Ya gerçekten mi . Valla şöyle babasıyla uzun uzun sevelim koklayalım gülelim istiyorum yok olmuyor stres Sadece . Heleki akşam olunca hepten değişiyor iyi yönde değişecekler dimi 2-3 aydan sonraSizin çok daha az kalmış o günlere 2-3 aydan sonra gözle görülür değişiyorlar
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi outoffit
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Canım mama verdiğinde ilk başta rahat eder ama sonrası yine kötü anne sütüne göre mama daha zor sindiriliyor çocuk onun sancısını da çeker yani bu şekil yaparsan kısır döngüye girersin bence artık senin sütün yetiyordur mamayı kesseniz iyi olur gibi bir ay olacak nerdeyse çocuk senin sütünde var mamaya gerek yok bence o ilk baş içindi keşke şu gideceğiniz doktora daha erken gideydiniz valla kv gelip boğasım geliyor kokusunu özleyen torununa gitsin sende alışırsın biraz uykusuzluğa zorluk illaki olacak büyük kısmı atlatmışsın bundan sonra kendin çok rahat büyütürsün bebeni sen kvne ihtiyacın olmadığını kanıtlaman lazım artık onun eline çok verme mesela gece bakmaya kendini alıştırYa ilk başta her emzirme sonrası verdik biz de. Lazımdı çünkü kilo kaybediyodu almıyodu ben de emziremiyodum sarılık vardı emmiyodu falan filan. E şu an emiyor işte bırakın da emzireyim, zaten Allah affetsin çok sıkışınca bi mama mı versek diyorum ben. Az önce dedim mesela çünkü sabahtır hiç uyumadı e bu çocuğun uyuması lazım benim uyumam lazım biraz mama verelim bari rahat uyusun dedim. Ama kafasına göre kaka yaptı aç bu verelim, kaka yapmadı aç bu verelim falan bezdim ben de gerçekten. Randevu günümüzü heyecanla bekliyorum
Kokuyor canım bizimkinin kokusı ekşimiş kefir kokusına benziyor e probiyotik de veriyoruz yararlı bakteriler arttıkça kokularda değişiyor illakiYine çişten kakadan gidiyoruz ama sizin bezlerde çişler hep renksiz mi? Bizim bazısı renksiz, bazısı sarı, yeterince sıvı almıyor mu diye bir parça endişeleniyoruz. Kilo alıyor, çiş kaka yapıyor ama bu renk olayı ciddi mi acaba? Bir de internette yenidoğan kakası kokusuz olur diyor, öyle mi sizinkiler? Elbette ek gıdaya başlamış gibi değil ama kokusuz da değil bizim.
En erken 6sına var randevu ama 25 günlük olucaz o gün diye 13'üne aldım ne bileyim ya amaan. Eş desteği de yok kuzum şu an hasta diye sabah akşam tek başıma bakarsam bayılır kalırım yapana saygım büyük ama bende o toto yok şu an. Eşim bi iyileşse birkaç saat o bakar geceleri sn azındanCanım mama verdiğinde ilk başta rahat eder ama sonrası yine kötü anne sütüne göre mama daha zor sindiriliyor çocuk onun sancısını da çeker yani bu şekil yaparsan kısır döngüye girersin bence artık senin sütün yetiyordur mamayı kesseniz iyi olur gibi bir ay olacak nerdeyse çocuk senin sütünde var mamaya gerek yok bence o ilk baş içindi keşke şu gideceğiniz doktora daha erken gideydiniz valla kv gelip boğasım geliyor kokusunu özleyen torununa gitsin sende alışırsın biraz uykusuzluğa zorluk illaki olacak büyük kısmı atlatmışsın bundan sonra kendin çok rahat büyütürsün bebeni sen kvne ihtiyacın olmadığını kanıtlaman lazım artık onun eline çok verme mesela gece bakmaya kendini alıştır
Ben 4. Günmü kontrolden sonra bir daha hiç götürmedim daha doktora 7. Gün saglık ocağında tarttılar. 1 aylıkken de aşı ve tartım vs saglık ocagında yapıldı. Kalca ultrasonu cektirecegim zaman götürcem doktora bir daha. Ama tabi gerekli bir durum görsem götürürdüm mutlaka. Diğer cocuklarımda da 4. Ya da5. Günkü kontrolden sonra bir daha hep ayda bir götürmüştüm kimse cagırmamiştı oyle aralardaBebekken doktorun mu vardı Sizler doktora götürüyorsunuz ben en son 5. günde götürdüm, eksiklik hissediyorum ama ilk çocuktan kalma çocuk doktoru fobim var resmen, ayaklarım hep geri geri gidiyor. Doktorla konuşup bu defa çok gerekli dönemlerde götürmek istiyorum. İlkinde her hafta gitsem giderdim ama o ayrı
Geliyor canım araştırmıştım normal deniyorduKızlar sizin de bebeklerinizin eklemlerinden kütleme sesi geliyor mu
Ben de doktor diyene kadar çok nadir verdim 10 günde 3 kere falandır. Ama doktor 100 gr almis sadece günde 4 kere mama ver haftaya gelin.Muhtemelen yine keseriz ama bi toparlansın dedi. E ben de çocuğuma işkence etmeye meraklı değilim. İlla delirtcekler insanı. Doktor diyene kadar son noktaya kadar dayan yavrum. Bebeklerimizi bizden çok kimse dusunemez.Ya ilk başta her emzirme sonrası verdik biz de. Lazımdı çünkü kilo kaybediyodu almıyodu ben de emziremiyodum sarılık vardı emmiyodu falan filan. E şu an emiyor işte bırakın da emzireyim, zaten Allah affetsin çok sıkışınca bi mama mı versek diyorum ben. Az önce dedim mesela çünkü sabahtır hiç uyumadı e bu çocuğun uyuması lazım benim uyumam lazım biraz mama verelim bari rahat uyusun dedim. Ama kafasına göre kaka yaptı aç bu verelim, kaka yapmadı aç bu verelim falan bezdim ben de gerçekten. Randevu günümüzü heyecanla bekliyorum
Bizimki altını açınca keyifleniyor artık gülmeyede başladı arada gülücük atıyor bana gazı olmadığı zaman keyifli olur oda max 10-20 dkDeneyimli anneler bu bebeklerle keyifli vakitler ne zaman gelecek . Yani ya uyuyor ya ağlıyor ya emiyor . Böyle ağlamadan ve uyumadan durduğu zaman olacak mı yoksa hep böyle mi geçecek günler 51 günlüğüz.
