Sizce bir çikolata için değer miydi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çünkü eşiyle arasında duygusallık yok aşk yok. İkisininde olumsuz tarafları var birbirlerini o şekilde idare ediyorlar birbirlerine o yüzden katlanıyorlar. Kendi ayakları yere basan biri de değil o cesarette yok. Burada böyle üst perdeden konuşarak durumunu açık ediyor zaten. Olmak istediği karakterin hayalini yaşıyor burada. Umarım ulaşır zor böyle yaşamakta.

Ben çocuklarımı eşime bırakıp kaç kez iş seyahatine,arkadaşlarımla tatile gittim sayısı belli değil. Hiç gözüm arkada kalmaz. Bi çamaşır konusunu beceremez, kimin çorabı kimin bitürlü anlamaz. Bide saç baş toplamaya çok yatkın değil. Onun dışında çok güzel vakit geçirirler.
Ha bunu yapiyor diye eşim mükemmel eş değil, babalık görevini yapiyor okadar. O yokken çocuklar nasıl sefil olmuyorsa bende yokken sefil olmuyorlar. Bu.

Fıtrat diye birşey yok, öğrenilmiş çaresizlik var. Yetiştirilme tarzı malesef çok çok etkili. Türk kadını müsaade etmiyor erkekler büyüsün. Kaç tane konu var kk da, oğluşu eline süpürge aldı diye ortalığı yakıp yıkan kaynana var, ben sayamadım. Arkadaşım eşi ile boşandı resmen, ama ayrılamadılar, birçok sebebin dışında ama birçok sebebi de besleyen bir huyu var adamın, paşa gibi yetiştirilmek. Annesi 40 yaşında adamın suyunu ayağına getirirmiş daha. Şimdi adam yemek yapıyor çocuğa bakıyor. Anası da artık eskisi kadar işleyemiyor oğlunu, oturduğu yerden kurulup duruyor. Erkekleri bi rahat bıraksak artık.

Size esimin o corabo sepetz attigini benden daha iyi temizlik yaptigini yemin edebilirim ama kanitlayamam
Buna ragmen cocugumu emanet ettigim yerlerde oluyo ama tamamen edemiyorum annelil icguduseli biliyorum yanlis yapiyorum bu konuda kendimle savasiyorum resmen

Woww nihayet benle ayni fikirde biri cesaret edip yazmis. Sorsan ama en mukemmel kocis bunda Ben kendini cok oven insanlarda bi sorun oldugunu dusunmusumdur hep. Birde karsidakini hep ezmeye calisan kisiler icinde aynisini dusunurum.. bi cesit kompleks olabilir bu.

Psikolojide bu şekilde açıklıyor bunu.

Attir yikattir kiz hepsini masallah ben zaten kimse yapmiyor demiyorum ama insanlar uzaydan gelmis gibi tepkiler veriyor burda.. hani nerde o tarz erkekler gibi yorum yapiliyor. Diyorum baska bir toplumda mi yasiyolar biraz karakter birz yetistirilme diyorum ben buna… ve evet annelik icgudusel yani..bi cocugu tasiyip dogurmak baska, baba olmak baskadir bence keske soylendigi gibi rahat olabilsek.. bu birazda bizim karakterimizle ilgili.. ben genelde kimseye guvenmem o yuzden

Aha tamda bu aslinda.. bi sekilde doyurur gezdirir mesele o degil.. mesela okula gitmeden ben cocuklari illa gormek isterim.. ust bas temiz mi duzgun mu? Ben cocuklarin kiyafetini aksamdan hazirlarim ki sabah elim ayagim dolasmasin mesela.. bunun gibi seyler.. cocugum pis kiyafetle gitse okula daginik sacla gitse icim rahat etmez. Bastan sona suzup incelemem gerekir…

Eşimde saç toplamayı beceremiyor hala, beraber bir yere gittiklerinde saç baş dağınık dönüyor kızım

Bende mükemmel eş, baba diyerek yazmadım dediğiniz gibi, mükemmel değil zaten. Olması gerekenleri yapıyor, yapmaya çalışıyor.

