Çünkü eşiyle arasında duygusallık yok aşk yok. İkisininde olumsuz tarafları var birbirlerini o şekilde idare ediyorlar birbirlerine o yüzden katlanıyorlar. Kendi ayakları yere basan biri de değil o cesarette yok. Burada böyle üst perdeden konuşarak durumunu açık ediyor zaten. Olmak istediği karakterin hayalini yaşıyor burada. Umarım ulaşır zor böyle yaşamakta.Ohff gene kendi mukemmel hayatini dusunerek bos yapiyorsuncocugun yok , olsaydi kocan nasil evrilecekti bunu bilmiyorsun bile..demek guvenmedigin icin yapmamissin cocuk genel
Olarak Turk aileleri erkek cocuklarini boyle yetistiriyor.. olan birseyi yok gibi
Mi davranalim yani? Cogu corabini cikarip sepete bile atmaz evet, dogru bunlar.. cocukta emanet edilmez kolay kolay o yuzden.. istisnalar her zaman vardir bu dogru…
Ben çocuklarımı eşime bırakıp kaç kez iş seyahatine,arkadaşlarımla tatile gittim sayısı belli değil. Hiç gözüm arkada kalmaz. Bi çamaşır konusunu beceremez, kimin çorabı kimin bitürlü anlamaz. Bide saç baş toplamaya çok yatkın değil. Onun dışında çok güzel vakit geçirirler.Burada gördüm babaya çocuk emanet edilmezi, kızım 4 yaşındayken babasıyla bir haftalığına dedesiyle babaannesinin yanına gitti. Hiçbir şekilde gözüm arkada kalmaz, kalmadı da.
2 yaşındaki çocuk neden babasıyla birkaç saatliğine bir yere gidemesin? Kendi çocuğuna sahip çıkamayacak adamları da baba yapmamak lazım cidden.
Gerçi adamlara o şans da verilmiyor kadınlar tarafından. Sonra herşey benim üzerimde diye yakınılıyor. Annelere bağımli çocuklar ise kaçınılmaz son.
Fıtrat diye birşey yok, öğrenilmiş çaresizlik var. Yetiştirilme tarzı malesef çok çok etkili. Türk kadını müsaade etmiyor erkekler büyüsün. Kaç tane konu var kk da, oğluşu eline süpürge aldı diye ortalığı yakıp yıkan kaynana var, ben sayamadım. Arkadaşım eşi ile boşandı resmen, ama ayrılamadılar, birçok sebebin dışında ama birçok sebebi de besleyen bir huyu var adamın, paşa gibi yetiştirilmek. Annesi 40 yaşında adamın suyunu ayağına getirirmiş daha. Şimdi adam yemek yapıyor çocuğa bakıyor. Anası da artık eskisi kadar işleyemiyor oğlunu, oturduğu yerden kurulup duruyor. Erkekleri bi rahat bıraksak artık.Goruyorsunuz ama buna ragmen her seferinde ayni seyleri soyluyor belli kisiler.. napsin kadin simdi cocugu geri mi yollasin? Fitrat olarakta kadin erkek farkli, biz genelde daha detayciyiz…ama toplumsal olarakta yetistirilmeyle ilgili bir sorunumuz var, bunlari zaten kabul ediyorum…cocuk tum dengeleri degistiriyor, boyle degil dememek sacma bence.
Size esimin o corabo sepetz attigini benden daha iyi temizlik yaptigini yemin edebilirim ama kanitlayamamOhff gene kendi mukemmel hayatini dusunerek bos yapiyorsuncocugun yok , olsaydi kocan nasil evrilecekti bunu bilmiyorsun bile..demek guvenmedigin icin yapmamissin cocuk genel
Olarak Turk aileleri erkek cocuklarini boyle yetistiriyor.. olan birseyi yok gibi
Mi davranalim yani? Cogu corabini cikarip sepete bile atmaz evet, dogru bunlar.. cocukta emanet edilmez kolay kolay o yuzden.. istisnalar her zaman vardir bu dogru…
Woww nihayet benle ayni fikirde biri cesaret edip yazmis. Sorsan ama en mukemmel kocis bundaÇünkü eşiyle arasında duygusallık yok aşk yok. İkisininde olumsuz tarafları var birbirlerini o şekilde idare ediyorlar birbirlerine o yüzden katlanıyorlar. Kendi ayakları yere basan biri de değil o cesarette yok. Burada böyle üst perdeden konuşarak durumunu açık ediyor zaten. Olmak istediği karakterin hayalini yaşıyor burada. Umarım ulaşır zor böyle yaşamakta.
