- 4 Eylül 2014
- 901
- 447
eşin söze gittimi
Israr ettim. Gitmedi. Yanlışını anlasın, dedi durdu.
Akşama onlar gittikten sonra uğradık, beraber.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eşin söze gittimi
Bize niye batsın arkadaşım. Başka bişi yazardım da buraya neyse geçelim.Selam.
Bütün yorumlarınızı okudum.. Beni yanlış anlayıp, bu yüzden beni kötülediğinizin farkında bile değilsiniz. O yüzden bütün kötü yorumları yok sayıyorum.
Beni bir kına tepsisi olayı için intikam alan kötü gelin sıfatına koyup her bir özel günümü bilinçli burnumdan getiren görümceyi yere göye sığdıramamışsınız. Tuhaf..
Belki de kendimi iyi ifade edemedim.
Anlattığım olayı saptırmışsınızda saptırmışsınız. Olayın KINA TEPSİSİYLE NE ALAKASI VAR?
Bir nefret sadece bir tepsiden kaynaklanmadığını bütün burdaki olgun insanlar anlaması lazım. Burda özelimi açıp sizlere anlatıyorsam, beni yargılayabilirsiniz ama saygı çerçevesinde ve doğru anlayarak, rica ediyorum..
Ben ogün tatsızlık olsun diye bilerek girmedim mutfağa. İkimiz aynı ortamda olunca ister istemez gerliyoruz. Küçük bir olay büyütülüyor yanlış anlaşılıyor. O yüzden eşimde gel sen yanımda otur boşver onlar yapsınlar desi kv'de aynı şekilde anlayışla karşıladılar. İstemedim, onun günüydü, onun için hazırlık yapılıyordu.. Bilerek girmeyip tatsızlık olsun gerilelim istemedim. (Sizin gözünüzde buda suç oldu)
Eriği ben istemedim eşim balkondan çıkardı, iki tane yedim. Eşimin isteği üzerine (buda size battı). Amca için geldiğimiz için o geldiğinde eve kalktım masayı toparladım ve eriğin tabağını mutfağa götürdüm oda ordayken boşalltım ve musluğun yanına yavaşca koydum, ki kapıyı açmaya gidiyim diye (buda size kötülerin kötüsü gelin oldu) orda o lafı yedim, sustum içeri geçtim.. (Ortalığı karıştırdım oldu) ben o lafın altında kalacak insan değildim, sırf onun günü neyse diyerek geçiştirdim ta ki kv yanıma gelerek gel konuşalım bi demesiyle göz yaşlarım aktı gitti.. (Buda sizin için kötü kalpli oldu)
Ya diyeceğim şu; benim bu son olayda hatam varsa, oda arabaya binerek sinirli konuşmamdan çıkan eşimin tepkisi.
Benim sinirlendiğim konu; ben eğer misafirlerin içinde aynısını bizim evde yapsaydım, orda tepkilerin âlasını görürdün. Misafir toleransı görmeyerek! Ama o yapınca neden tolerans gösteriliyor? (Haksızlığa gelemem, madem ben onun hakkında hiç birşey demeyip. Olay çıkarmıyorsam herkesin içinde oda aynı şekilde davranmalı. Bunun ama'sı yok.)
Yok kötü kalpliymişim, yok kötü gelinmişim.. Kapını. Önüne koyulmalıymışım.. Elbet burda anlayışlı ve saygı düzeyinde eleştiriler var, onlara saygım sonsuz. Hatasız kul yok, ama böyle eleştirmeye kimsenin hakkı yok. Haksız olsam emin olun ki kv'de kızının arkasında dururdu.. Amcası ona kızmazdı.. Abisi sinirlenmezdi.
Ve onun bana yaşattıkları sadece tepsiyle ibaret değil. Ben buraya üye olduğumda o olay sıcak sıcağına yaşanıldığı için yazdım. Bunun bide bana sevgiliyken nişanlıyken yaşattıkları var. Biri de işine gelmediğini geçiştiriyorsun demiş? Farzet ki öyle, sen için kendimi neden aklamak için çabalıyım bacım? Bilmiyorum annesigilde olanları, dövmemişte olabilir. Bil mi yo rum. Herşeyi anlatıyorum, öyle birşey olsa. Kendimin yaptıklarını burda yazmazdım dimi? Hani madem haklı çıkartmak kendimi amacım.. Bunuda yapmazdım.
Demem o ki, iyi niyetle okuyup yargılayacaksanız yargılayın ama istediğiniz gibi anlayıp yorum atmayın. Rica edicem..
Saygılarımla.