Psikolojide bu şekilde açıklıyor bunu.
Yani konularin genelinde yorumlarina bakarsan zaten konu sahiplerini ozellikle rencide ediyor…ve her zaman mukemmel hayatini ornek gosteriyor genelde. Ne diyelim, insallah hayal ettigi hayata kavusur herkes

Benin komşum evde ki her işi adam yapıyor. Adam öğle arasında gelip çamaşır asıp topluyor.Eşi haftasonları çalışıyor. Çocuğa adam bakıyor. Adamın sosyal ilişkileri çok zayıf. Siteden kimseye selam vermez selam versen almaz. Çocuğuda aynı insan görünce kaçıyor. Yazın tüm sitenin çocukları havuzda olur. O çocuk havuz boşalınca iner.

Eşi ile arasındaki muhabbeti nereden biliyorsunuz ki? İnsanlara bel altı vurup çocuğun yok tabi demek, üstüne eşi ile arasındaki bağı analiz etmek karakterinizin mükemmelliğin gosteriyor zaten. sizin olmak istediğiniz karakter değil tam da olamadığımız karakter.

Hanfendi aciklamalarimi
Okumadin bence ki boyle birsey yaziyorsun.. gercekten okuyup anlamamis olamazsin bence.. biri daha ayni yorumu yapmis ve cocugun yok, bu kisiye bel alti vurmak degil cunku kendi secimi diye biliyorum. gereksiz duyar kasmayin hic olmuyor.. zira daha once yazdigim
Gibi bende tedavilerle hamile kalmis biri olarak.. sence boyle birseyi bel
Alti konusu yapabilir miyim cidden bazen cok tuhafsizinz yaw..

Ayrica bahsi gecen kisiyi sen ne kadar taniyorsunda savunma yapiyorsun gereksiz bir sekilde yorumlardan tanidigi kadar yorum yapmis..

Benim anlamadığım başkaları insanların hayatı hakkında analiz yaparken sorun yok niye onlara aynı tepki verilmiyor. Buradan da ayrı bir karakter analizi çıkıyor.

Yani onlar oyle mutluysa oyle olsun..

Ahahahaha sen hiç avrupaya geldinmi? "Kişiler Türk bile olsa daha modern". Öyle birşey asla yok. Birçok konuda halen 1960 mentalitesi hakim, ancak cocuk konusunda değişim var.

Dna bozukluğu diyorsunda, Türk erkeğin dnasi, dünyadaki erkeklerden daha farklimi? Burdaki açilan konular, erkek ve kadinlarin %1ini bile temsil etmiyor. Yani 70 milyonluk ülkeden bir kaç konu açildi diye genellemek çok yanliş.

Benim anlamadığım başkaları insanların hayatı hakkında analiz yaparken sorun yok niye onlara aynı tepki verilmiyor. Buradan da ayrı bir karakter analizi çıkıyor.
Aynen bahsi gecen kisi herkese catarken nerde bu savunucu melekler acabazaten direkt cevap yazmiyormus muhatap olmuyormus.. olmada uzaktan laf atip insanlarin sana cevap vermemesini bekleyemezsin o zaman, edebinle sus madem. kaldi ki okumamis yazilanlari hala bel alti deyip bos yapmasindan belli yani.. acikladik…

Pis kıyafet bizde olmaz.
Zaten haftada 3 gün yardımcı geliyor ben evde olmadığım zaman 5 gün geliyor, yıkar paklar iç çamaşırlarına kadar ütülenir herşeyleri.
Saç başda artık ben olmadığım zaman olduğu kadar. Ben toplayıp jilet gibi göndersemde en geç tenefüsde dağılıyor saçlar. Sabah göndediğim çocuk ile akşam gelen arasında dünya fark var.
Ben takılmam onlara. Onlar babalarıyla mutlular, eşim benim gibi bık bık da yapmaz bu haftada ıspanak yemesinler bişey olmaz der o gün canları ne isterlerse oraya gider yer içerler. Dediğim gibi gözüm arkada kalmaz.

Aguahaha tabiiki geldim canisi suan yetisenler kesinlikle oyle degil.. cocuk es konusunda daha modernler. sadece asimile olmak istemiyor olabilirler bunada 1960 kafasi demek senin secimin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…