- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Yaptım oh mis gibi kokuyor içeyimde işime bakayım :)Yap yap metabolizmalar hızlansın..
Tamam canım 1 kepceyi geçirmiyorum
Vermek istemiyorum demiyor daa...Ayyy bisiklet ben çok severim.... Geçen görümdenim bisikletini istedim eşimin ailesinden. Kullanılmıyor depoda dudiyor kullanayim dedim vermediler yahu kadın kısmı (gelinse tabi) bisiklet mi sürer elalem ne der....
Kocayı da masrafa sokmayayım dedim düğün üstü masraf olmasın diye.
Ne vardı yani verseler dimi depoda duruyor öyle ben isteyince kızına bisiklete binsene alış diyor... bana gelince olurmuymuş canım öyle şey :))))
Ne topigi kiz kilo alma topigi mi:)
Ahaha. Superrr :)
Moralim bozuktu latte ictim, yoruldum latte ictim. Bugun patates yemedim bana küstü :)
Kocam sordu niye almadın diye bende anandan vize çıkmadı dedimVermek istemiyorum demiyor daa...
N'oolurmuş kadınlar bisiklete binince
Sığ düşünceli insanlardan nefret ediyorum.
Şükür ki benzemiyormuş onlara eşin :))Kocam sordu niye almadın diye bende anandan vize çıkmadı dedim
Vermek istemedi mi bilmiyorum ama ciddi anlamda hayatlarını çevre ne der diye yaşıyorlar p yüzden bizde nasibimizi alıyoruz. Eşimde hiç onlara benzemiyor bazen diyorum ki seni kim yetiştirdi... Dayısına çekmiş kerata, iyiki de çekmiş
Amaan elalem ne karışıyo yaa alsın turşusunu kursun bisikletin sen de evde pedal çevirme egzersizi ,başka tür egzersizler yapabilirsin canoKocam sordu niye almadın diye bende anandan vize çıkmadı dedim
Vermek istemedi mi bilmiyorum ama ciddi anlamda hayatlarını çevre ne der diye yaşıyorlar p yüzden bizde nasibimizi alıyoruz. Eşimde hiç onlara benzemiyor bazen diyorum ki seni kim yetiştirdi... Dayısına çekmiş kerata, iyiki de çekmiş
Evlerimiz 5 dakika mesafede ya benim görüşmekle ilgili sıkıntım olmuyor pek eskiden çat kapı çok olurdu önceki yaz bi tartıştık ondan sonra daha iyiler hem tavır olarak hemde çat kapı konusunda....Şükür ki benzemiyormuş onlara eşin :))
Bilmiyorum ne derece sıklıkla görüşüyorsunuz ama eş hatrı için arada bir katlanılıyor mecburen. Eşinin de onlar gibi olduğunu düşünsenee
Ya benim evde eliptiğim var da ben bisikleti zevk için istiyorum.Amaan elalem ne karışıyo yaa alsın turşusunu kursun bisikletin sen de evde pedal çevirme egzersizi ,başka tür egzersizler yapabilirsin cano
Geçmiş olsun canım Rabbim tez zamanda şifa versin...Dun yazamadim aksam vs gorimcemin esi ameliyata alindi acil habberi gelince stres yogunluk vs
Aksam.mercimekk corba. Ictim disarida
Kabak kaldi
Örgü dantel kanaviçe her çeşit var mı bak bekliyorum. Ben de panç işleme düşünüyorum ama önce kendi çocuklarıma yapıp deneyeceğim hani çeyizlerine kalsın diye...Bebek battaniyesi topiği açıcam :)
Geçmiş olsun, Allah şifa versin canım..Dun yazamadim aksam vs gorimcemin esi ameliyata alindi acil habberi gelince stres yogunluk vs
Aksam.mercimekk corba. Ictim disarida
Kabak kaldi
Bebek battaniyesi topiği açıcam :)
Canım şükür elimden hepsi geliyor :) şimdilik bebek battaniyesi üzerine açmayı düşünüyorum :)Örgü dantel kanaviçe her çeşit var mı bak bekliyorum. Ben de panç işleme düşünüyorum ama önce kendi çocuklarıma yapıp deneyeceğim hani çeyizlerine kalsın diye...
Örgü dantel kanaviçe her çeşit var mı bak bekliyorum. Ben de panç işleme düşünüyorum ama önce kendi çocuklarıma yapıp deneyeceğim hani çeyizlerine kalsın diye...
Seni de çağırım canım son rötuşları tamamlıyorum az kaldı :)Benim çocuklarda büyüdü yahu,
Ama yinede severim öyle şeylere bakmayı, heyecanla bekliyorum..
Benim çocuklarda büyüdü yahu,
Ama yinede severim öyle şeylere bakmayı, heyecanla bekliyorum..
Tamam canım topiğime etiketle beni koşa koşa gelirim :))Canım şükür elimden hepsi geliyor :) şimdilik bebek battaniyesi üzerine açmayı düşünüyorum :)
Açınca sana da haber veririm :)
En işlere devam harf aralarında gelip bakıyorum menüler ne alemde diye :))Kızlaaar sesiniz soluğunuz çıkmıyo yemek vakti miii