Sizce bir çikolata için değer miydi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cino halen var bayılırım.
Bimden doldurup geliyorum

Gülmek için yazmıyorum ama o da belki farklı bir çocuktur çünkü bu işin sonu süper zeki çocuğa doğru evrilecek gibi

Gülmek için yazmıyorum ama o da belki farklı bir çocuktur çünkü bu işin sonu süper zeki çocuğa doğru evrilecek gibi
Çocuklara akıl sır ermez hele inatçı bir bebekse unutmaz da kolay kolay
Daha 11 aylık oğlum elinden birşey alınca ya da gördüğünü vermeyince kendini yerlere atıyor ( kınadıgım çocuk modeli ) alamanyalardan çikolata getirip gösterip vermemek olmamış

Kızım mandalina vermedim diye kendini atmaya çalıştı az daha bebeğim kafa üzeri düşüyordu yok kınamayacaksın kimseyi, hep şımarık velede bak diyordum , aynısı oldu gidiyim de biraz doçent , savcı , hakime falan kınayayım. Belki kızım bunlardan biri olur

Böyle böyle hayatı öğrenecek .
Konu gerçekse her istediğine sahip olamayacağını öğrenmiş olur.

Ay daha sekiz aylık
Nasıl ya nasıl.

Bu arada koruyacağım da alakasız yorum konu dışı yorum diye birileri şikayet ediyor
Sonra mune senle beni dövüyor

Cino halen var bayılırım.
Bimden doldurup geliyorum
Ben de ara sıra alıyorum , hatta bir kere öğrencilere karne hediyesi olarak dağıttım beğenmediler Hocanın parası ancak buna yetmiş ne dalga geçiyorsunuz dedi hatta bir öğrencim . Tatil dönüşü herkes bana tobleron çikolata getirmişti çikolata böyle olur diye

Bir kaç kafa çarpma vakamız var bizimde kendini atarak bebeklinick in dediği gibi böyle böyle öğrenecekler
Tabi gene de okadar üzmeye gerek yok bebeleri

konu sahibi girmişsiniz,konunuza bakmışsınız,ancak bana cevap vermemişsiniz sanırım,bildirimlerimde göremedim. rica etsem cevaplayabilir misiniz? :)

O salonun ortasındaki çikolata poşetini kaçıran kayınvalideniz de iğrenç bir insan.
Çocuk bu. Tabii ki canı çikolata ister, çikolata için ağlar.
Madem çocuktan çikolatayı esirgeceksin, odanda kıtlıktan çıkana kadar ye.
Ben sizin yerinizde olsam bir daha o eve adımımı atmazdım.

Ayy o cinoya bayılıyorum ben. Doksanların çocukları belli oluyor

Balık baştan kokar misali,"götür çocuğu halası sevecekmiş"diyen eşinize "niye götürüyorum halasının ayakları yok mu? Buyursun gelsin sevsin" diyemediniz mi?
Çikolata mevzusu olduğu an,çocuğa bağırmak yerine kucaklayıp çıkamadınız mı?
İstersem 2 dakika önce gelmiş olayım yine de durmam yani ne münasebet? Alsın çikolatalarını sevsin salak.

Cevab veremez. Konunun gidişatını etkileyecek sorulara cevap vermiyor. Bu da onlardan biri.
Bi de kocasının bu hikayedeki yerini çok öğrenemedik. Karısı ve çocuğu ailesi tarafından hırpalanıp duruyorken napıyor bu adam? Git gel diye komut vermek dışında bir aksiyonunu göremedik.

Ya neden ki? Kabak ya bu kabak. Kac lira ki bu esirgiyorlar?
Ayy ne kötü insanlar var cidden inanamıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…