Sizce bir çikolata için değer miydi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bilmiyorum ki ben de... Yani benim mutlu ya da mutsuz olmam onlara ne kazandırıyor inanın bir fikrim yok. Mutsuz olursam sevinecekler gibi ama.

Bilmiyorum ki ben de... Yani benim mutlu ya da mutsuz olmam onlara ne kazandırıyor inanın bir fikrim yok. Mutsuz olursam sevinecekler gibi ama.
Kendi mutsuzluğunu insanlardan çıkarıyorsun. Herkes mutsuz olsun istiyorsun. Bu sana bir nebze yalnız olmadığını hissettiriyor

Hanımlar,
konu birbiriniz hakkında yaptığınız analizler, laf çarpmalar, kışkırtmalar yüzünden tartışmaya dönebilir, kim kimi haz etmiyor, kim kimle savaş halinde bizleri hiç alakadar etmiyor ama birbirinize olan kişisel duygularınız topiklere yansıyınca müdahale etmek zorunda kalıyoruz.

Gereken de yapılmışken konuya mı dönseniz acaba?

o hediye verilen cikolata gorumceniz icin. o istemedigi surece cocuk bile olsa vermesine gerek yok. tabi her insan agizina dikkat edecek. kelimeleri dile getirmeninde adabi vardir. ayip etmisler davranislariyla. sende cocugunu azarlama sinirlendin diye.

gene kaçırmışım ekşınlı konuyu

konu sahibeside sorulara cevap vermiyor ki
çatlıycam meraktan hangi market diye

Çilek valla oğlumun 2 yaşını bilmesem yiyeceğim.
Verdiğin her ambalajı cicili bicili şeyi kapar çocuk o yaşta, ya da inatlaşır atıverir.
"Bu o Alaman çokonatından değil anacığım, ben ille de onu isterem, size istirham ediyorum hüğ" demez. Hatta böyle cümle kurabilip derdini dile getirebiliyorsa iki yaşındaki bi oğlan çocuğu (Erkek çocukların konuşma becerileri kızlara göre daha geriden geliyor üstelik) ona Bülent Ersoy şarkısı okuturum.

Ciddi ciddi cümle kurmuş böyle iki yaşında:
Ben bunu istememiştim ki

Ya bırahın, "Aldığım çikolatayı beğenmedi atıverdi elinden" deseniz daha inandırıcı olurdu.
Nick'i de dick mick zaten.

Haklısın mune

Çözüm: Başka konular, BDV'de konu mu yok, topik açılmadığı bir an bile olmayan bir bölümde içerik sıkıntısı çekiyoruz demeyin inanmam
Dövüşecekleri zaman benim duvarıma gelebilirler, mahzuru yoksa sence de abla. Böylece kimsenin konusu çorba olmaz.

Benim eşim çözümü kızları iki günde bir kuaföre getirip saçlarını ördürmekte bulmuş, hem saçlarını yıkatıyor o sıra. Bi ariyorum kuöfördeler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…