yetmeyeceğini de hesaplamışsınızdır herhalde.

İçindeki bulunduğunuz şartları göz önünde bulundurursak en iyisi yeniden bilezik bozdurup kendinize ait paranız olması, kapatın kapınızı iletişimsiz halinizi devam ettirin, ağrı kesici alın baş ağrınız geçsin, hırsınızı başkalarından çıkarmak yerine, coğrafyadan tarihten, matematikten çıkarın, sayılı gün sonuçta çabuk geçer. 1 ay sonra hala bunları dert edip çalışmadığınızı görünce daha da dibe batarsınız. Kısır döngüye girmek yerine bir yerden başlamak şart. Ki temmuzun ilk haftası sıkıntılarınız bitmeyecek, her gün bir saat gelecek planlayın, öz eleştiri yapın, kafanızda belirlensin bundan sonraki yolunuz.

yazışından bile belli çok karmakarışıksın psikolojin cökmüs güvencen var bosan

Bu ne şiddet bu celal

diyorum ya eşya taksidini biz ödemicektik.ailesi ödicekti.öyle çıkıldı yola.ama sonra ortada kaldık.eşim de ailesine bir şey söylemez.yoksa vur kafasına al ekmeğini.yoksa eşimin maaşı normal düzeyde.eşya taksidi yatırmasak ucu ucuna yetiyor.zaten biz aralık ocakta ne yedik ne içtik hatırlamıyorum ki ben.
ben her zaman kenara para koyarım.ki o zehirlendiğimde gecenin bi yarısı nerden taksi parası bulup beni deli gibi kusarken hastaneye götürebilcekti.yada bronşit olduğumda yine kenara koyduğum parayla gittim ilaç aldım.böyle yapmasam zaten açlıktan ölürüm ya da hastalıktanç

Bu ne şiddet bu celal
celal deme ya.babasının adı.ıyy tiksindim.
biri yazmıştı büyü bilmem ne olabilir diye.
benim de aklıma geldi.ben eşim için ailesi köyü için ölüp biten biriydim bir sene öncesine kdar.bir sene değil de nisan 2013 e kadar.o zaman söz taktık.ve her şey ondan sonra değişti.biz onlara gittik ailecek misafirliğe.ve ne hikmetse bunların köpeği beni ayakkabımı almış.saklamış.ayakkabı ertesi gün geldi bana.bu hep aklıma takılı kaldı.o zamanlardan sonra bende hep bir iticilik tiksinme onları sevmeme durumu başladı.görüldüğü gibi her şeyi açık yazdım zaten.belki de bana da yaptılar da ters tepti.

Okudum fakat yazmak istemediğim için yazmamıştım, başkasının ipiyle kuyuya inilmez, aileler her şeyi isterlerse 100 tane senetle belli edip cümle aleme duyursunlar benim için farketmiyor ben güvenmem. Ama bunun bir önemi yok artık geçmiş yerine bugüne ve yarına bakın, sizin bunları düşünerek geçirdiğiniz bir saat başkasının bir konuyu okuyup sizden 2 fazla soru yapması demek, sizin de bu 4 ay için hedef saptırmaya ihtiyacınız var, sınavı dert edin sadece.

takma bu tür şeyleri kafana
inanmıyorum ben bol dua et
eğer eşinle iyi geçinseydim sana dışarıdan ne yapsalar fayda etmezdi
maalesef eşinde geri dönülecek tek bir özellik göremedim kendi hayatını kurmaya çabala şimdiden
bu yüzden derse odaklan ne kadar çabuk başlarsan yeni hayatını kurmaya ayrılığı kabullenmeye o kadar iyi olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…