Canım ben sleepy bio natural ve prima premium care kullanıyorum, ikisinin de göstergeleri var ya, genelde yarıya kadar mavi oluyor ikisi de. Ama dediğim gibi gaz çıkarmıyor benim bebo genelde pırtlarken kaka da yapıyor dolayısıyla sadece çişli bez çok az oluyor. Bazen 1 veya 2 bez masmavi oluyor kakasız, bir de ağırlığından da anlıyorum çiş seviyesini. Genelde çok açık sarı veya renksiz oluyor, ben bezdeki göstergeden takip ediyorum. Hemşireler de o yüzden prima kullanın ıslaklık göstergesi her zaman en doğrusu demişti.Yine çişten kakadan gidiyoruz ama sizin bezlerde çişler hep renksiz mi? Bizim bazısı renksiz, bazısı sarı, yeterince sıvı almıyor mu diye bir parça endişeleniyoruz. Kilo alıyor, çiş kaka yapıyor ama bu renk olayı ciddi mi acaba? Bir de internette yenidoğan kakası kokusuz olur diyor, öyle mi sizinkiler? Elbette ek gıdaya başlamış gibi değil ama kokusuz da değil bizim.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi outoffit
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bez ve ıslak mendil ne kullanıyorsun bebo?Ay evet bizim de her bez kakalı. Gaz çıkartırken kaka da yapıyor
Bu arada bizimki de kokusuz değil, öyle alenen bok kokmuyor ama şahane bir koku olduğunu söyleyemem hdjksYine çişten kakadan gidiyoruz ama sizin bezlerde çişler hep renksiz mi? Bizim bazısı renksiz, bazısı sarı, yeterince sıvı almıyor mu diye bir parça endişeleniyoruz. Kilo alıyor, çiş kaka yapıyor ama bu renk olayı ciddi mi acaba? Bir de internette yenidoğan kakası kokusuz olur diyor, öyle mi sizinkiler? Elbette ek gıdaya başlamış gibi değil ama kokusuz da değil bizim.
sadece cisli bez cok az cis kaka birlikte yapiyor genelde o yuzden cisin rengini bilemeyecegim kakasi sari. sadece cisli bez aldigim zamanlarda bezi renksiz oluyor herhangi birsey gormedim. kakasi sut kokuyor genel olarakYine çişten kakadan gidiyoruz ama sizin bezlerde çişler hep renksiz mi? Bizim bazısı renksiz, bazısı sarı, yeterince sıvı almıyor mu diye bir parça endişeleniyoruz. Kilo alıyor, çiş kaka yapıyor ama bu renk olayı ciddi mi acaba? Bir de internette yenidoğan kakası kokusuz olur diyor, öyle mi sizinkiler? Elbette ek gıdaya başlamış gibi değil ama kokusuz da değil bizim.
Bazen bez çişten dolu oluyor ama yine de sarı oluyor bazen yarım mavi çişler renksiz oluyor. Bu işi doktora danışayım da doktor da ayın 15'inde gelecekmiş yurt dışından, ilk kez gideceğimiz için numarası yok mesaj falan da atamıyorum. En iyisi başka doktor bulayım.Canım ben sleepy bio natural ve prima premium care kullanıyorum, ikisinin de göstergeleri var ya, genelde yarıya kadar mavi oluyor ikisi de. Ama dediğim gibi gaz çıkarmıyor benim bebo genelde pırtlarken kaka da yapıyor dolayısıyla sadece çişli bez çok az oluyor. Bazen 1 veya 2 bez masmavi oluyor kakasız, bir de ağırlığından da anlıyorum çiş seviyesini. Genelde çok açık sarı veya renksiz oluyor, ben bezdeki göstergeden takip ediyorum. Hemşireler de o yüzden prima kullanın ıslaklık göstergesi her zaman en doğrusu demişti.
Sarılık var mıydı canım. Bizim ilk kontrollerde doktor çiş ve kakayla sarılığı atacağını o yüzden çişin sarı olabileceğini söylemişti.Yine çişten kakadan gidiyoruz ama sizin bezlerde çişler hep renksiz mi? Bizim bazısı renksiz, bazısı sarı, yeterince sıvı almıyor mu diye bir parça endişeleniyoruz. Kilo alıyor, çiş kaka yapıyor ama bu renk olayı ciddi mi acaba? Bir de internette yenidoğan kakası kokusuz olur diyor, öyle mi sizinkiler? Elbette ek gıdaya başlamış gibi değil ama kokusuz da değil bizim.
Yok çok şükür bu defa sarılık riski çabuk geçti. Bizde AB0 uyuşmazlığı var, başladı ama yüzünden aşağıya inmedi. Yüzü sonra açıldı biraz ama hala elleri kadar beyaz değil, ay yoksa dediğin gibi mi? Sizlerden doktorlardan öğrendiğimden fazlasını öğreniyorum resmenSarılık var mıydı canım. Bizim ilk kontrollerde doktor çiş ve kakayla sarılığı atacağını o yüzden çişin sarı olabileceğini söylemişti.
