• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonradan görme havalı arkadaş

tatlım sakin, haklısın prada giyen zaraya zavallı der öteki berikini bunun sonu yok ve lcw den aşağı zavallı denilen kesim Türkiye gerçeği - ben demiyorum zavallı diye- . İnsanları etiketlemek çok korkunç. yalnız konu sahibinin arkadaşı aşırı görgüsüz o da bir gerçek "kocam helva almış hem deeeeeeee koskadan" demesi felaket . Marka söylemek başlı başına felaket.

yahu konu sahibinin arkadaşına sayfalarca giydirildi zaten, kız görgüsüz biz bunda okayiz ona itiraz eden yok. ama marka ismi verip de zavallıdır, ondan aşağısı yoktur demek ne?

buraya gelip şu markadan giyiniyorum şöyle yapıyorum diyecek son kişiyim ama görgüsüzü eleştirirken görgüsüzlüğün dik alası yapılıyor burada. bırak o görgüsüzlük yapsın ya kendini bir halt zannetsin onu eleştireyim derken biz niye başkalarını kıralım?

Bu bir tespittir.
Duyarsızlık değil,
Duyar kasmaya gerek yoktur.
İngilizce kasmaya hiç yoktur, zira forumda yasak diye biliyorum,
İlla İngilizce konuşalım dersen de tam kişisiyim, her zaman beklerim.

sayfalarca yazsam da anlaşamayacağız. tespitiniz çok yersiz ve büyük ölçüde yanlış geliyor bana. lcw fiyatlarını bilmiyorum ama bu kadar fazla oradan giyinen insan varken bu derece aşağılanacak bir yer olduğunu da sanmıyorum. forumda ingilizce yasaksa, ben kibledim kendimi.

sayfalarca yazsam da anlaşamayacağız. tespitiniz çok yersiz ve büyük ölçüde yanlış geliyor bana. lcw fiyatlarını bilmiyorum ama bu kadar fazla oradan giyinen insan varken bu derece aşağılanacak bir yer olduğunu da sanmıyorum. forumda ingilizce yasaksa, ben kibledim kendimi.
aferin, yasak çünkü.

yahu konu sahibinin arkadaşına sayfalarca giydirildi zaten, kız görgüsüz biz bunda okayiz ona itiraz eden yok. ama marka ismi verip de zavallıdır, ondan aşağısı yoktur demek ne?

buraya gelip şu markadan giyiniyorum şöyle yapıyorum diyecek son kişiyim ama görgüsüzü eleştirirken görgüsüzlüğün dik alası yapılıyor burada. bırak o görgüsüzlük yapsın ya kendini bir halt zannetsin onu eleştireyim derken biz niye başkalarını kıralım?
Aferin benim kizima

0BC6AD2C-1F29-4656-AFB0-7B1ABD42D704.jpeg

Yukardaki amblemi olduğu zamanlar Lcw’dan giyinmek gerçekten lükstü ama.
Şimdi ordan giyinmeyen kalmadı zaten :)

Sana zaten hak veriyorum , bir görgüsüzü burada anlatırken başka şekilde görgüsüzlük yapılmış tamamen aynı fikirdeyim. Marka konuşmak felaket derken konu sahibini de katarak söylemiştim. Tartışmaya hararetle katılacağım diyorum tam ama ban yiyip iş yerinde sıkılmak istemiyorum KK'sız o sebeple sakin girdim konuya .

benim de böyle bir yakın akrabam var. kızın ailesinin durumu orta haliydi ama bir dediği iki edilmezdi annesi babası abisi gözünün içine bakardı hiç eksiği yoktu kendi durumuna göre sonra durumu biraz daha iyi biriyle evlendi adam görgüsüz kız da adamdan öğrendi görgüsüzlüğü her şeyi markası ve fiyatıyla konuşmaya başladı. çok şükür durumumuz onlar kadar iyi , lüks bir semtte oturuyoruz. Bir gün bize geldiler arabaları b.w kız döndü dedi ki "ayyy arabayı tam sizin kapının önüne park edelim de binanızın önünde bir b.w dursun. " o an nasıl olduysa eşimin ağzından ilk kez maddiyatla ilgili bir kıyaslama duydum "sen merak etme bizim komşuların çok daha lüks arabaları var kimse dönüp bu arabaya bakmaz " dedi. ben şok o gün bu gündür asla para konuşamıyorlar bizimle bazen gerçekten insanlara haddini bildirmek gerekiyor

Kocadan goren veya köylü olan herkes gorgusuz olmaz. Kuzenimin bekarken durumu cok cook kotuydu. Evlerinin tavaninda beton bile yoktu gecekondu gibi biseydi. Asgari ucretle calisiyordu kendisi.

Simdi +100.000binlik arabalari var evleri var kocasi sayesinde. Cok zengin olmasalarda eskiye gore cok cok iyi yani ama bi kere hava attigini gormedim.

Karakter meselesi, aileden durumu iyi olan herkes mutavazi degil simdi. Gorusmezsiniz biter.

Ben ucuz aldığım şeylerle övünmeye bayılırım. Millete hayret ediyorum.
Pahalı şunu yaptım diye övünen biri kazık yedim Ayy diye seviniyo sanki

Dün Fatih carşambadan 5 tlye şallar aldım.
2.5 liraya donlar. Hepsi de gayet kaliteli valla. Akıllı kadınım vesselâm :)
Yaşasin ucuzcu ben..

kuzenim mesaj attı şimdi
oğlu hastalanmış da

başkent üniversitesinin hastanesine götürdüm dedi
pahalı bir hastane mi orası ben bilmiyorum farklı şehirdeyim :D

Vurguladığına göre pahalı:dondurma:

Ben ucuz aldığım şeylerle övünmeye bayılırım. Millete hayret ediyorum.
Pahalı şunu yaptım diye övünen biri kazık yedim Ayy diye seviniyo sanki

Dün Fatih carşambadan 5 tlye şallar aldım.
2.5 liraya donlar. Hepsi de gayet kaliteli valla. Akıllı kadınım vesselâm :)
Yaşasin ucuzcu ben..
Aynı ben.. kaliteyi ucuza buldum mu asıl herkese derim.. kimse kazıklanmasın En Büyük KK

Klimanin fotosunumu cekip atiyor:)
Klima luks degil ihtiyac kendini komik duruma sokmus.
Eglencelik gorusulebilir aslinda

Back