- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
Seni doyuracak vücuduna yağ yaktıracak hiç birşey yememişsin ki ve baş ağrında emin ol yeterli beslenmemenin etkisi de var... azıcık besle kız vücudunu bırak pilavı tatlıyı kurabiyeyi.... Hem daha dinç olursun hem doyarsın hem zayıflarsın...22.06.18
Bugün sabah birsey yemedim ama canim sıkkındı iki dondurma yedim:)Valla oyle oldu:)
@sinsirella kulakların çınlasın:)Ben bu diyet isini beceremeyecem galiba.
AKSAM az pilav bir kase yoğurt az sebze yemegi bir kek iki kurabiye iki bardak neskafe ile gunu kapiyorum.
Muttapa7555
Basım ağrıyor kızlar yaa.
Kendimde ucak menüsü kullanıyorum kepçe de çorba kepçesi iş makinası değilBisiklet bana yaramiyor be evde bir tane vardi attim.Kalcam zaten buyuktu hala buyuk .
Ucak menusu.
Badem alsaydi halbuki rahatlayacakti ama dinlemiyor iste.Seni doyuracak vücuduna yağ yaktıracak hiç birşey yememişsin ki ve baş ağrında emin ol yeterli beslenmemenin etkisi de var... azıcık besle kız vücudunu bırak pilavı tatlıyı kurabiyeyi.... Hem daha dinç olursun hem doyarsın hem zayıflarsın...
Bir de bişeybsoracağım bu tekli dondurma ne olaki foto atsana Vallahi meraktayım tek top dondurma mı demek istiyorsun
Basan sen ol yeterki koooçKepce=
Ciddi mi basalim topigi hannazdan almayin diyelim.
Aslanim ben.Basan sen ol yeterki koooçkoçum benim sevgili koçum
Ben yarın yapacağım sütlü yeşilçay detoksu pazar komşunun düğünü var detoks yapamam halsizlik olur. Limonlu suyu salı içeceğim bensiz yapın sizOoo caliskan kizimiz.
Mideni agritmiyorsa limonlu su, agritiyorsa spirulina .
O gun tatli filan yenmeyecek sadece sebze.
Sec begen al.
Tamam belki gruptan sana katilan da olur. Mesela sena. Yarin bos olsaydim yapardim ama benim de yarin butun gun kursum var ve latte icicigim.Ben yarın yapacağım sütlü yeşilçay detoksu pazar komşunun düğünü var detoks yapamam halsizlik olur. Limonlu suyu salı içeceğim bensiz yapın siz
Aslanim ben.
Yeşilçay bende sallama poşet var ara öğünde bunu sütün içine mi atıcaz aydınlat bi beni canoBen yarın yapacağım sütlü yeşilçay detoksu pazar komşunun düğünü var detoks yapamam halsizlik olur. Limonlu suyu salı içeceğim bensiz yapın siz
Ya gidemedim markete.Hala aklimdaO da bir deniz yosunu gibi sey . Kotu kokuyor . Limonlu suyu tercih edersin.
Pazar gunu ben ikisini de saparim. Benden haber alamazsiniz merak etmeyin.
Ben eskiden cayla kahveyle tatliyi cok severdim. Simdi bademle yiyorum.
Tulip ilk basladigin zamanlari hatirliyorum 66 dan yukariydin. Boyle yiye yiye kilo verdin. Bosver ye gitsin.
Badem almadin degil mi. Gicik seni.
Canım ben şöyle yapıyorum 1.5lt sütü ısıtıp 2yk yeşilçay atıp 20dk demiyorum süzüp 2 saat aralıklarla tüm gün sadece onu içiyorum.Yeşilçay bende sallama poşet var ara öğünde bunu sütün içine mi atıcaz aydınlat bi beni cano
Amaniin dayanabiliyomusun peki tüm gün tırsdım bi okuyuncaCanım ben şöyle yapıyorum 1.5lt sütü ısıtıp 2yk yeşilçay atıp 20dk demiyorum süzüp 2 saat aralıklarla tüm gün sadece onu içiyorum.
Sen yapabilecek misin tek günlük bi detoks
Ben daha önce yaptım zorlanmadm ama herkesin bünye farklı sende nasıl bir durum olur bilemiyorum istersen ara ve akşam öğününde içersin sen sabah ve öğle ölümünü protein salata sebze şeklinde tüket ekmek meyve yani karbonhidratsız yaparsınAmaniin dayanabiliyomusun peki tüm gün tırsdım bi okuyunca
Bebeğim pazar yapacaksan katılamam, bir piknik organizasyonu yapılmış, gitmem gerekli,Ucusa gectin mi kiz.
Tuttur canim tutan yok.
Arada detox sart sab. Beraber yapmayi teklif ediyorum.
Yarın yapayım öyleyse önce 1 paket süt almalıyım 2 yk dediğiniz kaç sallama poşet olur acaba birde faydalı detoksmu ben kahvaltıyı ve öğlen normal yaparım sonra başlarım 2 saat aralıklarla içmeyeBen daha önce yaptım zorlanmadm ama herkesin bünye farklı sende nasıl bir durum olur bilemiyorum istersen ara ve akşam öğününde içersin sen sabah ve öğle ölümünü protein salata sebze şeklinde tüket ekmek meyve yani karbonhidratsız yaparsın
Kepce=
Ciddi mi basalim topigi hannazdan almayin diyelim.
Kendimde ucak menüsü kullanıyorum kepçe de çorba kepçesi iş makinası değil
Kız tencereye iş makinasıyla dalmasın...
Cidden bende çok merak ediyorum o tekli dondurmayı.. tuliip bi foto atsana bee...Seni doyuracak vücuduna yağ yaktıracak hiç birşey yememişsin ki ve baş ağrında emin ol yeterli beslenmemenin etkisi de var... azıcık besle kız vücudunu bırak pilavı tatlıyı kurabiyeyi.... Hem daha dinç olursun hem doyarsın hem zayıflarsın...
Bir de bişeybsoracağım bu tekli dondurma ne olaki foto atsana Vallahi meraktayım tek top dondurma mı demek istiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?