Sizce bir çikolata için değer miydi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Suç onlarda değil.
Böyle pislikleri kan can sayıp hala diye, ana diye sayan, değer veren eşinizde.
En büyük tepkiyi ona verin.
Bir daha ağzına alamasin gizli saklı kaçırarak göstermek zorunda kalsin cocugu.

Pislikler cok sinirlendim cocugunuza kizacaginiza agizlarina ............. cocugunuzu alip ciksaydiniz evden.Umarim kocaniz hak verir sizede evladina yapilana bilenir.Tam tersi olmaz.Annem ablam yapmaz oyle sey demez insallah

Burada bir cok yerde yazdim hatta konu bile acmayi dusundum ama turk dusmani diye linc yememek icin cesaret edemedim.
Ya ben kendimi gelistirmek icin okadar okullara gittim hic bir zaman sinifimda turk olmadi. Kizim 11 yasinda, tenise gitti hic turk yoktu buyil dansa gidiyo yine bir tane turk yok. Dershane gibi bise var yillik 50 euro haftada 2 kez gidiyo kulturel faaliyetler yapiliyo hemde derslerinde destek oluyolar puanlari yuzde 25 artti.
Yine turk yok.... Kizimda bunun farkina varmis anne gittigim hic biyerde turk yok diyor
Ya gercektende oyle devlet cocuk parasi veriyor ayda 300 euro civari, ama yilda bi kereligine mahsus aktivite ye yada nebilim gelismeleri icin biyere yazdirmiyolar.
Cok yobazlar gercektende
Gittigim her ortamda gozlerim turk ariyor ama yok...

Oğlum ağlaya ağlaya göz pınarları kurudu.
Hıçkıra hıçkıra ağlayarak uyudu
Gece uykusunda alman çikolatası sayıklıyordu.

Bana bı samimiyetsiz geldi
Sahte konu gibi
Abartan anne mi desek ya da ? tuhaf acitasyonar demagojiler filan

Suç kimsede değil sende. Koacan götür diyince ne demeye görürüyorsun ? Diyemiyor musun ben götüremem diye. Bu kadar kocalarınızın kuklası olmayın ya. Hıncını çocuktan alman ne mana ? Kendi ezik büzük hallerinizi gücünüzün yettiğine kükreyek çıkartmayın. Yazık cidden sizin elinizde büyüyen çocuğa.

Kötü kalpli ikizim
Kk da üj bej kötü kadınız biz olmasak kimse baş kaldırmayacak.

şu zamanda duyduklarıma inanamıyorum derken bu durumları canlı canlı görüyoruz

Babaannem sen kapındaki köpeğe bir taş atarsan , komşun bin tane atar derdi rahmetli . Konu muhtemelen fake gibi hissediyorum ama üstün yetenekli olduğunu düşündüğüm çocuğuna “aptallaşma vs “ dersen kimsenin gözünde kıymeti olmaz. Çünkü benim 11 yaşındaki büyük oğlum bile Alman çikolatası bilmez . Gerçi ben de bilmem . Çok mu farklı tadı
Ha ben küçükken yaşardım bu olayı , dayımın bakkalı vardı , çocukları istediği her şeyi yerdi . Ayda yılda bir gittiğimizde de bir sakız verip gönderirdi bizi . Cino adında bir çikolata vardı aklım hep onda kalırdı .aklım ermeye başlayınca sakızı da almamıştım bir gün “ ben sakız almayayım , sen kardeşime cino ver demiştim .” Dayım tamam dedi bana vermedi . Yıllardır her gördüğümde hatırlatırım bu olayı ona

unutmayın , gitmeyin . Size değer vermeyen kimseye bir saniyenizi ayırmayın . O kocaya da dünyayı dar edin . Gerekirse inceldiği yerden kopsun. Zaten muhtemelen kıtlık , susuzluk , yokluk görecek bu çocuklar , varken en azından yesinler . Ha ben olsam o çocuğu zaten pek sevmez dediğim kişilerin ayağına götürmezdim . Hiç kendi çocuklarımla bunu yaşamadım ama bu olay benim başıma gelseydi , büyüklerle epey tartışırdım . Hatta cinnet geçirme moduyla bunları mı benim oğlumdan esirgiyorsun deyip paketlerini yırtardım hunharca . Sonrasında da sakinleşir iki tane oğlanın eline verip , iki tane de kocama alayım deyip çıkardım .

Çocuk alman çikolatası nereden biliyor diyorsunuz da tabi ki bilmiyordur .
Ambalajı farklı geldiği için illa o olsun diye tutturmustur .
Bir çocuğun önüne 2 tane aynı oyuncaktan koyun sağdaki ni seçse siz soldaki ni verseniz diğeri için ağlar hiç mi çocuk diretmesi görmediniz .
Konu sahibi birdaha gitmeyin o eve
7 kat yabancı çocuğu olsa kıyamaz çoğu insan . Eşinizin ailesi çocuk görmeyi falan hak etmiyor. Yazık vallahi için gitti feda olsun ona tüm çikolatalar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…