- 11 Aralık 2018
- 40.390
- 250.913
- 598
Ona da asla cevap vermiyor işte. Bi alman çikolatasının satıldığı marketi, bi kocanın tepkisini bi de hastalığını asla söylemiyor. Çok gizli bilgiler bunlarBi de kocasının bu hikayedeki yerini çok öğrenemedik. Karısı ve çocuğu ailesi tarafından hırpalanıp duruyorken napıyor bu adam? Git gel diye komut vermek dışında bir aksiyonunu göremedik.
Bunlar herkese söylenmez, nazar olur. Sen de mutsuz olduğun kadar bilgisizsin de.Ona da asla cevap vermiyor işte. Bi alman çikolatasının satıldığı marketi, bi kocanın tepkisini bi de hastalığını asla söylemiyor. Çok gizli bilgiler bunlar
Bütün foyam ortaya çıktı bu konuda. İfşa oldum resmen. Gideyim de üyelik iptali yabdırayım.Bunlar herkese söylenmez, nazar olur. Sen de mutsuz olduğun kadar bilgisizsin de.
Birde konuya öyle bir giriş yapmış ki beni hasta ettiler, onlar yüzünden dermansız derde düştüm.Suç kimsede değil sende. Koacan götür diyince ne demeye görürüyorsun ? Diyemiyor musun ben götüremem diye. Bu kadar kocalarınızın kuklası olmayın ya. Hıncını çocuktan alman ne mana ? Kendi ezik büzük hallerinizi gücünüzün yettiğine kükreyek çıkartmayın. Yazık cidden sizin elinizde büyüyen çocuğa.
Ona da asla cevap vermiyor işte. Bi alman çikolatasının satıldığı marketi, bi kocanın tepkisini bi de hastalığını asla söylemiyor. Çok gizli bilgiler bunlar
Eşim işteydi. Söylediğimde gereken tepkiyi verdi. Çikolata migrosta satılıyor. Hastalığımı ifşa olmamak için burada açıkça yazamıyorum ayrıca mecbur da değilim. Hastalığım konunun odaklanacağınız kısmı değil zira. Son olarak çok gereksiz bir insansınız. Size cevap vermediğim halde üşenmeden saatlerdir cevap vermemi beklemiş konumu takip etmiş yazmışta yazmışsınız. Boşsunuz. Komik hiç değilsiniz.Ona da asla cevap vermiyor işte. Bi alman çikolatasının satıldığı marketi, bi kocanın tepkisini bi de hastalığını asla söylemiyor. Çok gizli bilgiler bunlar
Sadece sizde mi var bu hastalık?Eşim işteydi. Söylediğimde gereken tepkiyi verdi. Çikolata migrosta satılıyor. Hastalığımı ifşa olmamak için burada açıkça yazamıyorum ayrıca mecbur da değilim. Hastalığım konunun odaklanacağınız kısmı değil zira. Son olarak çok gereksiz bir insansınız. Size cevap vermediğim halde üşenmeden saatlerdir cevap vermemi beklemiş konumu takip etmiş yazmışta yazmışsınız. Boşsunuz. Komik hiç değilsiniz.
Eşim işteydi. Söylediğimde gereken tepkiyi verdi. Çikolata migrosta satılıyor. Hastalığımı ifşa olmamak için burada açıkça yazamıyorum ayrıca mecbur da değilim. Hastalığım konunun odaklanacağınız kısmı değil zira. Son olarak çok gereksiz bir insansınız. Size cevap vermediğim halde üşenmeden saatlerdir cevap vermemi beklemiş konumu takip etmiş yazmışta yazmışsınız. Boşsunuz. Komik hiç değilsiniz.
Hayatımın her saniyesini buralara yazmamı mı beklemiştiniz? Kusura bakmayın o kadar boş zamanım yok. Odaklanacağınız kısmı yazdım zaten.Birde konuya öyle bir giriş yapmış ki beni hasta ettiler, onlar yüzünden dermansız derde düştüm.
Sonra kocasının bir lafıyla kalkıp çocuk sevdirmeye ayaklarına gidiyor.
Sacmalardan seçmeler.
Eşinizin tavrı önemli. O aile ile eşiniz sayesinde yüzgöz olmuşsunuz, her ne kadar eşinizden çok bahsetmeyip nerdeyse 2.dünya savaşının sebebini bile onlara bağlayacakken.Hayatımın her saniyesini buralara yazmamı mı beklemiştiniz? Kusura bakmayın o kadar boş zamanım yok. Odaklanacağınız kısmı yazdım zaten.