2 yasina kadar zorlu da gecebilir kismen zorlu da :) atak haftalari buyume ataklari dis cikarma yurume ve konusma atagi oncesindeki sinirlilik durumlari vs hep bir olay :) konusup yuruyince disleri cikinca rahatlayacak artikDeneyimli anneler bu bebeklerle keyifli vakitler ne zaman gelecek . Yani ya uyuyor ya ağlıyor ya emiyor . Böyle ağlamadan ve uyumadan durduğu zaman olacak mı yoksa hep böyle mi geçecek günler 51 günlüğüz.
ilk iki sene cok birsey bekleme kisacasi ama tabiki arada durum degisiklikleri olur 3 aydan sonra bagirsaklar rahatlar ama baska birsey cikar onun yerine dis yerleri kasinir acir gaz gunlerini ararsin yani o derece
Yani her anı ayrı zor neyse sağlıklı olsunlar da ne diyeyim2 yasina kadar zorlu da gecebilir kismen zorlu da :) atak haftalari buyume ataklari dis cikarma yurume ve konusma atagi oncesindeki sinirlilik durumlari vs hep bir olay :) konusup yuruyince disleri cikinca rahatlayacak artik
ilk iki sene cok birsey bekleme kisacasi ama tabiki arada durum degisiklikleri olur 3 aydan sonra bagirsaklar rahatlar ama baska birsey cikar onun yerine dis yerleri kasinir acir gaz gunlerini ararsin yani o derece
Evet çok az bu süre umarım uzarBizimki altını açınca keyifleniyor artık gülmeyede başladı arada gülücük atıyor bana gazı olmadığı zaman keyifli olur oda max 10-20 dk
Emzirme hakkında çok güzel Sayfa buldum gızlar
Ben canım sadece emziriyorımhic mama vermeden sadece emzirmeyle ilerleyen var mi? sagim yapmadan bir tek emzirerek devam eden, birsey danisacagim
Link açılmıyor anam, File’nin bezini ben de merak ediyordum sen söyleyince denemeyeyim madem. Ben ıslak pamuk ve molfix izotonikle dönüşümlü kullanıyorum hiçbir sıkıntı olmadıŞuan pamuk ıslatıyorum biraz pişik oldu gibi.
Ama hastanede şunu kullanıyorlardı bayıldım. Sanki tuvalet kağıdını ıslatmışsın gibi sleepy mesela ıslak mendil yapısı var daha naylonumsu mu desem öyle bişey. Ama çok fazla olduğundan yeni de almadım. 5 bin tane aldık herşeyi yeni bişey alamıyorum resmen.
Bezi de molfixten gidiyorum. 1 beden bitti diye eşim dedi file bez çıkartmış bi denemelik alalım nasıl olsa sık değişiyor. Salak gibi he dedim. Hemen pişik oldu. Bezden mi bilmiyorum ama sinir oldum hemen molfixe geri döndüm. İnşallah ilerlemez
Ay kuzuma kıyamam hemencecik iyileşsin gözleriiiAy ben alıntılamışom bunu cevap vermemişim. Bizimki sarı sarı akıyor cano kapanıyor gözü, gözyaşı kanal tıkanıklığı dedi doktor masaj yapıyorum göz pınarlarına
Ne biliyim haftaya haftaya diyodu tık yok
Ben ilk hafta şırınga ile mama verdim sonra bıraktık. Sağım da çok nadir yapıyorum. Sadece emzirme diyebiliriz kaldı ki sağınca süt de öyle dolu dolu gelmiyor belki de yetmiyordur bilmiyorum ama muayenede kilosu iyi geldi maşallah demek ki yolunda dedi doktor dahic mama vermeden sadece emzirmeyle ilerleyen var mi? sagim yapmadan bir tek emzirerek devam eden, birsey danisacagim
Varmış valla, hatta şehir dışında yaşıyormuşuz bizimkiler her ay kontrole getiriyormuş, canım anam ajfksks. Çocuk doktoru önemli ya, bizim doktor da uzakta ama teyzem de yanında bebe hemşireliği yapıyor o yüzden uzak muzak ama gideceğim güvenemiyorum başkasınaBebekken doktorun mu vardı Sizler doktora götürüyorsunuz ben en son 5. günde götürdüm, eksiklik hissediyorum ama ilk çocuktan kalma çocuk doktoru fobim var resmen, ayaklarım hep geri geri gidiyor. Doktorla konuşup bu defa çok gerekli dönemlerde götürmek istiyorum. İlkinde her hafta gitsem giderdim ama o ayrı
Ne oldu ki 1 numarada?
Ben denk gelmedim ama sabah 3-4 saat eşim ilgilendi, o söyledi bugün bacağı kıtlıyormuş. Bir sorun yoktur işallaaaKızlar sizin de bebeklerinizin eklemlerinden kütleme sesi geliyor mu