Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence de aslında mutlu değiller ama ısrarla ben çok mutluyuuuum diye duyurmak istiyorlar insanlara böyle şeylerle kendilerini kandırmış oluyorlarBizim bir akrabada öyle özellikle şunu aldım bak aa şuradan şu kadara aldım der özellikle pahalı markaları belirtir saatini beğensen güle güle kullan desen evet 1000 TL ye aldım diye ekler sormasan da Allahtan farklı şehirlerdeyiz gerçekten öyle insanların muhabbetleri hiç çekilmiyor Gülün geçin biz gülüyoruz genelde durduk yere lafın gelişi merhaba nasılsın iyi misin diye sorusuna bile çok mutluyum çok huzurluyum diye de hep belirtir misal bence insanların sıkıntıları var o yüzden dışarıya böyle vurabiliyorlar
Hahahaha bence çok kafa birisi özellikle lcw kısmında bana iyice dank etti Bence gayet espiri yapıyor ben de güldüm siz neden sinirleniyorsunuz ki onu anlamadim hava cıva göremedim ben hava atan insan böyle davranmaz ben o türlüsünü de biliyorum aksine espiri yapıyor. Halinden durumundan da mutlu siz de espiri patlatın neden sinirleniyorsunuz kız aslında köylü diye mi? Özür dileyerek soruyorum kıskanmış olabilir misiniz?Klima almışlar eve bana resmini çekip atıyo diyoki serinlenmeye gelirsin artık
Bigün avm ye gittik onla tam asansöre biniyoruz dediki “biraz koca parası yiyelim bee” yanımızda insanlar vardı duydular ay o kadar utandım ki
Sonra lcw ye girdik diyoki “ayh biz artık lcwden giyiniyoruz aşağısı kesmiyor bizi” gülüyo bide
İkinci yatılı yardımcıyi alacağım,sonra ikinci çocuk düşünüyorum dedi ve ekledi "valla evde yardımcı büyük kolaylık sende alsana "dedi.
Bu kafaları anlamıyorum gerçekten herkes mutlu olsun gönül bunu ister ama ne kadar göze sokmaya çalışılırsa o kadar sahte duruyorBence de aslında mutlu değiller ama ısrarla ben çok mutluyuuuum diye duyurmak istiyorlar insanlara böyle şeylerle kendilerini kandırmış oluyorlar
Demek ki şu an mutlu bir hayatı var neden sizinle sevincini paylaşmasın? Önceden köylüymüş. Ya biz ne ara bu kadar kötü olduk yakın arkadaş sevincini de paylaşamayacaksa neden var? Söylesin aldığı fiyatı, 1000 liraya oyuncak da var kız 60 liraya aslında gayet normal fiyata almış. Köylü olması hak etmediği anlamına mı geliyor? Evet biraz görgüsüz ama olsun demek ki mutlu oluyor. Siz de arada şakaya vurun oh sefan olsun deyin, neden sinirleniyorsunuz ki.
Gerçi benim çevremdekilerin çoğu da sizin gibi. Şu an 2 tane güzel üniversiteye yüksek lisansa başvurdum, olumlu sonuç bekliyorum sevincimi kimseyle paylaşamıyorum. Çünkü söylediğim an "nispet yapıyor" ya da sizin kızı köylü diye aşağıladığınız gibi "lonely aslında meslek lisesi mezunu hıh" diye konuşulmasın diye.
Söylesin ne var Allah aşkına. İsterse doğuştan zengin olsun mutlu oluyor demek ki.. ya da bitirin arkadaşlığınızı çok rahatsızsaniz.
Bu kafaları anlamıyorum gerçekten herkes mutlu olsun gönül bunu ister ama ne kadar göze sokmaya çalışılırsa o kadar sahte duruyor
Bu konuda idol olarak seyma subasi var.
Ne kadar mutluyum cok egleniyom, pozitif olun gülün, miami, tekne, ah bu da kocam.
Ayni seviye yeminle.
TeveccühünüzAlkışlamak istiyorum sizi :)
Sosyal medyadaki vatandaşlara ben de kızıyorum hatta burda da bayağı giydirmiştim. İşte onlar gerçekten görgüsüz ve can yakmak için zenginlik paylaşımını onbinlere hatta yüzbinlere sunduklarını düşünüyorum. Gerçekten mutlu olan biri 7/24 paylaşım yapmaz mutluluktan aklına gelmez. Ben mutluyken aklıma bırakın paylaşım yapmayı telefon bile gelmezBunu bende düşünüyorum daha önceki yaşadığı hayatı bilmiyorum ama konu sahibinin anlattıklarına bakılırsa bu kadarını yapmaya bile imkanı yokmuş demek ki. Tercih meselesi, bazen sosyal medyadan arkadaşlarımın paylaşımlarında görüyorum, eşi telefon almış ''tşk aşkım'' notuyla paylaşmış. Hatta fenomen bir kullanıcı eşinin doğum gününde kendisine aldığı aracı paylaşmış.
Ben kendimce doğru bulmuyorum. Ne telefonumu değiştirince yenisini paylaşırım, ne de araba almayı düşünüyoruz arabamızı ya da çaktırmadan markasını paylaşırım :) gerek görmüyorum.. Ama bir arkadaşım 2.evini alır, sevinçle beni arar en az onun kadar sevinirim, mutluluğu beni de mutlu eder.
Teveccühünüz
Onu hiç anlamıyorum zaten takip ediyorum ama bazı hikayeleri neden çekiyor kime neyi anlatıyor bilemedim
Aynen öyle göze sokmak çok ayıp iç huzur olan insanlar bununla uğraşmaz zaten olduğu gibi yaşar hayatı paylaşımları da o yönde olurParayla nasil kendimi tatmin ederim sanatini icra ediyor kendisi.
Herkes onu kiskaniyorcular, kötü yüreklicisinler de onun sanatina asik insanlar.
Konuda da böyle bircok insan anlatiliyor, umarim bir gün manevi anlamda huzura ererler.
Ben de refah seviyemi yükselttim evlenirken özellikle göze sokmam utanirim alamayanlara gösteris olmasin ayiptir diye.
13 senelik geçmişimiz var kolay olmuyo o dediğinizRahatsızsanız arkadaş kalmazsınız basit aslında.
Ayrıca lcw ne zamandır lüks marka kategorisine girdi
13 senelik geçmişimiz var kolay olmuyo o dediğiniz