- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.869
- 37
cocuga vermesede evde yıyorlarsa cocuk oradan yıne bılır onun abur cubur oldugunu ya da belkıde sırf hısır hısır paket sesı renklı renklı ona bıle tutturmus olabılır ...Hay Allah ım bunları okuyunca çocuklarım saf mı acaba diye düşünüyorum
Yahu 2 yaşındaki hele de tek cocuk, paketli gıdayı anne-baba vermedikçe bilmez ve anlamaz.
Ben 3 çocukla markete girip, çikolata almadan çıkabiliyordum mesela.
Bilmiyorlardı cunku. Rengarenk cafcaflı olması bir şey değiştirmiyor ki. Öğretmezseniz bilmez.
Vermezseniz yemez.
2 yaş da gerçekten çok erken bu olayın yaşanması için. Ben hala anlamıyorum bir cocuk nasıl başka bir şeyle kandırılamaz?
Tamam babaanne hala aklamıyoruz burada bu ayrı bir şey ama bu kadar ajitasyonluk bir durum yok. Varsa da sorumluluğu anne de paylaşıyor
ıletısım kurmakta zorlananlarda var bakınız konu sahıbı mesela, onlara kızıp cocuga bagırmıs orada sakın kalamamıs agızlarının payını verememıs ... o yuzden cocugunu da ıkna edemıyor.
cocuk tutturunca ozellıkle de tutturdu ve agladı dıye ozellıkle vermemek gerekıyor verecekse de vermemek gerekıyor . aglayarak ınat ederek elde edemeyecegını ogrenmesı ıcın bır kere verırse ondan sonra al basa bela ıste