her ne kadar modern toplumda şöyle söylensedeKp'e değil de kv'm hakkında dediklerinde haklısın. Ama şunu da unutma. 15 günlükken balayından gelir gelmez sorunlar yaşatan o kp'e o gelin birdaha suratına bakmazdı.. Demek ki ne iyi gelinmişim de hala iyi olmaya çalışıyorum kendisiyle. Afferim bana.. Ömründe hiç bu kadar sorun yaşamayan kin nedir bilmeyen, kavgadan huzursuzluktan kaçan'ı değiştirp aksine psikolojik baskı yapıp, görümce ve kp'e hala katlanıyor olabilmek sabır ister.. Olgunluk ister. Olaya bi burdan bak :)
bılıyorum alakası olmadıgını
sız gorumcenızı bu kadar neden cekemıyorsunuz ben anlamadım cokmu guzel sızden? nedır yanı 2 kere kısmetı cıkmıs nısanlanmıs bunumu kıskanıyorsunuz ben anlamadım sahsen
o gorumce sızınde bır kardesınız sayılırdı sayılması gerekırdı normal sartlarda ama sız o kına tepsısı yuzunden ne kendınız mutlululugu buluyorsunuz nede ınsanlara bı rahat nefes aldırıyorsunuz
sızın yerınızde olsam esımle aılesı arasında bagları koparan degıl bırlestıren bırı olurdum
cok yanlıs yapıyrosunuz sızın aılenız sıze akıl vermıyormu bılemedım
her ne kadar modern toplumda şöyle söylensede
bır tek kocamla evlıyım dıgerlerı benı baglamaz oyle degıl
sız o aıleye gelın olmussanız aıle ılıskılerını zaten zedelemeye hakkınız yok
bazen ıstemedık seyelr olabılır duyabılırız ama gecım bu sekılde asla olmuyor
kp kısmını bılmıyorum hatırlamıyorum suanda
ama genelde bu durumlara cephe alırsa gelın
kaybeder bılırız bunu yanı
su tef meselesı bızdede olmustuDaha da önce belirttiğim gibi, burda yazılanlarla bitmiyor bana yaptıkları. Elbette sizin yerinizde olsaydım aynı yorumu yapardım ama o tepsiden önce kınamda bazi olaylar yarattı arkadaşlarıma özel tef yazdırıp "yazargiderim"in kınası" diye dağıttırdığım tefleri mesela sen al kendi görümcene ver alakası olmayan insanlara ver. Kınadan önce ona tef verdim al sende de olsun bitane diye.. Ve üstüne basa basa belirttim az yaptırdım, arkadaşlara dağıtacam dedim ama sen bunu dinleme. Ya daha neler neler ya.. Böyle ufak tefek birikintiler oldu sana dağ. Ailem ben haklı da olsam, bana haklısın sen demezler. Huzurum bozulmasın diye hep iyi konuşurlar.. Eğer karşı taraf bana kötülük yapıyosa, uzak durmaktan başka çare bırakmıyor demektir. Şimdiye kadar hiç bu kadar nefretle kinle dolmamıştım, siz anlayın ne demek istediğimi..
su tef meselesı bızdede olmustu
benımde aynı sekılde uzerınde yazılar yazıyor
15 tane yaptırmıstık ve benım kuzenlerımde 1 tane kalmadı
genelı kayınvalıdemın komsularına fılan gıttı
sonucta boyle seyler oluyor ve cok sık oluyor hanı ondan ona herkez oynadı bıttı ama fınalde bır tane tef hatıra kalmadı kımsede
asıl suçlu eşiniz size şiddet uyguluyor ve siz hala o evdesiniz
tabi görümcene uygulamasını normal görüyorsunuz
bir tane normal insan yok aranızda
hem konu açıyorsunuz hem eleştirelere açık değilsiniz herkesin sizi haklı görmesi mümkün mü sizce.erik olayı o kadar abartılır mı yok şu geldi cevap veremedim ağladım bilmem ne kim gelirse gelsin gerekirse kavga edin eşinizin karışmadan kendiniz halletseydiniz zaten görümcenizin eskiden size yaptıkları var kavga dahi etseniz sizin söylücek tonlarca lafınız var o kadar ağlamakta neyin nesi.istemiyorsanızda gitmezsiniz söze olur biter.