Bize niye batsın arkadaşım. Başka bişi yazardım da buraya neyse geçelim.
ben bılmıyordum meshur kına gece temalı tepsıyıBen konu sahibinin esinin ailesini tebrik ediyorum her yaptığına yılmadan canla başla göğüs gerebiliyor
Diğer konuyada yazdım ben hiç böyle kindar bir insan görmedim o kadar kin dolu ki kendi yediği dayaklarda görümce yi suçlu görüp onunda aynısını yaşamasını isteyecek duruma gelmiş.
Birilerine kin bağlayıp ayar vermek istiyosan bu sana şiddet uygulayan kocan olmalı kınanda kina tepsisini tuttuğu için hayatini zehir etmeye çalıştığın görümce değil.
O aile yine iyi ben olsam oglumun eşi falan dinlemem evimden kovarım seni çok ciddiyim.huzursuz edeceksen hiç gelme derdim.tamam kinanda uzulmussun ama çok uzatiyorsun bence.
Bence kendi ruh sağlığın için bir an önce bişeyler yap yoksa sonun iyi değil daha genceciksin hayatini Mahvediyorsun. Değer mi.
Hatalısın agır tahrik ediyorsunuz görümcenizi üstelik huyunu bildiginiz halde tek tek yazayım inşallah fark edersinizSelam.
Bütün yorumlarınızı okudum.. Beni yanlış anlayıp, bu yüzden beni kötülediğinizin farkında bile değilsiniz. O yüzden bütün kötü yorumları yok sayıyorum.
Beni bir kına tepsisi olayı için intikam alan kötü gelin sıfatına koyup her bir özel günümü bilinçli burnumdan getiren görümceyi yere göye sığdıramamışsınız. Tuhaf..
Belki de kendimi iyi ifade edemedim.
Anlattığım olayı saptırmışsınızda saptırmışsınız. Olayın KINA TEPSİSİYLE NE ALAKASI VAR?
Bir nefret sadece bir tepsiden kaynaklanmadığını bütün burdaki olgun insanlar anlaması lazım. Burda özelimi açıp sizlere anlatıyorsam, beni yargılayabilirsiniz ama saygı çerçevesinde ve doğru anlayarak, rica ediyorum..
Ben ogün tatsızlık olsun diye bilerek girmedim mutfağa. İkimiz aynı ortamda olunca ister istemez gerliyoruz. Küçük bir olay büyütülüyor yanlış anlaşılıyor. O yüzden eşimde gel sen yanımda otur boşver onlar yapsınlar desi kv'de aynı şekilde anlayışla karşıladılar. İstemedim, onun günüydü, onun için hazırlık yapılıyordu.. Bilerek girmeyip tatsızlık olsun gerilelim istemedim. (Sizin gözünüzde buda suç oldu)
Eriği ben istemedim eşim balkondan çıkardı, iki tane yedim. Eşimin isteği üzerine (buda size battı). Amca için geldiğimiz için o geldiğinde eve kalktım masayı toparladım ve eriğin tabağını mutfağa götürdüm oda ordayken boşalltım ve musluğun yanına yavaşca koydum, ki kapıyı açmaya gidiyim diye (buda size kötülerin kötüsü gelin oldu) orda o lafı yedim, sustum içeri geçtim.. (Ortalığı karıştırdım oldu) ben o lafın altında kalacak insan değildim, sırf onun günü neyse diyerek geçiştirdim ta ki kv yanıma gelerek gel konuşalım bi demesiyle göz yaşlarım aktı gitti.. (Buda sizin için kötü kalpli oldu)
Ya diyeceğim şu; benim bu son olayda hatam varsa, oda arabaya binerek sinirli konuşmamdan çıkan eşimin tepkisi.
Benim sinirlendiğim konu; ben eğer misafirlerin içinde aynısını bizim evde yapsaydım, orda tepkilerin âlasını görürdün. Misafir toleransı görmeyerek! Ama o yapınca neden tolerans gösteriliyor? (Haksızlığa gelemem, madem ben onun hakkında hiç birşey demeyip. Olay çıkarmıyorsam herkesin içinde oda aynı şekilde davranmalı. Bunun ama'sı yok.)
Yok kötü kalpliymişim, yok kötü gelinmişim.. Kapını. Önüne koyulmalıymışım.. Elbet burda anlayışlı ve saygı düzeyinde eleştiriler var, onlara saygım sonsuz. Hatasız kul yok, ama böyle eleştirmeye kimsenin hakkı yok. Haksız olsam emin olun ki kv'de kızının arkasında dururdu.. Amcası ona kızmazdı.. Abisi sinirlenmezdi.
Ve onun bana yaşattıkları sadece tepsiyle ibaret değil. Ben buraya üye olduğumda o olay sıcak sıcağına yaşanıldığı için yazdım. Bunun bide bana sevgiliyken nişanlıyken yaşattıkları var. Biri de işine gelmediğini geçiştiriyorsun demiş? Farzet ki öyle, sen için kendimi neden aklamak için çabalıyım bacım? Bilmiyorum annesigilde olanları, dövmemişte olabilir. Bil mi yo rum. Herşeyi anlatıyorum, öyle birşey olsa. Kendimin yaptıklarını burda yazmazdım dimi? Hani madem haklı çıkartmak kendimi amacım.. Bunuda yapmazdım.
