- 28 Temmuz 2017
- 2.663
- 6.729
- 27
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Tamam canım topiğime etiketle beni koşa koşa gelirim :))
Ne güzel her iş geliyor elinden... Ben sevmiyorum örgüyü dantel örgü falan strese sokuyor beni :))
Afiyet olsun hurmayı görene kadar anam çaya şeker mi koydu dedim neyse ki hurmaymışMuttapa7555 canım bitki çayı(şekersiz içemedim) ve yanına 1 hurma ekledim
Ucusa gectin mi kiz.Canolaaar bisikletin üzerinden hepinizi selamlıyorumm
Tuttur canim tutan yok.Çarşamba hedef kiloyu tutturmalıyımm
Arada detox sart sab. Beraber yapmayi teklif ediyorum.Slm kızlar,
Bugün ev işlerinden dolayı biraz yoğunum. Cumartesi ve pazar evde olmayacağım için bugünden halledeyim dedim. Arada bir uğrayıp okuyorum yazılanları. Bu sabah aynı kiloda çıktım yahu, sanırım spora vakit ayırmalıyım, yoksa olmayacak böyle.
Bisiklet bana yaramiyor be evde bir tane vardi attim.Ayyy bisiklet ben çok severim.... Geçen görümdenim bisikletini istedim eşimin ailesinden. Kullanılmıyor depoda dudiyor kullanayim dedim vermediler yahu kadın kısmı (gelinse tabi) bisiklet mi sürer elalem ne der....
Kocayı da masrafa sokmayayım dedim düğün üstü masraf olmasın diye.
Ne vardı yani verseler dimi depoda duruyor öyle ben isteyince kızına bisiklete binsene alış diyor... bana gelince olurmuymuş canım öyle şey :))))
Ucak menusu.Afiyet olsun canım şehriye çorbasını 1 kepçeyle sınırlandırabilirsen şahane olur.
Bende bir kahve içsem mi canım çekti ya dur yapayım da içeyim...
Dun yazamadim aksam vs gorimcemin esi ameliyata alindi acil habberi gelince stres yogunluk vs
Aksam.mercimekk corba. Ictim disarida
Kabak kaldi
Yap yap metabolizmalar hızlansın..
Tamam canım 1 kepceyi geçirmiyorum
Bebek battaniyesi topiği açıcam :)
Ooo caliskan kizimiz.Canoolar ne detoxu söyleyin hele nasıl yapılıyorr ben de napıyım siz sohbete gelmeyince kitabımı okumaya gittim.
Ehehee yok çayıma şekeri 6 yıldır atmıyorum buda baya şekersiz geldi diye hurmayı ekledimAfiyet olsun hurmayı görene kadar anam çaya şeker mi koydu dedim neyse ki hurmaymış
Limonlu suyu ara öğünde içicem heralde ,spirulina nedir bilmiyorum cahilliğin gözü kör olsunOoo caliskan kizimiz.
Mideni agritmiyorsa limonlu su, agritiyorsa spirulina .
O gun tatli filan yenmeyecek sadece sebze.
Sec begen al.
O da bir deniz yosunu gibi sey . Kotu kokuyor . Limonlu suyu tercih edersin.Limonlu suyu ara öğünde içicem heralde ,spirulina nedir bilmiyorum cahilliğin gözü kör olsun
Tulip ilk basladigin zamanlari hatirliyorum 66 dan yukariydin. Boyle yiye yiye kilo verdin. Bosver ye gitsin.22.06.18
Bugün sabah birsey yemedim ama canim sıkkındı iki dondurma yedim:)Valla oyle oldu:)
sinsirella kulakların çınlasın:)Ben bu diyet isini beceremeyecem galiba.
AKSAM az pilav bir kase yoğurt az sebze yemegi bir kek iki kurabiye iki bardak neskafe ile gunu kapiyorum.
Muttapa7555
Basım ağrıyor kızlar yaa.