son konuyu oku canım,ortalığı karıştırdıkendini yeyip bitireceksin bu gidişle konu sahibi.. git bir doktora bu takıntından kurtul.. bu ne yahu, gören de savaş planları yapıyorsunuz sanır.. siz gitmeyin bence kız güzel bir gün geçirsin..
çok haklısın canım,üstelik aile kızlarına milletin içinde hırsız demesini bile göz ardı etmiş durumdaydı
Zaten bu konudanda anlaşiliyor ki daha o eve gitmeden kendini şartlandirmiş yardim etmeyeceğim diye. O tabaği bilinçli olarak biraktiğini düşünüyorum. Konu sahibi huzursuzluk çikarmak istemiş ve başarili olmuş.Yaa bi de tutsaymis neler olurmuş acaba
Son konusunda haklı olan tek bi yani bile yok.sen evin gelini olarak pambik pirenses gibi oturacaksin o da yetmeyecek yediğin tabağı dahi yerine koymayacaksin sonrada ama ben haklıyim pis kaka görümce diye aglayacaksin.
Ben konu sahibinin sonunu hiç iyi görmüyorum çünkü niyet kötü. Görümce nin nisanından bahsederken bile 2.nisani ! Yazmış ünlemlerde ki subminal mesajı bulunuz
Buradan kaçar da, kendisinden nasıl kaçacak? Tüm samimiyetimle söylüyorum; şimdiye kadar bu sitede gördüğüm en kötü kalpli insan bu konu sahibi.Konu sahibi üyeliğini iptal ettirmiş sanırım.
pambik premmses dedin de aklıma limoncu geldiYaa bi de tutsaymis neler olurmuş acaba
Son konusunda haklı olan tek bi yani bile yok.sen evin gelini olarak pambik pirenses gibi oturacaksin o da yetmeyecek yediğin tabağı dahi yerine koymayacaksin sonrada ama ben haklıyim pis kaka görümce diye aglayacaksin.
Ben konu sahibinin sonunu hiç iyi görmüyorum çünkü niyet kötü. Görümce nin nisanından bahsederken bile 2.nisani ! Yazmış ünlemlerde ki subminal mesajı bulunuz
Eleştiriye gelmediği için mümkündür iptal ettirmiştir.Konu sahibi üyeliğini iptal ettirmiş sanırım.
Limoncuma kurban olsunlar kadın en azından kin bağlayıp da sinsi planlar içinde değil kendi halinde yaşayıp gidiyor. Kimseye zararı yok azıcık türkçe katliamı yapıyor sadece :)pambik premmses dedin de aklıma limoncu geldiama ban yedi geçen gün
Olan oldu artık, geçmişi değiştiremezsin, insanları da değiştiremezsin, o yüzden kendine yeni bir sayfa aç canım.Bu durumdan hoşnut olan uyurdu demi? "Oh, öcümü aldım" diye. Butün gece keşke olmasaydı diyip durdum, içimden.. Cidden keşke olmasaydı. En iyi ben bilirim, en güzel günlerimin burnundan gelmesini. Görümcemin sayesinde. Ama keşke olmasaydı.. O son sinirli sözlerimi demiyecektim, güzel güzel evimize gidecektik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?