Psikolojide bu şekilde açıklıyor bunu.Woww nihayet benle ayni fikirde biri cesaret edip yazmis. Sorsan ama en mukemmel kocis bundaBen kendini cok oven insanlarda bi sorun oldugunu dusunmusumdur hep. Birde karsidakini hep ezmeye calisan kisiler icinde aynisini dusunurum.. bi cesit kompleks olabilir bu.
Ya visenyaa keklensek nolcak çikolata firmaları bugün satış rekoru kırdı. Gene birileri zengin oldu.17 sayfa olmuş. Naptınız?
Keklenmediniz insallah.
Attir yikattir kiz hepsini masallahSize esimin o corabo sepetz attigini benden daha iyi temizlik yaptigini yemin edebilirim ama kanitlayamam
Buna ragmen cocugumu emanet ettigim yerlerde oluyo ama tamamen edemiyorum annelil icguduseli biliyorum yanlis yapiyorum bu konuda kendimle savasiyorum resmen
Aha tamda bu aslinda.. bi sekilde doyurur gezdirir mesele o degil.. mesela okula gitmeden ben cocuklari illa gormek isterim.. ust bas temiz mi duzgun mu? Ben cocuklarin kiyafetini aksamdan hazirlarim ki sabah elim ayagim dolasmasin mesela.. bunun gibi seyler.. cocugum pis kiyafetle gitse okula daginik sacla gitse icim rahat etmez. Bastan sona suzup incelemem gerekir…Ben çocuklarımı eşime bırakıp kaç kez iş seyahatine,arkadaşlarımla tatile gittim sayısı belli değil. Hiç gözüm arkada kalmaz. Bi çamaşır konusunu beceremez, kimin çorabı kimin bitürlü anlamaz. Bide saç baş toplamaya çok yatkın değil. Onun dışında çok güzel vakit geçirirler.
Ha bunu yapiyor diye eşim mükemmel eş değil, babalık görevini yapiyor okadar. O yokken çocuklar nasıl sefil olmuyorsa bende yokken sefil olmuyorlar. Bu.
Eşimde saç toplamayı beceremiyor hala, beraber bir yere gittiklerinde saç baş dağınık dönüyor kızımBen çocuklarımı eşime bırakıp kaç kez iş seyahatine,arkadaşlarımla tatile gittim sayısı belli değil. Hiç gözüm arkada kalmaz. Bi çamaşır konusunu beceremez, kimin çorabı kimin bitürlü anlamaz. Bide saç baş toplamaya çok yatkın değil. Onun dışında çok güzel vakit geçirirler.
Ha bunu yapiyor diye eşim mükemmel eş değil, babalık görevini yapiyor okadar. O yokken çocuklar nasıl sefil olmuyorsa bende yokken sefil olmuyorlar. Bu.
Yani konularin genelinde yorumlarina bakarsan zaten konu sahiplerini ozellikle rencide ediyor…ve her zaman mukemmel hayatini ornek gosteriyor genelde. Ne diyelim, insallah hayal ettigi hayata kavusur herkesPsikolojide bu şekilde açıklıyor bunu.
Benin komşum evde ki her işi adam yapıyor. Adam öğle arasında gelip çamaşır asıp topluyor.Eşi haftasonları çalışıyor. Çocuğa adam bakıyor. Adamın sosyal ilişkileri çok zayıf. Siteden kimseye selam vermez selam versen almaz. Çocuğuda aynı insan görünce kaçıyor. Yazın tüm sitenin çocukları havuzda olur. O çocuk havuz boşalınca iner.Attir yikattir kiz hepsini masallahben zaten kimse yapmiyor demiyorum ama insanlar uzaydan gelmis gibi tepkiler veriyor burda.. hani nerde o tarz erkekler gibi yorum yapiliyor. Diyorum baska bir toplumda mi yasiyolar biraz karakter birz yetistirilme diyorum ben buna… ve evet annelik icgudusel yani..bi cocugu tasiyip dogurmak baska, baba olmak baskadir bence keske soylendigi gibi rahat olabilsek.. bu birazda bizim karakterimizle ilgili.. ben genelde kimseye guvenmem o yuzden
Çünkü eşiyle arasında duygusallık yok aşk yok. İkisininde olumsuz tarafları var birbirlerini o şekilde idare ediyorlar birbirlerine o yüzden katlanıyorlar. Kendi ayakları yere basan biri de değil o cesarette yok. Burada böyle üst perdeden konuşarak durumunu açık ediyor zaten. Olmak istediği karakterin hayalini yaşıyor burada. Umarım ulaşır zor böyle yaşamakta.
