Hayatı kendine zehir ediyorsun farkında mısın?
hehe zeki insanın hali başkanisana biraz gec gidin. acaba gelmeyecek mi stresi yasasinkuaforde isiniz uzasin tam evden cikacakken mideniz bozulsun falan. gittiginizde de hic birsey yokmus gibi eglenmenize bakin.
Canım diğer konuyu okumadın mı, dün görümceyle biraz atışmışlar. yazargiderim ağlamış kocası da gitmiş kardeşini dövmüşhehe zeki insanın hali başka
bence de böyle yapın çaktırmadan çaktırmadan sinir edin etcekseniz:))
yok okumadım , üzüldüm şimdi...Canım diğer konuyu okumadın mı, dün görümceyle biraz atışmışlar. yazargiderim ağlamış kocası da gitmiş kardeşini dövmüşhiç hoş şeyler olmamış yani gidilmeyecek nişana, tek derdi gidince ne yapacağı olsaydı keşke
Ben konu sahibinin esinin ailesini tebrik ediyorum her yaptığına yılmadan canla başla göğüs gerebiliyor
Diğer konuyada yazdım ben hiç böyle kindar bir insan görmedim o kadar kin dolu ki kendi yediği dayaklarda görümce yi suçlu görüp onunda aynısını yaşamasını isteyecek duruma gelmiş.
Birilerine kin bağlayıp ayar vermek istiyosan bu sana şiddet uygulayan kocan olmalı kınanda kina tepsisini tuttuğu için hayatini zehir etmeye çalıştığın görümce değil.
O aile yine iyi ben olsam oglumun eşi falan dinlemem evimden kovarım seni çok ciddiyim.huzursuz edeceksen hiç gelme derdim.tamam kinanda uzulmussun ama çok uzatiyorsun bence.
Bence kendi ruh sağlığın için bir an önce bişeyler yap yoksa sonun iyi değil daha genceciksin hayatini Mahvediyorsun. Değer mi.
bu modelden bi tane de bizim evde varBen konu sahibinin esinin ailesini tebrik ediyorum her yaptığına yılmadan canla başla göğüs gerebiliyor
Diğer konuyada yazdım ben hiç böyle kindar bir insan görmedim o kadar kin dolu ki kendi yediği dayaklarda görümce yi suçlu görüp onunda aynısını yaşamasını isteyecek duruma gelmiş.
Birilerine kin bağlayıp ayar vermek istiyosan bu sana şiddet uygulayan kocan olmalı kınanda kina tepsisini tuttuğu için hayatini zehir etmeye çalıştığın görümce değil.
O aile yine iyi ben olsam oglumun eşi falan dinlemem evimden kovarım seni çok ciddiyim.huzursuz edeceksen hiç gelme derdim.tamam kinanda uzulmussun ama çok uzatiyorsun bence.
Bence kendi ruh sağlığın için bir an önce bişeyler yap yoksa sonun iyi değil daha genceciksin hayatini Mahvediyorsun. Değer mi.
tutsa ne yazar ablacımgörümce tepsiyi tutmamış bile canım,sadece tutmaya heves etmiş.
çok haklısın canım,üstelik aile kızlarına milletin içinde hırsız demesini bile göz ardı etmiş durumdaydıtutsa ne yazar ablacım
insan aylardır bir tepsiye takacak kadar işsiz güçsüz tasasız olur mu