Son 7 kilo

benıde alın aranıza :KK43:
83 kıloyumm bugun
sabah şekersız bı fıncan turk kahvesı ıctım
öglen ıspanak ve az yogurt yedım
aksam uc kofte ve bı kasık dolu dolu ama bulgur yedım :KK70: sabah 2 km aksam 2 km yol yuruyorum işe gidip gelırken vasıta kullanmıorum artık ......toplamda gunde 2,30 saat yurumus oluyorum ..... sımdıde suyumu ıcıp uyucam yarın ıkıncı gunum gorusuruzzz

sabah 8:00:1 yumurta yarım domates 1 zeytin 2 dilim peynir kepek ekmek 1 dılım
öğle :börülce yarım dılım kepeklı ekmek
Ara : 2 yudum gazoz 7 rondo
Akşam 4 kaşık salata
bugün 900 (en fazla) cal
spor olarak bol temizlik :)))
birsey sormak istirorum adet döneminde insan tartıda eksik veya fazla çıkar mı
?

sabah 8:00:1 yumurta yarım domates 1 zeytin 2 dilim peynir kepek ekmek 1 dılım
öğle :börülce yarım dılım kepeklı ekmek
Ara : 2 yudum gazoz 7 rondo
Akşam 4 kaşık salata
bugün 900 (en fazla) cal
spor olarak bol temizlik :)))
birsey sormak istirorum adet döneminde insan tartıda eksik veya fazla çıkar mı
?

bir kilo fazla cıkabilirsin 2 kilo bile cıkan var ama benim öyle olmuyo :/

Yapiyorsunya sen ona bak :) Eee peki ben simdi napayim ? sen ne guzel kilo veriyorsun diye seni ornek almayi dusunuyordum ama ben daha birini beceremiyorken hepsini nasil yapayim :KK1:

canım bence sen platese başla kilonda müsait :KK34: ay bana kilo demeyin 57.7 olmuşum 1kilo almışım :KK50: Offf :KK47:
Bugün abanıcam spora pazartesi 56 olucaktım olmalıydım olucam :KK47:

kızlar şimdi ben bikaç metabolizma hızlandırıcı şeyleri araştırıcam burdada paylaşırım :KK16:

afrikalıkezbancım hedef kilonu yazarsan seni listeye ekleyebiliirm :KK34:

Shawtycim bak ne güzel evdeymişsin yaşını bilmiyorum ama benim annem 47 yaşında ve o hiç hareketsiz olcağıma diyor bikaç hareket yaaprım diyo sende yap ben buraya bikaç spor koyim sen bak ordan yap canım :KK54: inanki zamanını almaz maximum 1 saat :KK76: ama günde 15 dk bile yapsan o snein kilona o kadar güzel etki ederki :KK8:

birde kızlar şimdi buraya ebru şallının karın savar videosunu koyucam ama eski karın savarı yenisi değil :KK1:

beni de al listeye bende 7kilomu vermeye çalışıyorum bu hafta başından itibareennnnnnnn:KK16::KK16:

Elimdeki spor videoları ;
$934999_10151379575466363_2003008839_n.jpg Bu göğüs kaslarını çalıştırıyo şınav

$db8859368fd7ac3e2114925bc3daf7e6.jpg Bu karın için hareketlerin naısl yapılcağı zaten altında gösteriyo :KK34:

Eki Görüntüle 734862 Bu squat muhteşem popolar için birebir ben etkisini gördüm şimdi 2.kez yapıyorum :KK76:

Videoları koyamıyorum malesef karın savarı koyamıcam :KK50:

Shawtycim bak sadece şu üstteki 2 sporu yapsan bile inanki çok yeterli :KK34:

benim simit bölgemde sorunum var diyosanız bu video birebir ;
10 Min booty shaking waist workout - YouTube

tamam canım şuanki kilonu ve hedef kilo yazıver alim listeye :KK34:

sizlerle motivasyon kazanırım hem mönülerinizide mi yazıyorsunuz işleyiş nasıl yardımcı olurmusun canım
şu an 64 kiloyum hedef kilom 57 inşallahhhhhh tabi bunun yanında sıkılaşmak:KK52::KK52:

sizlerle motivasyon kazanırım hem mönülerinizide mi yazıyorsunuz işleyiş nasıl yardımcı olurmusun canım
şu an 64 kiloyum hedef kilom 57 inşallahhhhhh tabi bunun yanında sıkılaşmak:KK52::KK52:

canım aldım listeye adını :KK34:
biz her öğünümüzü buraya yazıyoruz her pazartesi kilo bildirimi yapıyoruz eğer kilo aldıysan ben gibi mesela pazartesi 56 larda olmazsam ceza alıcam ya ben kendime ceza vericem yada burdaki kızlar :KK1: kızlar bundan haberiniz vardır umarım :KK1:

ben bu pazartesi 56.9dum mesela şuan 57.7 yim pazartesi 56.9un altında olmalıyım mutlaka :KK50:

böylelikle herkesde bir hırs olur diye düşünüyorum ben o hafta kilo verememiş olabilirsin ama almıcaksın önemli olan bu :KK34:

adet dönemlerindeki kilo bildiriminide kabul etmiyorum bu arada kızlar çünkü fazla çıkıyoruz tartıda sizde boşuna çıkıp moralinizi bozmayın :KK34:

asbelove cum sende her öğünde ne yazdığını yazarsan burda sana çok yemişsin yada az yemişsin diyebiliriz :KK34:

canım aldım listeye adını :KK34:
biz her öğünümüzü buraya yazıyoruz her pazartesi kilo bildirimi yapıyoruz eğer kilo aldıysan ben gibi mesela pazartesi 56 larda olmazsam ceza alıcam ya ben kendime ceza vericem yada burdaki kızlar :KK1: kızlar bundan haberiniz vardır umarım :KK1:

ben bu pazartesi 56.9dum mesela şuan 57.7 yim pazartesi 56.9un altında olmalıyım mutlaka :KK50:

böylelikle herkesde bir hırs olur diye düşünüyorum ben o hafta kilo verememiş olabilirsin ama almıcaksın önemli olan bu :KK34:

adet dönemlerindeki kilo bildiriminide kabul etmiyorum bu arada kızlar çünkü fazla çıkıyoruz tartıda sizde boşuna çıkıp moralinizi bozmayın :KK34:

asbelove cum sende her öğünde ne yazdığını yazarsan burda sana çok yemişsin yada az yemişsin diyebiliriz :KK34:

Tamamdır tatlım anlaşılmıştır ohhh ceza korkusuna kilo da verilir hem ohhhhh:KK52::KK52:
inşallah 57yi görürüm bende inşallahhhhhhh:KK16:
tamam canım sabah bişey yemediğim için yazamıyorum ama öğlen yazarım şimdi yeşil çayımı içiyorum
hadi gazamız mübarek olaaaa:KK52::KK52::KK52:

Tamamdır tatlım anlaşılmıştır ohhh ceza korkusuna kilo da verilir hem ohhhhh:KK52::KK52:
inşallah 57yi görürüm bende inşallahhhhhhh:KK16:
tamam canım sabah bişey yemediğim için yazamıyorum ama öğlen yazarım şimdi yeşil çayımı içiyorum
hadi gazamız mübarek olaaaa:KK52::KK52::KK52:

tamam canım ama sabah kahvaltılarını atlama en önemli öğün o :KK34:

haydi kızlar ben spora başlıyorummmm :KK76:

bu arada hiç kiraz sapı çayı içtiniz mi ?

tamam canım ama sabah kahvaltılarını atlama en önemli öğün o :KK34:

haydi kızlar ben spora başlıyorummmm :KK76:

bu arada hiç kiraz sapı çayı içtiniz mi ?

doğru söylüyorsun canım ama evde yapamadığım zaman işyerinde poaça falan yemek istemediğimden kalıyor maalesef erken kalkabilsem ne güzel olcek:KK1:
ben değil ama eşim içmişti ödem attığını gözlerimle gördüm canım:KK34:

doğru söylüyorsun canım ama evde yapamadığım zaman işyerinde poaça falan yemek istemediğimden kalıyor maalesef erken kalkabilsem ne güzel olcek:KK1:
ben değil ama eşim içmişti ödem attığını gözlerimle gördüm canım:KK34:

saatini kur canım normal saatinden 15 dk önceye emin ol daha hızlı kilo verirsin :KK34:

kilo verdi mi canım eşin ? spordan sonra içsemmi ki :KK1:

sporlarımı yaptımm :KK76:

105 squat
40 mekik, 20 crunches,20 leg raises,35 sn plank
ters mekik 75 tane
ayaklarımı dümdüz yukarı kaldırıp mekik çektim 75 tane
ebru şallının yaptığı al gülüm ver gülüm yaptım 25 tane
tiffany yaptım
10 Min Abs Workout -- At Home Abdominal and Oblique Exercises - YouTube bide bunu yaptım ve bugünlük bitti :KK52:

şimdi kiraz sapı çayı yapıcam sonra meyve ve yoğurt yicem sonrada ders çalışcam bu arada belki popomun resmini çekip koyabilirim :KK51:

bugün sabah ki menum
2 dilimbörek 2 salatalık yağsız eksili 1 yumurta
su böreğimi tam çözemedıgım babam almıs ama kac kolorıdır kı bu börek peynırlı :KK43:ay pişman oldum su böreğine benzemıyor ama yağlı bır borek yalan değil ınce dılım dı ya

X