Hanfendi aciklamalarimiEşi ile arasındaki muhabbeti nereden biliyorsunuz ki? İnsanlara bel altı vurup çocuğun yok tabi demek, üstüne eşi ile arasındaki bağı analiz etmek karakterinizin mükemmelliğin gosteriyor zaten. sizin olmak istediğiniz karakter değil tam da olamadığımız karakter.
Benim anlamadığım başkaları insanların hayatı hakkında analiz yaparken sorun yok niye onlara aynı tepki verilmiyor. Buradan da ayrı bir karakter analizi çıkıyor.Hanfendi aciklamalarimi
Okumadin bence ki boyle birsey yaziyorsun.. gercekten okuyup anlamamis olamazsin bence.. biri daha ayni yorumu yapmis ve cocugun yok, bu kisiye bel alti vurmak degil cunku kendi secimi diye biliyorum. gereksiz duyar kasmayin hic olmuyor.. zira daha once yazdigim
Gibi bende tedavilerle hamile kalmis biri olarak.. sence boyle birseyi bel
Alti konusu yapabilir miyimcidden bazen cok tuhafsizinz yaw
Yani onlar oyle mutluysa oyle olsun..Benin komşum evde ki her işi adam yapıyor. Adam öğle arasında gelip çamaşır asıp topluyor.Eşi haftasonları çalışıyor. Çocuğa adam bakıyor. Adamın sosyal ilişkileri çok zayıf. Siteden kimseye selam vermez selam versen almaz. Çocuğuda aynı insan görünce kaçıyor. Yazın tüm sitenin çocukları havuzda olur. O çocuk havuz boşalınca iner.
Senin cevrende olmamasi normal cunku yurt disindasin kultur farki cok, kisiler turk bile olsa daha modern dusunceli cogu. Geleneksel dusunen buyuyende var tabii..
Benimde erkek kardesim var cocuguda var ve soyledigim kaliplarda biri olmadi.. en az karisi kadar sorumluluk alan biri.. gece kalkip mama yapmistir altta degistirir karisi isteyken bakarda cocuga.. yemektenyapar vs. Ama bunlarin cok azinlikta oldufunu dusunuyorum.
Burda kac tane konu var cocuktan sonra once diye.. yani bu erkeklerin dna sinda bir bozukluk var o kesin.. ama ben genelinin boyle oldugunu dusunuyorum.
Aynen bahsi gecen kisi herkese catarken nerde bu savunucu melekler acabaBenim anlamadığım başkaları insanların hayatı hakkında analiz yaparken sorun yok niye onlara aynı tepki verilmiyor. Buradan da ayrı bir karakter analizi çıkıyor.
Pis kıyafet bizde olmaz.Aha tamda bu aslinda.. bi sekilde doyurur gezdirir mesele o degil.. mesela okula gitmeden ben cocuklari illa gormek isterim.. ust bas temiz mi duzgun mu? Ben cocuklarin kiyafetini aksamdan hazirlarim ki sabah elim ayagim dolasmasin mesela.. bunun gibi seyler.. cocugum pis kiyafetle gitse okula daginik sacla gitse icim rahat etmez. Bastan sona suzup incelemem gerekir…
Aguahaha tabiiki geldim canisiAhahahaha sen hiç avrupaya geldinmi? "Kişiler Türk bile olsa daha modern". Öyle birşey asla yok. Birçok konuda halen 1960 mentalitesi hakim, ancak cocuk konusunda değişim var.
Dna bozukluğu diyorsunda, Türk erkeğin dnasi, dünyadaki erkeklerden daha farklimi? Burdaki açilan konular, erkek ve kadinlarin %1ini bile temsil etmiyor. Yani 70 milyonluk ülkeden bir kaç konu açildi diye genellemek çok yanliş.