Sizce bir çikolata için değer miydi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Suç onlarda değil.
Böyle pislikleri kan can sayıp hala diye, ana diye sayan, değer veren eşinizde.
En büyük tepkiyi ona verin.
Bir daha ağzına alamasin gizli saklı kaçırarak göstermek zorunda kalsin cocugu.

Pislikler cok sinirlendim cocugunuza kizacaginiza agizlarina ............. cocugunuzu alip ciksaydiniz evden.Umarim kocaniz hak verir sizede evladina yapilana bilenir.Tam tersi olmaz.Annem ablam yapmaz oyle sey demez insallah

Asimile olmamak için kendini toplumdan soyutlamakmi lazim? Türkiyede millet kendini af edersin yirtiyor cocuklarina iyi eğitim vermek için, burda cok makul fiyatlara o kadar aktiviteler olmasina rağmen, çoğu Türkler yollamiyor. Piano olsun, spor olsun,.. Haa oğlan cocuklar futbola gidiyor ama ondan haric bisey olmuyor.
Burada bir cok yerde yazdim hatta konu bile acmayi dusundum ama turk dusmani diye linc yememek icin cesaret edemedim.
Ya ben kendimi gelistirmek icin okadar okullara gittim hic bir zaman sinifimda turk olmadi. Kizim 11 yasinda, tenise gitti hic turk yoktu buyil dansa gidiyo yine bir tane turk yok. Dershane gibi bise var yillik 50 euro haftada 2 kez gidiyo kulturel faaliyetler yapiliyo hemde derslerinde destek oluyolar puanlari yuzde 25 artti.
Yine turk yok.... Kizimda bunun farkina varmis anne gittigim hic biyerde turk yok diyor
Ya gercektende oyle devlet cocuk parasi veriyor ayda 300 euro civari, ama yilda bi kereligine mahsus aktivite ye yada nebilim gelismeleri icin biyere yazdirmiyolar.
Cok yobazlar gercektende
Gittigim her ortamda gozlerim turk ariyor ama yok...

Merhabalar. Sırf bu konuyu paylaşmak için üye oldum çünkü yavruma yapılan muamele aklımdan çıkmıyor, bu saat oldu hala uyumadım.
Onlardan görümcem ve kayınvalidem diye bahsetmek istemiyorum çünkü onlar benim artık hiç bir şeyim değiller. Sadece eşimin kızkardeşi ve annesi.

Evliliğimiz görücü usulü oldu. Beni ilk kez görmeye gelen bu insanları o kadar sevmiştim ki aklımda hiç evlilik düşüncesi yokken evlenmeye karar verdim. Ben bunlar hakkında herkese melek gibi insanlar diye bahsederken meğer bunlar şeytanmış arkamdan iş çevirip dururlarmış. En ufak bir davranışımdan, sözümden kafalarında bin tane şizofrenik hikaye yazıp beni eşime kötüleyen çok çok kötü insanlarmış meğer.

Çok büyük üzüntüler yaşantılar bana. Buraya hepsini tek tek yazmak istemiyorum çünkü bana yapılanları unutmaya çalışıyorum.
Kafama takmamam gerekiyor hastalığımın aktifleşmemesi için.
Sadece şunu söyleyebilirim bekarken hiç bir şeyi kafasına takmayan ben şuan bu insanlar yüzünden kronik, nadir görülen, tedavisi olmayan, her an ne yapacağı belli olmayan bir hastalığa yakalandım. Ölebilirim de, sürünebilirim de yaşayabilirim de. Böyle bir şey. Ömür boyu taşıyacağım bir hastalık hediye ettiler bana..

Üzülmemem stres olmamam lazım ama 2 yaşındaki oğluma yapılanlar bir türlü aklımdan çıkmıyor. Çünkü çocuğum da unutturmuyor bana. Maddi durumumuz iyi değil. Dün eşim aradı işteyken. Çocuğu al annemlere götür. Halası gelmiş sevecekmiş dedi.

Bu arada halası çocuğumu asla sevmiyor. Çünkü sürekli bir kıyas halinde kendi çocuğuyla. Çocuk hastalandığı zaman boş verin hastaneye götürmeyin abartıyor bu diyen birisi. Ben bile onun çocuğunu daha çok seviyorumdur çocukla kan bağım olmadığı halde. Götürdüm. Eşimin kız kardeşi boşandı. Almanya’ da çalışan biriyle evlenecek. Adam Almanya’dan koca bir çanta dolusu çikolata vermiş eşimin kardeşine. O da eşimin annesinin evine getirmiş salonun ortasına koymuş.

Oğlum çikolataları görünce bir sevindi kendisine alınmış gibi koştu karıştırdı falan. Yapma oğlum dememe kalmadı eşimin annesi bir hışımla çantayı aldı içeri götürdü. Oğluma bir tane bile vermedi. Çocuk ağlamaya başladı.
Tamam oğlum eve giderken marketten alacağım sana desem de çocuk işte ağlıyor ne yapabilirim. Sonra eşimin kız kardeşi oğluma, zırlayıp durma bunları arkadaşlarıma hediye dağıtacağım git annen bakkaldan alsın görmemişlik yapma dedi bir de sırıtıyor bunları söylerken.

Ben de alırım sorun değil gel gidelim oğlum dedim. Çocukta taktı o çikolatalara isteyip duruyor hala. Eşimin annesi de demez mi hayatın da hiç alman çikolatası mı gördün de isteyip duruyorsun. Çocuk hala ağlıyor. Çocuk ağladıkça laf söylüyorlar.

