Sizce bir çikolata için değer miydi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Seker tüketmeyenler napsın? Baslıgı okuyunca 3310 telefon gibi titredim elma yiyerek spora gidiyorum. Reklamında böylesi.
Sana bi çikolata önereyim gerçi sen bilirsin hatırlatayım diyeyim Lindt %99 kakao bir yiyen bir de yemeyen pişman. Denersen arkamdan güzle şeyler söyle olur mu.

Sana bi çikolata önereyim gerçi sen bilirsin hatırlatayım diyeyim Lindt %99 kakao bir yiyen bir de yemeyen pişman. Denersen arkamdan güzle şeyler söyle olur mu.
bunu bende denemek ıstedım

Tavırları çok çirkin ve kesinlikle doğru değil. Aşırı görgüsüz ve çirkefler böylelerine dişinizi gösterin laf mı soktu on katı cevap verin. Sizi mi çağırdı bir bahane bulun gitmeyin. Herşeyin parasını fiyatını bilem insanlar kıymet bilmezler bunu unutmayın. Ama onlara sinirlenip acısını çocuğunuzdan çıkarmanızda hiç doğru değil çocukta sizde yara açmayın. Sizi pasif gördüm ne gerekiyorsa o anda yapıp kendinizi ve çocuğunuzu ezdirmezseniz sorunlar sorun olmaktan çıkacaktır. Sınır çizin eşinizlede açıkça konuşun. Söz taş gibidir zamanında söylenmezse soğur içinizde birikir. Yapmayın.

bunu bende denemek ıstedım
Ham kakao çok acı ağzınızda eridiğinde çikolatayı yutamıyorsunuz. Enteresan bir şekilde yine de yemek istiyorsunuz. Tüm paketi bitiremezsiniz bir günde tabi bahsettiğim küçük bir karesi. Dark kakaonun tadına bakın ne demek istediğimi anlayacaksınız.

Ya çok teşekkür ederim ben ilk defa duyuyorum, çok meraklandım. Nerelerde bulabilirim migrosta falan vardır değil mi?

Cocugum var. Size soyledğimi sık sık yapıyorum. Dışarıda abuk subuk çikolatalar şekerler ikram ediliyor, o an yemiyor ama alıyor misal, sonra aynen size söylediklermi söylüyorum çocuguma “kızım bu güzel değil, çocukları büyütmez, bunu yeme” bazen alternatif sunup onu değil ama şunu yiyebilirsin diyorum. Benim de çok uslu her söylediğimi kabul eden çocugum yok, özellikle o 2 yaş dönemlerinde hep suyuna gittim, ama çocugumu dengelemeye çalıştım.

konu sahıbı hastalıgının adını soyledı mı ?

Tamda o baba bozuntusunun ...vicdani kadarmis eşinin ailesinin vicdani ...çok haklısın soyleyecek söz yok bi bitmedi gitti vicdansiz pislikler...

aslında benim ısrarla sormamın sebebi 2 yaşındaki çocuğun alman çikosunu nasıl ayırt etsin mantığıydı. konu sahibesinin dram yüklü mevzusuna daha bir dram katmak için marketteki alman çikolatasını alamadığını yazdığını düşünüyorum.
çocuğa aptalmısın niye ağlıyorsun diye bağıracağına niye ağlatıyorsun bir tane verin deseymiş.

Cıks. Ankastre bozukluğu mu dedik hayır dedi; tıpta görümce ve kaynana stresi yüzünden olan nadir bir hastalıkmış.
bende en cok o yuzden merak ettım bırde doktor koymus ya teshısı

ustelık ölümcül oldugunu soyledı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…