Bizim de riskli degildi canım 7,2 çıktı en yüksek. 15. Gün kontrolünde doktor söyleyince fark ettim. Zaten birkaç gün sonra da değişti rengi şeffaflasti. Kilo alımı iyiyse ben böyle düşünürdümYok çok şükür bu defa sarılık riski çabuk geçti. Bizde AB0 uyuşmazlığı var, başladı ama yüzünden aşağıya inmedi. Yüzü sonra açıldı biraz ama hala elleri kadar beyaz değil, ay yoksa dediğin gibi mi? Sizlerden doktorlardan öğrendiğimden fazlasını öğreniyorum resmen
Ben cuma günü doktora götüreceğim canım, size de haber veririm kritik bilgileri. Doktor da bebekken benim doktorumdu çok severim o yüzden. Ne zamanda bir kontrol vs gitmek lazım onları da soracağım.Bazen bez çişten dolu oluyor ama yine de sarı oluyor bazen yarım mavi çişler renksiz oluyor. Bu işi doktora danışayım da doktor da ayın 15'inde gelecekmiş yurt dışından, ilk kez gideceğimiz için numarası yok mesaj falan da atamıyorum. En iyisi başka doktor bulayım.
Ay ne diyorsun, ağzın bal yesin anacım Çok şükür kilo alıyor. Demek ki bu yüzden ay Allahım şükürler olsun çok teşekkür ederim canım paylaştığın için, Allah razı olsun 15. Gün kontrolü demedi bize kimse, ne yapıyorlar?Bizim de riskli degildi canım 7,2 çıktı en yüksek. 15. Gün kontrolünde doktor söyleyince fark ettim. Zaten birkaç gün sonra da değişti rengi şeffaflasti. Kilo alımı iyiyse ben böyle düşünürdüm
Bebekken doktorun mu vardı Sizler doktora götürüyorsunuz ben en son 5. günde götürdüm, eksiklik hissediyorum ama ilk çocuktan kalma çocuk doktoru fobim var resmen, ayaklarım hep geri geri gidiyor. Doktorla konuşup bu defa çok gerekli dönemlerde götürmek istiyorum. İlkinde her hafta gitsem giderdim ama o ayrıBen cuma günü doktora götüreceğim canım, size de haber veririm kritik bilgileri. Doktor da bebekken benim doktorumdu çok severim o yüzden. Ne zamanda bir kontrol vs gitmek lazım onları da soracağım.
Şuan pamuk ıslatıyorum biraz pişik oldu gibi.Bez ve ıslak mendil ne kullanıyorsun bebo?
Ama hastanede şunu kullanıyorlardı bayıldım. Sanki tuvalet kağıdını ıslatmışsın gibi sleepy mesela ıslak mendil yapısı var daha naylonumsu mu desem öyle bişey. Ama çok fazla olduğundan yeni de almadım. 5 bin tane aldık herşeyi yeni bişey alamıyorum resmen.
Bezi de molfixten gidiyorum. 1 beden bitti diye eşim dedi file bez çıkartmış bi denemelik alalım nasıl olsa sık değişiyor. Salak gibi he dedim. Hemen pişik oldu. Bezden mi bilmiyorum ama sinir oldum hemen molfixe geri döndüm. İnşallah ilerlemez
Senden de canım , ne demek sen yine kontrol edersin. Geçmezse danisirsin doktora.Ay ne diyorsun, ağzın bal yesin anacım Çok şükür kilo alıyor. Demek ki bu yüzden ay Allahım şükürler olsun çok teşekkür ederim canım paylaştığın için, Allah razı olsun 15. Gün kontrolü demedi bize kimse, ne yapıyorlar?
Bizim burada 15. Gün sağlık ocağı rutin kontrole cagiriyor. Ozellikle kilo takibi icin. Tam iş bıraktıkları haftaya denk geldi biz de çocuk doktoruna gittik. Genel kontrolleri yaptı canım ölçümler,fiziksel muayene. hatta parmak ucu kanıyla kan değerlerine belli başlı hastalıklara baktı
Bizimkinin çişi çok açık renkte sarı kakası da yeşil sarı arası bazen kokulu oluyor bazen kokusuz oluyor özellikle mama yeterince bayağı kokuyorYine çişten kakadan gidiyoruz ama sizin bezlerde çişler hep renksiz mi? Bizim bazısı renksiz, bazısı sarı, yeterince sıvı almıyor mu diye bir parça endişeleniyoruz. Kilo alıyor, çiş kaka yapıyor ama bu renk olayı ciddi mi acaba? Bir de internette yenidoğan kakası kokusuz olur diyor, öyle mi sizinkiler? Elbette ek gıdaya başlamış gibi değil ama kokusuz da değil bizim.
Maşallah büyümüşsünüz kuzum. Ben de merak ediyorum. Milletin instada paylaştığı bebekleri sakın sakin duruyor. Benimki de hep ağliyor, ağlamadığında da memede, uyusa şükrediyorum, uykusu çok çok az. Keyifli keyifli anakucağında takılsa çok isterim.Deneyimli anneler bu bebeklerle keyifli vakitler ne zaman gelecek . Yani ya uyuyor ya ağlıyor ya emiyor . Böyle ağlamadan ve uyumadan durduğu zaman olacak mı yoksa hep böyle mi geçecek günler 51 günlüğüz.
Sizin çok daha az kalmış o günlere 2-3 aydan sonra gözle görülür değişiyorlarDeneyimli anneler bu bebeklerle keyifli vakitler ne zaman gelecek . Yani ya uyuyor ya ağlıyor ya emiyor . Böyle ağlamadan ve uyumadan durduğu zaman olacak mı yoksa hep böyle mi geçecek günler 51 günlüğüz.
Evet ya bende işte görüyorum insanlar mutlu ben hep stresliyim yani kırkı çıkınca bişiler oldu bu kızaMaşallah büyümüşsünüz kuzum. Ben de merak ediyorum. Milletin instada paylaştığı bebekleri sakın sakin duruyor. Benimki de hep ağliyor, ağlamadığında da memede, uyusa şükrediyorum, uykusu çok çok az. Keyifli keyifli anakucağında takılsa çok isterim.