O kadar sinirlendim ki çocuğuma bağırdım kes aptal gibi ağlamayı yürü eve gidiyoruz dedim. Onlara da madem vermeyeceksiniz çocuğun geleceğini bile bile neden ortaya koyuyorsunuz ister tabi çocuk ne görmemişliğinden bahsediyorsunuz dedim. Çıkıp geldim.
Oğlum ağlaya ağlaya göz pınarları kurudu.

Markete gittik alman çikolataları pahalıydı. O kadar param yoktu. Başka bir tane aldım eve geldik. Ben bunu istememiştim ki dedi oğlum bir de kızmayım diye korka korka söylüyor. İnanın bana mesele bir çikolata asla değil. Ufacık çocuğa üstelik kendi kanlarından olan çocuğa söyledikleri. Hıçkıra hıçkıra ağlayarak uyudu yavrum. Gece de uykusunda hala o çikolataları sayıkladı.

Nasıl bu kadar kötü kalpli insanlara düştüm ben nerden girdiler hayatıma lanet olsun. Bu olayın üstüne bir de üç aylık bebeği öldüresiye döven baba müsvettesinin videosunu da görünce hem o yavrucağa hem oğluma ağladım. Vicdan azabı çekiyorum çocuğuma bağırdığım için. Kötü insanlar hayat sizlere neler yaşattı da bu kadar vicdansız oldunuz bilmiyorum ama ben ne yaşarsam yaşayayım asla sizin gibi olmayacağım. Lanet olsun çocuklara acımayan herkese ! Bu arada uzun süredir görüşmüyordum ama eşim tekrar bizi bir araya getirdi. Ben de belki artık düzelmişlerdir diye ve eşim üzülmesin diye görüştüm. Bir daha asla yüzlerini görmek istemiyorum.
Hıçkıra hıçkıra ağlayarak uyudu
Gece uykusunda alman çikolatası sayıklıyordu.

Bana bı samimiyetsiz geldi
Sahte konu gibi
Abartan anne mi desek ya da ? tuhaf acitasyonar demagojiler filan

Suç kimsede değil sende. Koacan götür diyince ne demeye görürüyorsun ? Diyemiyor musun ben götüremem diye. Bu kadar kocalarınızın kuklası olmayın ya. Hıncını çocuktan alman ne mana ? Kendi ezik büzük hallerinizi gücünüzün yettiğine kükreyek çıkartmayın. Yazık cidden sizin elinizde büyüyen çocuğa.

Hıçkıra hıçkıra ağlayarak uyudu
Gece uykusunda alman çikolatası sayıklıyordu.

Bana bı samimiyetsiz geldi
Sahte konu gibi
Abartan anne mi desek ya da ? tuhaf acitasyonar demagojiler filan
Kötü kalpli ikizim :KK70:
Kk da üj bej kötü kadınız :KK70: biz olmasak kimse baş kaldırmayacak.

Babaannem sen kapındaki köpeğe bir taş atarsan , komşun bin tane atar derdi rahmetli . Konu muhtemelen fake gibi hissediyorum ama üstün yetenekli olduğunu düşündüğüm çocuğuna “aptallaşma vs “ dersen kimsenin gözünde kıymeti olmaz. Çünkü benim 11 yaşındaki büyük oğlum bile Alman çikolatası bilmez . Gerçi ben de bilmem . Çok mu farklı tadı 🤤
Ha ben küçükken yaşardım bu olayı , dayımın bakkalı vardı , çocukları istediği her şeyi yerdi . Ayda yılda bir gittiğimizde de bir sakız verip gönderirdi bizi . Cino adında bir çikolata vardı aklım hep onda kalırdı .aklım ermeye başlayınca sakızı da almamıştım bir gün “ ben sakız almayayım , sen kardeşime cino ver demiştim .” Dayım tamam dedi bana vermedi . Yıllardır her gördüğümde hatırlatırım bu olayı ona 👿

unutmayın , gitmeyin . Size değer vermeyen kimseye bir saniyenizi ayırmayın . O kocaya da dünyayı dar edin . Gerekirse inceldiği yerden kopsun. Zaten muhtemelen kıtlık , susuzluk , yokluk görecek bu çocuklar , varken en azından yesinler . Ha ben olsam o çocuğu zaten pek sevmez dediğim kişilerin ayağına götürmezdim . Hiç kendi çocuklarımla bunu yaşamadım ama bu olay benim başıma gelseydi , büyüklerle epey tartışırdım . Hatta cinnet geçirme moduyla bunları mı benim oğlumdan esirgiyorsun deyip paketlerini yırtardım hunharca . Sonrasında da sakinleşir iki tane oğlanın eline verip , iki tane de kocama alayım deyip çıkardım .

Çocuk alman çikolatası nereden biliyor diyorsunuz da tabi ki bilmiyordur .
Ambalajı farklı geldiği için illa o olsun diye tutturmustur .
Bir çocuğun önüne 2 tane aynı oyuncaktan koyun sağdaki ni seçse siz soldaki ni verseniz diğeri için ağlar hiç mi çocuk diretmesi görmediniz .
Konu sahibi birdaha gitmeyin o eve
7 kat yabancı çocuğu olsa kıyamaz çoğu insan . Eşinizin ailesi çocuk görmeyi falan hak etmiyor. Yazık vallahi için gitti feda olsun ona tüm çikolatalar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X