- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
ALL-STAR | 20 HAZIRAN 2018 | 27 HAZIRAN 2018 | 4 TEMMUZ 2018 | 11 TEMMUZ 2018 | 18 TEMMUZ 2018 | Haftalik Hedef Kilo |
---|---|---|---|---|---|---|
A AklinYolu1 | ||||||
| ||||||
| ||||||
| ||||||
| ||||||
| ||||||
|
Gunaydin canim,Geldim ben bugün yoğunum günaydın demeye geldim ne oluyorsa ben uykudayken oluyor yahu....
Gunaydin sab.Günaydın..
Amanın neler olmuş öyle,
Neyse, kaldığımız yerden devam öyleyse
Aynen aynen sıkıntı yokGunaydin canim,
Ben de yogunum canim birazdan cikarim. Bizim icin rating onemli degil, moral ve motivasyon onemli.
Ayy teşekkürler, onemli olan yarışmaya katılmaktı, çiçeklerimi odama rica ediciiiimGunaydin sab.
Belki de daha iyi oldu canimcim. 2. oldun oldun oteki yarismada tebrikler.
Ama guzeldi...Aynen aynen sıkıntı yokkokulusabun ün dediği gibi kaldığımız yerden devam....
Durun son haberleri geçeyim 1 tabak pilav sonucu 62 kilo olarak sabah belli etti kendini ve feci açım bugün kabak günü daha da pilav yemem
Sana confetti patlatacagim daha dur.Ayy teşekkürler, onemli olan yarışmaya katılmaktı, çiçeklerimi odama rica ediciiiim
AyyyyAynen aynen sıkıntı yokkokulusabun ün dediği gibi kaldığımız yerden devam....
Durun son haberleri geçeyim 1 tabak pilav sonucu 62 kilo olarak sabah belli etti kendini ve feci açım bugün kabak günü daha da pilav yemem
Bana uyar sıkıntı yok ama dünü de alabilirim nasıl olsa liste halinde gidenleri çizerim biter :))Ama guzeldi...
Ben bugun cok dolasicam eritirim artik.
Menuler ellerinden oper buraya da yazayim.
Bu hafta 6 gunluk olsun. Bugunden baslasin .
Aha da bende öyleyim çorbada pirinç olsa kilo alıyorum bu koreli çinli tipler niye zayıf anlamadımAyyyypirincin "p" si kilo olarak dönüyo arkadaş, pilavda mı yemeyek
Bir defa banada oldu aynı şey. Misafirim vardı yemekli, koşuşturmacadan birsey yememiştim. Gittikten sonra az pilavla yemek atıştırdım sonuç sabah +2 kilo
Ya ben yagsiz tuzsuz diyet pilavi yedim +2 kilo dondu bana da. Toplasan 1 kase etmez.Ayyyypirincin "p" si kilo olarak dönüyo arkadaş, pilavda mı yemeyek
Bir defa banada oldu aynı şey. Misafirim vardı yemekli, koşuşturmacadan birsey yememiştim. Gittikten sonra az pilavla yemek atıştırdım sonuç sabah +2 kilo
Pilav menulerini saklamaya calisiyorum kizimmm.Bana uyar sıkıntı yok ama dünü de alabilirim nasıl olsa liste halinde gidenleri çizerim biter :))
Eşyalara bir zarar gelmemiştir umarımYeter artık taşınmaktan bi hal oldum
Nakliye paramı verin pleaseeeeeğğğğğğ
Cok hareketsizdin boyle enerji harcarsin. Her sey senin icin .Yeter artık taşınmaktan bi hal oldum
Nakliye paramı verin pleaseeeeeğğğğğğ
Onlar hindistan cevizi yagiyla pisiriyor boyle kalorisi yariya dusuyormus.Aha da bende öyleyim çorbada pirinç olsa kilo alıyorum bu koreli çinli tipler niye zayıf anlamadım
Hayatimizi p'lerden uzak tutuyoruz.Ayyyypirincin "p" si kilo olarak dönüyo arkadaş, pilavda mı yemeyek
Yok ben trenle geldim eşya işini nakliyeciler hallettiCok hareketsizdin boyle enerji harcarsin. Her sey senin icin .
Aman agzimizin tadi iyi olsun da.
Herşey sağlam, yağlarımı aldım geldimEşyalara bir zarar gelmemiştir umarım