Her anınızı yazın mi dedim?Hayatımın her saniyesini buralara yazmamı mı beklemiştiniz? Kusura bakmayın o kadar boş zamanım yok. Odaklanacağınız kısmı yazdım zaten.
Hastalığını söylemen ifşa olmana neden sebep olsun kiEşim işteydi. Söylediğimde gereken tepkiyi verdi. Çikolata migrosta satılıyor. Hastalığımı ifşa olmamak için burada açıkça yazamıyorum ayrıca mecbur da değilim. Hastalığım konunun odaklanacağınız kısmı değil zira. Son olarak çok gereksiz bir insansınız. Size cevap vermediğim halde üşenmeden saatlerdir cevap vermemi beklemiş konumu takip etmiş yazmışta yazmışsınız. Boşsunuz. Komik hiç değilsiniz.
Eşim işteydi. Söylediğimde gereken tepkiyi verdi. Çikolata migrosta satılıyor. Hastalığımı ifşa olmamak için burada açıkça yazamıyorum ayrıca mecbur da değilim. Hastalığım konunun odaklanacağınız kısmı değil zira. Son olarak çok gereksiz bir insansınız. Size cevap vermediğim halde üşenmeden saatlerdir cevap vermemi beklemiş konumu takip etmiş yazmışta yazmışsınız. Boşsunuz. Komik hiç değilsiniz.
Eşime de çok kızıyorum eşim de ailesine kızıyor zaten. Ama tamamen ilişkisini kesemiyor. Başlarında benden başka erkek yok. Annem hasta,yaşlı kardeşim tek başına vs. Onlarda duygu sömürüsü ile yaklaştıkları için. Durum bu.Eşinizin tavrı önemli. O aile ile eşiniz sayesinde yüzgöz olmuşsunuz, her ne kadar eşinizden çok bahsetmeyip nerdeyse 2.dünya savaşının sebebini bile onlara bağlayacakken.
kayınvalıdenızden dolayı hasta falan olmadınız degıl mıEşime de çok kızıyorum eşim de ailesine kızıyor zaten. Ama tamamen ilişkisini kesemiyor. Başlarında benden başka erkek yok. Annem hasta,yaşlı kardeşim tek başına vs. Onlarda duygu sömürüsü ile yaklaştıkları için. Durum bu.
E ama sizde onlar yüzünden çok tehlikeli bir hastalığa düşmüşsünüz ya o ne olacakmıs?Eşime de çok kızıyorum eşim de ailesine kızıyor zaten. Ama tamamen ilişkisini kesemiyor. Başlarında benden başka erkek yok. Annem hasta,yaşlı kardeşim tek başına vs. Onlarda duygu sömürüsü ile yaklaştıkları için. Durum bu.
Dertleşmek için açtım. Beni daha da strese sokun diye değil. insanlarla dalga geçerek boş boş vakit geçirmekten başka ideolojiniz var mıdır? Sanmıyorum. Hastalıklarla bile dalga geçecek kadar ne yaşadınız da kalbiniz kirlenmiş. Doğru söylüyorsam ve size hakkımı helal etmezsem ne olacak? Umrunuzda olduğunu da sanmıyorum.Yazmamız için konu açmadınız mı? Yazınca niye boş oluyoruz? Sadece ben değil 50 kişi sordu size aynı soruları hiç kimseye cevap vermediniz. Üzerime alınmam gerektiğini bilmiyordum. Komik olmak nereden çıktı. Ben değilim belki ama siz biraz gülseniz fena olmaz. Bu kadar gerginlik çok gizli hastalığınızı tetikler mazallah.
Ben evlenmeden önce hiç bir şeyi kafama takmayan haddinden fazla rahat bir insandım. Evlendikten sonra zaman içerisinde oldu her şey. İçime attıklarım, aşırı stresten ortaya çıkan hastalığım oldu. Bağışıklık sistemim çökmüş.kayınvalıdenızden dolayı hasta falan olmadınız degıl mı
Dertleşmek için açtım. Beni daha da strese sokun diye değil. insanlarla dalga geçerek boş boş vakit geçirmekten başka ideolojiniz var mıdır? Sanmıyorum. Hastalıklarla bile dalga geçecek kadar ne yaşadınız da kalbiniz kirlenmiş. Doğru söylüyorsam ve size hakkımı helal etmezsem ne olacak? Umrunuzda olduğunu da sanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?