- 6 Mart 2013
- 142
- 66
Kızlar eger yaglariniz erisin istiyosanoz mulaka spor yapmalisiniz.Sporsuz inanin zayiflanmiyo
Benim yag degerim hem diyet hem de sporla gitti ve bol bol yesilcay icmistim.
Spor olarak neler yapiyorsun fndkrdu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar eger yaglariniz erisin istiyosanoz mulaka spor yapmalisiniz.Sporsuz inanin zayiflanmiyo
Benim yag degerim hem diyet hem de sporla gitti ve bol bol yesilcay icmistim.
Spor olarak neler yapiyorsun fndkrdu ?
benide alın aranıza iki hafta oldu diyete baslayalı diyetisyenle sizinle devam etmek istiyorum herkes bilgilerini paylaşsın:)
Hanımlar bugün teker teker gitmek istiyorum kahvaltı menüm şudur;
1 dilim tam buğday ekmeği-üzerine bir dilim kaşar ve iki dilim hindi salam
Domates
3 tane zeytin
4 tane de kiraz
Uzuun zamandır böyle lezzetli bir kahvaltı ettiğimi hatırlamıyorum gerçekten çok hafif ve lezzetli :)
Kalori sayımı mı da yaptım,bu kahvaltımın kalori toplamı;170 kcal
Spor olarak ta nestle nesfitin sayfasındaki egzersizlere başladım gerçekten faydaları oluyor ama ilk başta yapması çok zor karnım günlerce ağrıdı ama zafere giden yolda her şey mübahtır :)
öğle= 2 kaşık ıspanak yemeği
2 kaşık fasulye
salata
1.5 dilim kadayıf tatlısı
Öğlen ve akşam yemeği birleşti;
Bir porsiyon noodle yedim (bildiğimiz erişte aslında) hazır olduğu için yağını tuzunu vermişler
Kalorisi 330 diyor ama tuzu ve yağı biraz fazla tabi ki kalori ne kadar az olursa olsun etkiler..
Bir de bir kaç tane kiraz yedim 50 kalori de ordan yazıyorum,bugün bir şey yemeyi düşünmüyorum :)
Toplamda 600 kalori civarında bir rakamla bitiriyorum,şimdi de egzersiz vakti :)
İyi gecelerr, ben gene yazın gelmesiyle iki öğün düzenime devam ediyorum
12 gibi 1 tane tost yedim dışardaydım kepek ekmek yoktu normal ekmeğe yanında da ice tea içtim
akşam beşte de köri soslu tavuk yedim yanında patates ve salatayla
canım çok tatlı istedi ama üzerine dondurma yedim pişmanlık duymuyorum genede akşam yemedim diye
dokuz gibi 1 bardak tarçınlı sütle bir kaç kiraz yedim
ben karışık yapıyorum ya ama benim yağ oranımın düştüğü zamanlarda leslie , slim in 6 , plates felan yaptım tabi hepsini bi arada yapmıyodum birinden sıkılınca diğerini yapıyodum
600 kalori az değil mi canım ya, uzmanlar 1200 calori altına inmenin metabolizma hızını azaltacağını söylüyorlar :44:
Evet özellikle yaşım için en azından 1000 kalorinin şart olduğunu söylüyorlar,tek korktuğum şey bütün gün evde oturuyorum yaptığım egzersizler dışında bir aktivitem yok yemekten de korkuyorum açıkçası