Sizce Nasıl Davranmalıyım?

Bize niye batsın arkadaşım. Başka bişi yazardım da buraya neyse geçelim.

Kardeşinin dolduruşuyla size dayak atan bir kocayla neden hala berabersiniz? Eşiniz çok mu çabuk gaza geliyor acaba sizin de dolduruşunuzla kardeşine şiddet uygulamaya giden bir adam sonuçta bu. Yarın onların arası düzeldiğinde aynı şeylerin yaşanmayacağının garantisi var mı?

Ay şokk oldum abisi kocamanca kızı söz günü dövüyor aynı zamanda bu adam size de şiddet gösteriyor. Konu sahibi cidden tek derdin görümcen mi ?

Ahah görümcenin kvsi demiş ki "sen otur." siz de laf dinleyen biri olduğunuzdan oturmuşsunuz, hayat size güzel valla.

Eski konularınızı da biliyorum, o kv kadar kadar etkili olmaz ama ben yine de söyleyeyim, "ben böyle bir insan haline nasıl geldim?" diye oturun başınızı iki elinizin arasına alıp düşünün. Yok zaten hep böyle biriydiseniz, tüm samimiyetimle görümcenize sabır diliyorum. Onca sene birbirinizi boğmadan çıkmışsanız da ayrıca insan hayret ediyor.

Bazen gerçekten bazı kadınların haketmedikleri adamlarla evlendiklerini düşnüüyorum.
ne kadar büyütmüşssümnüz zır zır aglamaya meraklısınız
çok şok oldum öyle diyim

bu kadar kindar olmanın kimseye faydası yok.
bende kindarımdır.
yapılanı unutamam..
ama yalnış.
kendimize zararımız.

ben bılmıyordum meshur kına gece temalı tepsıyı
ama okudum
bısey yok
sonucta gene kardesı tutmus tepsıyı
hayır bazen dusunuyorum boyle sapıtık sapıtık dusuncelı ınsanlar kanlı canlı etrafımızda
allah korusun bızı

Hatalısın agır tahrik ediyorsunuz görümcenizi üstelik huyunu bildiginiz halde tek tek yazayım inşallah fark edersiniz
Tabak için laf söylediyse kacmak yerine muslukta sen vardın müsade et o zaman yıkıyayım diyebilirdin. Sen bunun yerine kapı açmaya koştun ki ev kalabalıkmış zaten.
Kv gel konusalım dediginde aglamak neden onu hiç anlamadım. Tamam anne konusalıp diyip odaya gecip konussaydınız bu kadar olay olmazdı. Biraz kendinize sahip çıkmalısınız. En azından o gün için.
Eşinize diyecek tek lafım yok nasıl bir insandır ki kardesinin doldurusuna gelip sizi dövüyor sizin doldurusunuza gelip onu dövüyor. Bence sorun görümcede degil aradaki mesafeyi ayarlayamayan eşi ile kardesi arasında denge kuramayan eşinizde. Evlilikte şiddet varsa evliliginizi gözden geçirin.
Aynısını benim evimde yapsa tölerans olmaz diyorsunuz unutmayın o öz kızı siz gelinsiniz haksız dahi oldugunuz konuda sırf olay büyümesin diye sizin tarafınızı tutuyor olabilirler bunda heh tamam bak ben haklıyım demek yerine %50 haksız olabilirim diye düşünün.
Yaşadıgınız ve yasattıklarınız hos şeyler degil. Geçmişe takılıp yaşamaktan kurtulun. Ayrıca burda kimse sizinle aynı evde yasamıyor ne yazarsanız onu okuyup yorumluyor. Kendinizi nasıl ifade ederseniz o şekilde yorum alırsınız

Oda melek olmadığı için, bende kendime sabır diliyorum

Oda benim huyumu biliyor. Susada bilirdi. Hadi beni geç, abisinin bu davranışını es geçmeyeceğini, biliyordu. Kasten yaptı, misafirlerin icinde kendi rezil oldu. Hatayi kendimde görmüyorum, açıkcası.

Son düzenleme:
bu kadar kindar olmanın kimseye faydası yok.
bende kindarımdır.
yapılanı unutamam..
ama yalnış.
kendimize zararımız.

Aynen, en büyük düşman kendimiziz, kendimize.
Hoşnut değilim kindarlığıma ama yapcak birşey yok. Can çıkar, huy çıkmaz :)

Oda benim huyumu biliyor. Susada bilirdi. Hadi beni geç, abisinin bu davranışını es geçmeyeceğini, biliyordu. Kasten yaptı, misafirler icinde kendi rezil oldu. Hatayi kendimde görmüyorum, açıkcası.
Zaten bu mesajınızdan sonra ne yazsak boş sizde biliyordunuz böyle olacagını o susmadıysa siz susun ama yok olmaz! kusura bakmayın ama sizde hiç melek degilsiniz boyle olmasını istediniz ve oldu şimdi sonucundan mutlu mesut yaşantınıza devam edebilirsiniz.
Ama size tek tavsiyem bu kadar kin hırs iyi degildir bir uzmana görünün huzur bulursunuz belki zira burda verilen hiç bir tavsiye açtıgınız konulara yapılan yorumlar size etki etmeyecek

Olaya genel baktığımda elbet sütten çıkmış ak kaşık değilim. Hiç kimse değil. Ama bu son olayda kendimi suçlu hissetmiyorum/görmüyorum. Bana bulaşan o, ben değilim. Oda evime gelip hiç birşeyini kaldırmazdı, bardağını bile ben getirirdim. Demekki beni hizmetci olarak görmüş, kasten yapmış. Ne safmışım..

Peki nisandan sonra gittiginizde ortada bir sorun varmiydi. Dayak falan vs olsa gidilmez. Yani grumcenizin keyfi kacik olurdu.

Peki nisandan sonra gittiginizde ortada bir sorun varmiydi. Dayak falan vs olsa gidilmez. Yani grumcenizin keyfi kacik olurdu.

Olay zaten sözden bir gün önce oldu, aynı gün olmadı. Ve biz sözden sonra gittiğimizde kv bana sarıldı. Kusuruna bakma tamammı diyerek.. Gayet sakindi ortam. Görümcemin yüzünü görmedik, dayakta yokmuş zaten ortada. Eşim sakinleştiğinde konuştuk "ne benim yüzümden ona nede onun yüzünden bana dayak at, şiddeti unut" dedim.. "Yok yapmadım zaten dedi" git dedim sözüne gitmedi. Ve eşimde bir aralar çok sinirliydi. Artık öyle şiddetli atışmalarımız yok. Yani dayak fln yemiyorum.

son konuyu oku canım,ortalığı karıştırdı

Sende son yazdığımı iyi oku. Ortalığı karıştırmışmış.. Keşke karıştırsaydım da böyle yersiz suçlanmasaydım. İyi oku ondan sonra yargıla tamam mı canım.

O da melek olmadığı için, ben de kendime sabır diliyorum

Görümceniz kendi hayatında huzur ve mutluluğu bulur nasıl olsa, o yüzden ona sabır lazım. Siz kına cdnizi devamlı kopyalayın yeter, biri bozulursa ötekinden ısıtır, kaldığınız yerden ağlamaya devam edersiniz. Herkesin derdi kendine.

Bulacağını zannetmiyorum, akıl hastanesine bile gitmişti. Yani sandığın kasar normal biri değil. Neyse ya, benim içim rahat. Eden bulsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…