Sizce Nasıl Davranmalıyım?

Aile terapistine giden diyecektim ki, yorumların ve konularınızın ışığında, bir psikoloğa gitmenizi -ailenizin refahı ve devamı için- rica ediyorum..

Şu hayatta en tahammül edemediğim şey bi kocanın eşini dövmesi. Ama anlaşılan o ki sen bu duruma karşı çıkmak yerine hırsını eşinin ailesinden çıkarıyosun. Senin mantığınla hareket edersek o zaman görümcenin nişanlısı da gelsin senin kocanı dövsün o da görümcenin nişanlısı kocası sayılır o kendi eşini korusun o zaman sonra da aile birbirine girsin kan çıksın. Görümcenin eşi de sinirli bi insansa ve sende bu şekilde davranmaya devam edersen ilerde Allah korusun bu duruma düşersiniz ve tek sorumlusu da sen olursun. Azcık aklını başına topla eşinin ailesiyle ilişkin bu şekilde olduğu sürece ömür boyu mutlu olamazsın

Çok suratini aasma çokta içten olma.olmasingereken resmiyet ve ilgisizlik yeter bence

Hayatı kendine zehir ediyorsun farkında mısın?

Bu durumdan hoşnut olan uyurdu demi? "Oh, öcümü aldım" diye. Butün gece keşke olmasaydı diyip durdum, içimden.. Cidden keşke olmasaydı. En iyi ben bilirim, en güzel günlerimin burnundan gelmesini. Görümcemin sayesinde. Ama keşke olmasaydı.. O son sinirli sözlerimi demiyecektim, güzel güzel evimize gidecektik.

Ben konu sahibinin esinin ailesini tebrik ediyorum her yaptığına yılmadan canla başla göğüs gerebiliyor

Diğer konuyada yazdım ben hiç böyle kindar bir insan görmedim o kadar kin dolu ki kendi yediği dayaklarda görümce yi suçlu görüp onunda aynısını yaşamasını isteyecek duruma gelmiş.

Birilerine kin bağlayıp ayar vermek istiyosan bu sana şiddet uygulayan kocan olmalı kınanda kina tepsisini tuttuğu için hayatini zehir etmeye çalıştığın görümce değil.

O aile yine iyi ben olsam oglumun eşi falan dinlemem evimden kovarım seni çok ciddiyim.huzursuz edeceksen hiç gelme derdim.tamam kinanda uzulmussun ama çok uzatiyorsun bence.

Bence kendi ruh sağlığın için bir an önce bişeyler yap yoksa sonun iyi değil daha genceciksin hayatini Mahvediyorsun. Değer mi.

nisana biraz gec gidin. acaba gelmeyecek mi stresi yasasin kuaforde isiniz uzasin tam evden cikacakken mideniz bozulsun falan. gittiginizde de hic birsey yokmus gibi eglenmenize bakin.
hehe zeki insanın hali başka
bence de böyle yapın çaktırmadan çaktırmadan sinir edin etcekseniz:))

hehe zeki insanın hali başka
bence de böyle yapın çaktırmadan çaktırmadan sinir edin etcekseniz:))
Canım diğer konuyu okumadın mı, dün görümceyle biraz atışmışlar. yazargiderim ağlamış kocası da gitmiş kardeşini dövmüş hiç hoş şeyler olmamış yani gidilmeyecek nişana, tek derdi gidince ne yapacağı olsaydı keşke

Diğer konularınızı da biliyorum. sizi haklı bulduğumu soyleyemeyecegim. Aksine çok kötü şeyler yaşanmasına sebebiyet vermişsiniz.
Gördüğünüz şiddetin sorumlusunu yanlış yerde arıyorsunuz. Eskide olmuş küçük şeyleri içinizde çok büyütüyorsunuz. Bunlar hem sizi hem çevrenizdekileri mutsuz eder.

Haksizsiniz. . Ve de çok kindar. . Ve de hala üste çıkmaya çalışıyorsunuz yazık. . Umarım kurtulursunuz şu düşüncelerden yoksa sonu hüsran bu evliliğin. .

Bu bariz kendinibegenmislik hakikatten o kadar kadin orda mutfakta ugrasirken kenara cekilip erik yemek ne yahu, ben bile kizdim, konsmorsan baska is yap illa dibinde mi olmalisin, kiz hakli hizmetciligini yapmis birde ustune dayak yedirtmissin ve sozu var, yalniz yarin birgun basina gelmesin beteri

Eşinizin üstüne gitmeyin, size tek tavsiyem bu.
Bu durumda onun bir suçu yok.
Alıp çıkmış sizi ne güzel. Ha böyle durumlarda susmak gerçekten zor fakat eşinize birşey ispatlamak zorunda hissetmeyin kendinizi.
Görümcenizde aslında kötü bir şey dememiş, aranızdaki kusluğe dayanarak söylenen basit bir söz.
Sizde o musluğun başında olsanız, görümceniz size yardım etmese ve tabak bıraksa yanınıza aynı cümleyi kurardınız. Empati kurun olur mu ?

Susması zor da atardan giderden sonra yuzgoz olmak sacma. Ya icini döküp gidicen ya deveyi guducen. Sen surekli benzer olaylar yasayip duruyorsun. Bu kinin en cok kendine zarar. Dusuncesiz insanlardan incelik beklemek kadar sacma bisey yok zaten. Hizmetcisi miyim dediginde dönüp evet deyip gulumseseydin senden kralı yoktu valla.

görümce tepsiyi tutmamış bile canım,sadece tutmaya heves etmiş.

bu modelden bi tane de bizim evde var
sonunda ne mi oldu
20 seneden sonra kendini babam tarafından evden kocası tarafından da hayatından kovdurdu
ama yüzsüz de gitmiyor
sebep de ne biliyor musun babanın elleriyle yaptığı eve kimin gelip gelmeyeceğine karar verme hırsı
o istemiyor sevmiyor diye gelmeyecekmiş
konu sahibi sadece kendi yuvasına zarar verir
ana baba kardeş sonunda yine kenetlenir

kendini yeyip bitireceksin bu gidişle konu sahibi.. git bir doktora bu takıntından kurtul.. bu ne yahu, gören de savaş planları yapıyorsunuz sanır.. siz gitmeyin bence kız güzel bir gün geçirsin..

tutsa ne yazar ablacım
insan aylardır bir tepsiye takacak kadar işsiz güçsüz tasasız olur mu
çok haklısın canım,üstelik aile kızlarına milletin içinde hırsız demesini bile göz ardı etmiş durumdaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…