- 11 Aralık 2018
- 39.670
- 245.838
Bilmiyorum ki ben de... Yani benim mutlu ya da mutsuz olmam onlara ne kazandırıyor inanın bir fikrim yok. Mutsuz olursam sevinecekler gibi ama.Ay çok afedersiniz de dayanamadım. Sizin çok mutsuz olduğunuz, eşinizle kötü bir ilişkiniz olduğu ve sitede sizi koruyan insanlar olduğuyla alakalı ayrı bir konu açılmıştı diye hatırlıyorum ona da çok gülmüştüm neden bu kadar kafa yormuşlar kadıncağıza diye. Aynı kişiler mi yoksa başka kişiler mi? Neden burada belirli periyotlarla sizin hayatınız tahlil ediliyor acaba sabır diliyorum size
Şşş mutsuz sevgisiz hayatsızsınBilmiyorum ki ben de... Yani benim mutlu ya da mutsuz olmam onlara ne kazandırıyor inanın bir fikrim yok. Mutsuz olursam sevinecekler gibi ama.
Kendi mutsuzluğunu insanlardan çıkarıyorsun. Herkes mutsuz olsun istiyorsun. Bu sana bir nebze yalnız olmadığını hissettiriyorBilmiyorum ki ben de... Yani benim mutlu ya da mutsuz olmam onlara ne kazandırıyor inanın bir fikrim yok. Mutsuz olursam sevinecekler gibi ama.
MantıklıKendi mutsuzluğunu insanlardan çıkarıyorsun. Herkes mutsuz olsun istiyorsun. Bu sana bir nebze yalnız olmadığını hissettiriyor
Bu kadar yüzüme vurmasaydınız keşke mutsuzluğumuKendi mutsuzluğunu insanlardan çıkarıyorsun. Herkes mutsuz olsun istiyorsun. Bu sana bir nebze yalnız olmadığını hissettiriyor
Ay çok afedersiniz de dayanamadım. Sizin çok mutsuz olduğunuz, eşinizle kötü bir ilişkiniz olduğu ve sitede sizi koruyan insanlar olduğuyla alakalı ayrı bir konu açılmıştı diye hatırlıyorum ona da çok gülmüştüm neden bu kadar kafa yormuşlar kadıncağıza diye. Aynı kişiler mi yoksa başka kişiler mi? Neden burada belirli periyotlarla sizin hayatınız tahlil ediliyor acaba sabır diliyorum size
Şşş banlancaz bitmiş artıkgene kaçırmışım ekşınlı konuyu
Hanımlar,
konu birbiriniz hakkında yaptığınız analizler, laf çarpmalar, kışkırtmalar yüzünden tartışmaya dönebilir, kim kimi haz etmiyor, kim kimle savaş halinde bizleri hiç alakadar etmiyor ama birbirinize olan kişisel duygularınız topiklere yansıyınca müdahale etmek zorunda kalıyoruz.
Gereken de yapılmışken konuya mı dönseniz acaba?
Yok be çok da ekşını yoktugene kaçırmışım ekşınlı konuyu
Çözüm: Başka konular, BDV'de konu mu yok, topik açılmadığı bir an bile olmayan bir bölümde içerik sıkıntısı çekiyoruz demeyin inanmamkonu sahibeside sorulara cevap vermiyor ki
çatlıycam meraktan hangi market diye
Ben bunu istememiştim ki
Çözüm: Başka konular, BDV'de konu mu yok, topik açılmadığı bir an bile olmayan bir bölümde içerik sıkıntısı çekiyoruz demeyin inanmam
Haklısın muneHanımlar,
konu birbiriniz hakkında yaptığınız analizler, laf çarpmalar, kışkırtmalar yüzünden tartışmaya dönebilir, kim kimi haz etmiyor, kim kimle savaş halinde bizleri hiç alakadar etmiyor ama birbirinize olan kişisel duygularınız topiklere yansıyınca müdahale etmek zorunda kalıyoruz.
Gereken de yapılmışken konuya mı dönseniz acaba?
Dövüşecekleri zaman benim duvarıma gelebilirler, mahzuru yoksa sence de abla.Çözüm: Başka konular, BDV'de konu mu yok, topik açılmadığı bir an bile olmayan bir bölümde içerik sıkıntısı çekiyoruz demeyin inanmam
Aha kaostan beslenen bir kaos kadınDövüşecekleri zaman benim duvarıma gelebilirler, mahzuru yoksa sence de abla.Böylece kimsenin konusu çorba olmaz.
Benim eşim çözümü kızları iki günde bir kuaföre getirip saçlarını ördürmekte bulmuş, hem saçlarını yıkatıyor o sıra. Bi ariyorum kuöfördelerEşimde saç toplamayı beceremiyor hala, beraber bir yere gittiklerinde saç baş dağınık dönüyor kızım
Bende mükemmel eş, baba diyerek yazmadım dediğiniz gibi, mükemmel değil zaten. Olması gerekenleri yapıyor, yapmaya çalışıyor.
Bahsi geçen Alman çikiletası Milka veya toffifee'yse onlar A101'de varmarkette de alman çikolatası varmış
ama pahalıymış.