Son 7 kilo

bugün sanırım free günümdeydim
1 gazoz 5 tane rondo biskivu
akşam salata ve taze fasulye
ay kızlar bu aralar çok hareket ediyorum ya akşama kadar kostur orayı sıl onu getır gotur bunu yap spor yerıne geçiyomudur

ay çok acıktım şu ann yiyemiyorum tabi bu saatten sonra bişey
sabah 1 kase kfeks yemiştim
ara türk kahvesi 1 tane lokum
akşam 6 gibi mantarlı tavuk,2 kaşık yoğurt, 1,5 dilim kepek ekmeği,azıcık kaşar domates salatalık yedim
sonra çay falan içtim akşam yemeğini erken bitirmeye çalışıyorum ama bu saatlerde acıkıyorum valla yatıcam birazdan o yüzdenn

benide alın aranıza iki hafta oldu diyete baslayalı diyetisyenle sizinle devam etmek istiyorum herkes bilgilerini paylaşsın:)

Hanımlar bugün teker teker gitmek istiyorum kahvaltı menüm şudur;

1 dilim tam buğday ekmeği-üzerine bir dilim kaşar ve iki dilim hindi salam
Domates
3 tane zeytin
4 tane de kiraz

Uzuun zamandır böyle lezzetli bir kahvaltı ettiğimi hatırlamıyorum gerçekten çok hafif ve lezzetli :)
Kalori sayımı mı da yaptım,bu kahvaltımın kalori toplamı;170 kcal

Spor olarak ta nestle nesfitin sayfasındaki egzersizlere başladım gerçekten faydaları oluyor ama ilk başta yapması çok zor karnım günlerce ağrıdı ama zafere giden yolda her şey mübahtır :)

Hanımlar bugün teker teker gitmek istiyorum kahvaltı menüm şudur;

1 dilim tam buğday ekmeği-üzerine bir dilim kaşar ve iki dilim hindi salam
Domates
3 tane zeytin
4 tane de kiraz

Uzuun zamandır böyle lezzetli bir kahvaltı ettiğimi hatırlamıyorum gerçekten çok hafif ve lezzetli :)
Kalori sayımı mı da yaptım,bu kahvaltımın kalori toplamı;170 kcal

Spor olarak ta nestle nesfitin sayfasındaki egzersizlere başladım gerçekten faydaları oluyor ama ilk başta yapması çok zor karnım günlerce ağrıdı ama zafere giden yolda her şey mübahtır :)

canım o egzersizlerin linkini atar mısın ?

Öğlen ve akşam yemeği birleşti;
Bir porsiyon noodle yedim (bildiğimiz erişte aslında) hazır olduğu için yağını tuzunu vermişler
Kalorisi 330 diyor ama tuzu ve yağı biraz fazla tabi ki kalori ne kadar az olursa olsun etkiler..

Bir de bir kaç tane kiraz yedim 50 kalori de ordan yazıyorum,bugün bir şey yemeyi düşünmüyorum :)

Toplamda 600 kalori civarında bir rakamla bitiriyorum,şimdi de egzersiz vakti :)

evet kadayif fazla olmustu ama oglende yesim ya cook buyuk bi sorun sayilmaz heralde :KK70:
aksam: 4 kasik pirincli taze fasulye
corba
5 kasik cacik

ay pazartesi 56 olabilcek miyim acaba :KK43:

gunduz spor yaptim aksamda yapcaktim guya ama test cozdum kaldi oyle ama yatmadan once 40 sinav ve 105 squat yapicam bide yapabilirsem abs 30 day programim var orda kaldigim sporu yapicam sanirim 40 mekik , 20 crunches, 20 tane bacak yukari asagi ve 30 sn plank

İyi gecelerr, ben gene yazın gelmesiyle iki öğün düzenime devam ediyorum
12 gibi 1 tane tost yedim dışardaydım kepek ekmek yoktu normal ekmeğe yanında da ice tea içtim
akşam beşte de köri soslu tavuk yedim yanında patates ve salatayla
canım çok tatlı istedi ama üzerine dondurma yedim pişmanlık duymuyorum genede akşam yemedim diye
dokuz gibi 1 bardak tarçınlı sütle bir kaç kiraz yedim

Öğlen ve akşam yemeği birleşti;
Bir porsiyon noodle yedim (bildiğimiz erişte aslında) hazır olduğu için yağını tuzunu vermişler
Kalorisi 330 diyor ama tuzu ve yağı biraz fazla tabi ki kalori ne kadar az olursa olsun etkiler..

Bir de bir kaç tane kiraz yedim 50 kalori de ordan yazıyorum,bugün bir şey yemeyi düşünmüyorum :)

Toplamda 600 kalori civarında bir rakamla bitiriyorum,şimdi de egzersiz vakti :)

600 kalori az değil mi canım ya, uzmanlar 1200 calori altına inmenin metabolizma hızını azaltacağını söylüyorlar :44:

İyi gecelerr, ben gene yazın gelmesiyle iki öğün düzenime devam ediyorum
12 gibi 1 tane tost yedim dışardaydım kepek ekmek yoktu normal ekmeğe yanında da ice tea içtim
akşam beşte de köri soslu tavuk yedim yanında patates ve salatayla
canım çok tatlı istedi ama üzerine dondurma yedim pişmanlık duymuyorum genede akşam yemedim diye
dokuz gibi 1 bardak tarçınlı sütle bir kaç kiraz yedim

dondurma çok masum bir tatlı bence, menü güzel :112:

ben bugün sabah giremedim okulda nöbetiydim, tüm gün ayakta dur, bacaklarım ağrıyor :KK50:
menü:

sabah:1 kupa light sütle yapılmış şekersiz nescafe
öğle:tavuk sote
ara:şekersiz türk kahvesi, 1 paket special k tuzlu kraker
akşam:kıymalı semizotu, 1 kase light yoğurt

spor gene aynısı 2 saat sürdü toplamda :KK76:
bu arada -400 oldu bugün sabah :KK52: 62.200 üm, pazartesi 62 yi görsem diyordum, inşallah olacak :KK51:

ben karışık yapıyorum ya :KK1: ama benim yağ oranımın düştüğü zamanlarda leslie , slim in 6 , plates felan yaptım tabi hepsini bi arada yapmıyodum birinden sıkılınca diğerini yapıyodum

Yapiyorsunya sen ona bak :) Eee peki ben simdi napayim ? sen ne guzel kilo veriyorsun diye seni ornek almayi dusunuyordum ama ben daha birini beceremiyorken hepsini nasil yapayim :KK1:

600 kalori az değil mi canım ya, uzmanlar 1200 calori altına inmenin metabolizma hızını azaltacağını söylüyorlar :44:

Evet özellikle yaşım için en azından 1000 kalorinin şart olduğunu söylüyorlar,tek korktuğum şey bütün gün evde oturuyorum yaptığım egzersizler dışında bir aktivitem yok yemekten de korkuyorum açıkçası :KK43:

X