- 13 Mart 2013
- 706
- 56
hayır canım kilo aldı.hadi ya zayıfladı mı ?
düzelir inşallah canım
o 1.78 boyunda 50 kilo sıskaydı.
bodyde yazıldı 2 kilo aldı 60 olucak inşallah :)
aramızda düzeldi şuan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayır canım kilo aldı.hadi ya zayıfladı mı ?
düzelir inşallah canım
akşam = 10 tane sarma
2 kaşık fasulye
4 tane köfte
yoğurt
1 tanede küçük dilim ekmek yedim
sporsuz olmuyor ama fındık kurdum, bugün yapıcam yarın yapıcam diye oyalıyorsun sen bizi ama
Sabah : Corn flakes
oglen : pilav ve izgara tavuk eti
aksam : 2 dilim sucuk ve bir dilim ekmek
akşamki yemeğinle doydun mu sen canım, bana çok az geldi
bugünki menüm:
sabah:special k tuzlu kraker (132 cal)
ara:bir küçük şeftali
şekersiz türk kahvesi
öğle:sebzeli tavuk sote
akşam:bonfile, salata
evet dünden bugüneee -800
sanırım içtiğim o iğrenç maydonoz suyu işe yaradı
şimdi cardio pilatesimi yapıcam, öğleden sonra gene karneler için okula çağırıyorlar, akşam tifany ve abs çalışarak kapatırım bugünü
slm kızlar 2 gundur gelemeıyorum netım yoktu malum kosturmalar ıkı gundur menum guzeldı malesef bugun bozmak zorunda kaldım
sabah:
1 dılım kepeklı ekmek
1 domates salatalık malesef 10 15 patates kızarması (evde ınsaat var ıscılere yapınca dayanamadım)
öğlen yarım ekmek köfte arası
akşama sadece çorba yemeyi planlıyorum
hesapladımda şimdi 1050 cal yemısım akşama sadece 150 kalorılık bırsey ayarlamam lazım
ben içiyorum 3 gün günde iki kez içip bırakıcam, sonra haftada bir içmeye devam ederim, adet söktürücüymüş ama regl olacaktım ama sanki maydonoz suyu erken getirtti gibi, o yüzden az kullanmakta fayda varthebeauty maydanoz suyu mu içiyosun ? alsında çok yararlı o da ben bi kere içtim midem bulandı ama ertesi gün idrar tahlilim temiz çıktı aslında çok yararlı :44:
Merhaba kızlar bugünkü menüm şöyledir:
Sabah:Bir dilim tam buğday ekmeği-iki dilim kaşar peyniri-3 tane zeytin..
Öğlen:bir tane çiğköfte kaçamağı :)
Akşam:Bir dilim buğday ekmeği-biraz tavuk göğsü
Herkes dukanı tavsiye ediyor aç kalma derdi falan yokmuş, ama yediğin bütün proteinlerin yağsız mı olması gerekiyor,mesela yoğurt yemek istiyorsak 0 yağlı olanından mı yemek lazım?
ben buraya ne yediklerimi yazamıyorum her gün ama neler yaptığımı söyliyim her gün sabah 6da 1 buçuk saat yürüyorum sahilde. döndükten yarım saat sonra kalvaltı yapıyorum genelde yumurta,salatalık,yeşil zeytin tarzı şeyler yiyorum. ekmek yemiyorum diyemiycem ama çoğu günler yemiyorum ancak ekmekle yemem gereken bir yemek olursa ekmek tüketiyorum. her gün 1 kase ev yoğurdu yemeye çalışıyorum ( içine bol tarçın koyuyorum çok güzel oluyor) bazen nestle nesfit yiyorum öğünlerde sütle birlikte tok tutuyo ve seviyorum tadını hoşuma gidiyo. su içmeye dikkat ediyorum en az 2 lt içiyorum. benden bu kadar kızlar yanlışım varsa yorumlarınıza açığım siz neler yapıyorsunuz zayıflamaya incelmeye devam dimi