- 17 Ocak 2020
- 27.444
- 39.635
Cino halen var bayılırım.Babaannem sen kapındaki köpeğe bir taş atarsan , komşun bin tane atar derdi rahmetli . Konu muhtemelen fake gibi hissediyorum ama üstün yetenekli olduğunu düşündüğüm çocuğuna “aptallaşma vs “ dersen kimsenin gözünde kıymeti olmaz. Çünkü benim 11 yaşındaki büyük oğlum bile Alman çikolatası bilmez . Gerçi ben de bilmem . Çok mu farklı tadı
Ha ben küçükken yaşardım bu olayı , dayımın bakkalı vardı , çocukları istediği her şeyi yerdi . Ayda yılda bir gittiğimizde de bir sakız verip gönderirdi bizi . Cino adında bir çikolata vardı aklım hep onda kalırdı .aklım ermeye başlayınca sakızı da almamıştım bir gün “ ben sakız almayayım , sen kardeşime cino ver demiştim .” Dayım tamam dedi bana vermedi . Yıllardır her gördüğümde hatırlatırım bu olayı ona
unutmayın , gitmeyin . Size değer vermeyen kimseye bir saniyenizi ayırmayın . O kocaya da dünyayı dar edin . Gerekirse inceldiği yerden kopsun. Zaten muhtemelen kıtlık , susuzluk , yokluk görecek bu çocuklar , varken en azından yesinler . Ha ben olsam o çocuğu zaten pek sevmez dediğim kişilerin ayağına götürmezdim . Hiç kendi çocuklarımla bunu yaşamadım ama bu olay benim başıma gelseydi , büyüklerle epey tartışırdım . Hatta cinnet geçirme moduyla bunları mı benim oğlumdan esirgiyorsun deyip paketlerini yırtardım hunharca . Sonrasında da sakinleşir iki tane oğlanın eline verip , iki tane de kocama alayım deyip çıkardım .
Bimden doldurup geliyorum