Sizce Nasıl Davranmalıyım?

bence aynende böyle olmalısın ... düğünede öyle git hatta el gibi otur dön ... tavrını belli et ama tatsızlık çıkarma ... haklıyken haksız durumuna düşme

evet canim aynen boyle yap. sinirlerini bozma egleniyormus gibi gorunme eglen hatta. umarim gizel gecer :)

Bence güzel fikir öyle gidip somurtmakla da vakit geçmez ama tavrınızı belirtmeniz de lazım

yapcak bişe yok o ettiginden utansın. sende misafir gibi git gel...

bence aynende böyle olmalısın ... düğünede öyle git hatta el gibi otur dön ... tavrını belli et ama tatsızlık çıkarma ... haklıyken haksız durumuna düşme

evet canim aynen boyle yap. sinirlerini bozma egleniyormus gibi gorunme eglen hatta. umarim gizel gecer :)

Kızlar herşey tamam ama tavrımı nasıl koyabilirim. Bana akıl verin, böyle şeyleri hiç beceremem :) ya samimiyimdir ya soğuğum. Ama ortası olamıyorum.. Olmalıyım! Eğlenip yinede tavır koymak nasıl oluyor. Kk hatunları bana bi akıllll

Hangi iyilik? Kendi bildiğiniz gibi yapın bi bahane bulup gitmeyin, sizin gibi davranmayıp ottan çöpten olay çıkarmayıp yüzünün güldüğünü görünce daha beter hasetleneceksiniz. Bir köşedeki güzel giyinmiş kendi kendine havaya girmiş kişiye insanların alacağı tavır belli şimdiden.

Ben olsam giderim üstüme düşeni yaparım. Yarın öbür gün laf söylemeye yüz bırakmam. Eşin de görür böylece. Yarın öbür gün kendini savunmaya yüzün olur.

ay amaaan ne zormus. kvalidenle aran iyi mi, onunla muhattap ol yardima ihtiyac var mi diye sorabilirsin agiz ucuyla. gelen giden misafirlerle ilgilenirsin sende. nasilsiniz teyzecimm, yengecimm x amcam nasil falan. gerci evde olacak bir de akrabalar gelecek mi yurt disindaymissiniz bilmiyorum.. gorumceye hayirli olsun demezsiniz olur biter
ama kv kpeder tebrik edilmeli.

Bence siz onun seviyesine dusmeyin. Siz iyi olun o sizin yaptiginiz iyliklerden UTANSIN tabi oda icinde varsa. Bazi salaklar onuda anlamaz ama sen kotu olma bosver

Tavır koymak için laf sokmaya gerek yokki illa..

Benim abimin eşi ve kuzen, arkadaş vs. Nişanın en çok çalışan kız takımıydı. Sen git, akrabalar ve dünürler ile sohbet et ama yerinden kalkma. Yardım etme.

Somurtup milletin lafını da yeme. Git, sosyalleş ve gel.

Tüm hayatınızı bu eksende yaşamaktan vazgeçin artık. Konularınız hep aynı minvalde farkındamısınız?
Süslenin püslenin gidin, keyifli vakit geçirmeye bakın , neden bu kadar plan program? Gerek varmı?
Kendinizi doldurmaktan vazgeçin, unutun, gerekirse affedin, hafiflersiniz. Aynı şeyleri tekrar tekrar hatırlayıp kinlenmek size fayda sağlamaz.

Görümcem de annesini babasını dolduruyor? Ben neden yapmiyim. Onun yüzünden yediğim dayakları ben bilirim. Oda yesin!
İnanılmaz bir insansınız hakikaten.

Dayağı atan görümce değil, adam olması gereken sizin kocanız. Dayak yediğinizle övünün bir de bari!

Benim de erkek kardeşim var; sizin gibi eşi olsa bırakın kirli erik tabağını önüme koymayı, evimin kapısından içeri giremez.

Nasil bi insansiniz cokkk yazikk size bi kizin nisanini mahvetmeyi planliyorsunuz burdakiler de size akil veriyo diger kapanan konuya da yazdim buraya da yazayim gormezden geleme o gorumcen seni gelip parcalamamis kaynanan sizi oralardan kovmamis iyi insanlarmis vesselam....

Allah sizin gibi insanlardan korusun bizleri (amin)
Ya sen nasıl bi insansın bu nasıl bi hırs bi kindir allah islah etsin sizi. Abi-KARDEŞ Arasını bozmak ne demek hemde en mutlu Gününde! Yazık size gerçekten acınacak haldesiniz bilin istedim. Bu nefretin bi gün ayağına dolaşır senin yerinde olsam gider özür dilerdim tabi o incelik varsa

Ahh bu yurtdisindaki gorumceler, kocalar hepmi ayni olur ya. Bi kere gorumcenin abisine sevgisi, saygiisi olsa sana iyi davranirdi. Ve bu yurtdisindaki eslerin maalesef siddete egilimi daha fazla. Tatlim eger zaten uzun suredir araniz bozuksa gorumceyle, gitme nisana falan. zaten gittiginde de burnundan getirir o. Ama eşin illede gidicez derse git inat etme.

görümce ne yapmış,heveslenip kına tepsisini tutmak İSTEMİŞ ama TUTMAMIŞ bile.peki gelin hanım yani konu sahibi ne yapmış düğünde onca misafirin içinde görümcesine HIRSIZ demiş.şimdi kim haklı,konu sahibi mi,görümce mi

Eski konulariniza da baktim. Sizde deve kini var resmen. Bir gorumcedir kina tepsisidir altin meselesidir tutturmussunuz. Kendi kendinize dunyayi dar ediyorsunuz. Kocaniz size beyin travmasi yasatmis. Bunu digerleri kadar dert etmemissiniz. Yapmayin boyle kinle inatla yasanmaz. Medeni olculerde gecinin gidin iste. Sonu gelmez ki bu cekismenin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…