Demem o ki, iyi niyetle okuyup yargılayacaksanız yargılayın ama istediğiniz gibi anlayıp yorum atmayın. Rica edicem..
Saygılarımla.
Ahah görümcenin kvsi demiş ki "sen otur." siz de laf dinleyen biri olduğunuzdan oturmuşsunuz, hayat size güzel valla.
Eski konularınızı da biliyorum, o kv kadar kadar etkili olmaz ama ben yine de söyleyeyim, "ben böyle bir insan haline nasıl geldim?" diye oturun başınızı iki elinizin arasına alıp düşünün. Yok zaten hep böyle biriydiseniz, tüm samimiyetimle görümcenize sabır diliyorum. Onca sene birbirinizi boğmadan çıkmışsanız da ayrıca insan hayret ediyor.
Hatalısın agır tahrik ediyorsunuz görümcenizi üstelik huyunu bildiginiz halde tek tek yazayım inşallah fark edersiniz
Tabak için laf söylediyse kacmak yerine muslukta sen vardın müsade et o zaman yıkıyayım diyebilirdin. Sen bunun yerine kapı açmaya koştun ki ev kalabalıkmış zaten.
Kv gel konusalım dediginde aglamak neden onu hiç anlamadım. Tamam anne konusalıp diyip odaya gecip konussaydınız bu kadar olay olmazdı. Biraz kendinize sahip çıkmalısınız. En azından o gün için.
Eşinize diyecek tek lafım yok nasıl bir insandır ki kardesinin doldurusuna gelip sizi dövüyor sizin doldurusunuza gelip onu dövüyor. Bence sorun görümcede degil aradaki mesafeyi ayarlayamayan eşi ile kardesi arasında denge kuramayan eşinizde. Evlilikte şiddet varsa evliliginizi gözden geçirin.
Aynısını benim evimde yapsa tölerans olmaz diyorsunuz unutmayın o öz kızı siz gelinsiniz haksız dahi oldugunuz konuda sırf olay büyümesin diye sizin tarafınızı tutuyor olabilirler bunda heh tamam bak ben haklıyım demek yerine %50 haksız olabilirim diye düşünün.
Yaşadıgınız ve yasattıklarınız hos şeyler degil. Geçmişe takılıp yaşamaktan kurtulun. Ayrıca burda kimse sizinle aynı evde yasamıyor ne yazarsanız onu okuyup yorumluyor. Kendinizi nasıl ifade ederseniz o şekilde yorum alırsınız
bu kadar kindar olmanın kimseye faydası yok.
bende kindarımdır.
yapılanı unutamam..
ama yalnış.
kendimize zararımız.
Zaten bu mesajınızdan sonra ne yazsak boş sizde biliyordunuz böyle olacagını o susmadıysa siz susun ama yok olmaz! kusura bakmayın ama sizde hiç melek degilsiniz boyle olmasını istediniz ve oldu şimdi sonucundan mutlu mesut yaşantınıza devam edebilirsiniz.Oda benim huyumu biliyor. Susada bilirdi. Hadi beni geç, abisinin bu davranışını es geçmeyeceğini, biliyordu. Kasten yaptı, misafirler icinde kendi rezil oldu. Hatayi kendimde görmüyorum, açıkcası.
Zaten bu mesajınızdan sonra ne yazsak boş sizde biliyordunuz böyle olacagını o susmadıysa siz susun ama yok olmaz! kusura bakmayın ama sizde hiç melek degilsiniz boyle olmasını istediniz ve oldu şimdi sonucundan mutlu mesut yaşantınıza devam edebilirsiniz.
Ama size tek tavsiyem bu kadar kin hırs iyi degildir bir uzmana görünün huzur bulursunuz belki zira burda verilen hiç bir tavsiye açtıgınız konulara yapılan yorumlar size etki etmeyecek
Peki nisandan sonra gittiginizde ortada bir sorun varmiydi. Dayak falan vs olsa gidilmez. Yani grumcenizin keyfi kacik olurdu.
son konuyu oku canım,ortalığı karıştırdı
O da melek olmadığı için, ben de kendime sabır diliyorum
Görümceniz kendi hayatında huzur ve mutluluğu bulur nasıl olsa, o yüzden ona sabır lazım. Siz kına cdnizi devamlı kopyalayın yeter, biri bozulursa ötekinden ısıtır, kaldığınız yerden ağlamaya devam edersiniz. Herkesin derdi kendine.