Sizce bir çikolata için değer miydi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Pis kıyafet bizde olmaz.
Zaten haftada 3 gün yardımcı geliyor ben evde olmadığım zaman 5 gün geliyor, yıkar paklar iç çamaşırlarına kadar ütülenir herşeyleri.
Saç başda artık ben olmadığım zaman olduğu kadar. Ben toplayıp jilet gibi göndersemde en geç tenefüsde dağılıyor saçlar. Sabah göndediğim çocuk ile akşam gelen arasında dünya fark var.
Ben takılmam onlara. Onlar babalarıyla mutlular, eşim benim gibi bık bık da yapmaz bu haftada ıspanak yemesinler bişey olmaz der o gün canları ne isterlerse oraya gider yer içerler. Dediğim gibi gözüm arkada kalmaz.
Ben kendim yapiyorun herseyi o yuzden daha skntili oluyor bana. Evet cocuklarinki okul sonunda sac bas daginik.. genelde bugun giydikleri yarin giyinmez hale gelebiliyor…ve anneler daha kuralci bu dogru

Hanfendi aciklamalarimi
Okumadin bence ki boyle birsey yaziyorsun.. gercekten okuyup anlamamis olamazsin bence.. biri daha ayni yorumu yapmis ve cocugun yok, bu kisiye bel alti vurmak degil cunku kendi secimi diye biliyorum. gereksiz duyar kasmayin hic olmuyor.. zira daha once yazdigim
Gibi bende tedavilerle hamile kalmis biri olarak.. sence boyle birseyi bel
Alti konusu yapabilir miyim😐 cidden bazen cok tuhafsizinz yaw..

Ayrica bahsi gecen kisiyi sen ne kadar taniyorsunda savunma yapiyorsun gereksiz bir sekilde🙄 yorumlardan tanidigi kadar yorum yapmis..

Ben kimseyi tanımıyorum ve kimseyi savunmuyorum. Savunduğum tek şey yazdığınız şeyin çok çirkin olduğu ve haddinizi nasıl bu kadar astığınızi hayretle okudum.

Hepimiz her konuda ve herkesle hemfikir olamayız olursak bir sorun vardır ama bu bize kimseye bel altı vurma hakkını vermez.

Bahsettiginiz üyeyi siz ne kadar tanıyorsunuz ve neden çocuk yapmadığına ve eşi ile arasının nasıl olduğundan eminsiniz.

Yaptığınız şey gerçekten çok ayıp.

Son düzenleme:
Aha tamda bu aslinda.. bi sekilde doyurur gezdirir mesele o degil.. mesela okula gitmeden ben cocuklari illa gormek isterim.. ust bas temiz mi duzgun mu? Ben cocuklarin kiyafetini aksamdan hazirlarim ki sabah elim ayagim dolasmasin mesela.. bunun gibi seyler.. cocugum pis kiyafetle gitse okula daginik sacla gitse icim rahat etmez. Bastan sona suzup incelemem gerekir…
Sabah çocuklar okula gideceği zaman kaldırıldığımda kızarım çünkü akşamdan her şeyi hazırlıyorum, sabah bir zahmet de babaları hazır olan şeyleri giydirsin, diş fırçalatsın, okula götürsün bıraksın.

Bazen bakıyorum yanlış giymişler, hatta geçen gün yanlış ayakkabıyı giydirmiş, büyük oğlan ne kadar bu benim değil dese de dinlememiş babası.
Bunu düzeltmek benim görevim değil, zahmet olacak ama hangi ayakkabı hangi çocuğun bilmeli değil mi?
1 gün ayağı acısa bir şey olmaz, babası akıllanır😂

Ben kimseyi tanımıyorum ve kimseyi savunmuyorum. Savunduğum tek şey yazdığınız şeyin çok çirkin olduğu ve haddinizi nasıl bu kadar astığınızi hayretle okudum.

Hepimiz her konuda ve herkesle hemfikir olamayız olursak bir sorun vardır ama bu bize kimseye bel altı vurma hakkını vermek.

Bahsettiginiz üyeyi siz ne kadar tanıyorsunuz ve neden çocuk yapmadığına ve eşi ile arasının nasıl olduğundan eminsiniz.

Yaw seni ne ilgilendiriyor? Kendisi cok kez yazdigi icin biliyor olabilir miyiz? Bak yaziyorum hala anlamiyorsun, niye boyle yapiyorsun?🙄

Arkadas demek oyle bir izlenim almis yazmis.. yani herkese catarsan bi gun sanada catan olur dimi?

Aynen bahsi gecen kisi herkese catarken nerde bu savunucu melekler acaba🙄zaten direkt cevap yazmiyormus muhatap olmuyormus.. olmada uzaktan laf atip insanlarin sana cevap vermemesini bekleyemezsin o zaman, edebinle sus madem. kaldi ki okumamis yazilanlari hala bel alti deyip bos yapmasindan belli yani.. acikladik…
Gözardı ettim onları kendini ifade edemediği için saldığı ulaklarınıda. Burada neyin kankacılığını yapıyorlarsa yarın birgün o oklar kendilerinede gelince görürüm onları.

Gözardı ettim onları kendini ifade edemediği için saldığı ulaklarınıda. Burada neyin kankacılığını yapıyorlarsa yarın birgün o oklar kendilerinede gelince görürüm onları.
Valla bahsi gecen kiside kac kisi hakkinda boyle varsayimlarda bulunmustur, ama ona kimsenin boyle aa ayip
Mayip dedigini duymadim gormedim okumadim😐😂 bilmiyorum istedikleri kadar savunsunlar..konuya hakim
Olmayip ne savundugunu bile bilmiyor ama
Neyse.. valla
Mundar ettiler su konuyu nerden nereye geldi

Ben kendim yapiyorun herseyi o yuzden daha skntili oluyor bana. Evet cocuklarinki okul sonunda sac bas daginik.. genelde bugun giydikleri yarin giyinmez hale gelebiliyor…ve anneler daha kuralci bu dogru
Evet
Özellikle ben biraz fazla kuralcıyım beslenme, yatma kalkma saati gibi konularda
Dün et yedilerse bugün sebze olmalı gibi
Saat 9 dedimi yatmış olacaklar
Bazı ürünleri eve sokmam, yedirmem
Şu gün banyo yapacaklar
Eşim daha rahattır o konularda o yüzden ben biyere gidince çocuklar çok seviniyorlar 😂😂

Kesinlikle iyi insanlar değillermiş ama size de şu konuda kızdım.Neden çocuğunuzu her ağladığında istediğini verdiniz? Yabancı bir ev ve çikolatayı almak için ortalığı birbirine katmış. Yanlış anlamayın,eşinizin ailesi seytan gibi, normal insanlar çocuk görünce verirdi.

Aguahaha tabiiki geldim canisi😘😂 suan yetisenler kesinlikle oyle degil.. cocuk es konusunda daha modernler. sadece asimile olmak istemiyor olabilirler bunada 1960 kafasi demek senin secimin.

Asimile olmamak için kendini toplumdan soyutlamakmi lazim? Türkiyede millet kendini af edersin yirtiyor cocuklarina iyi eğitim vermek için, burda cok makul fiyatlara o kadar aktiviteler olmasina rağmen, çoğu Türkler yollamiyor. Piano olsun, spor olsun,.. Haa oğlan cocuklar futbola gidiyor ama ondan haric bisey olmuyor.

Asimile olmamak için kendini toplumdan soyutlamakmi lazim? Türkiyede millet kendini af edersin yirtiyor cocuklarina iyi eğitim vermek için, burda cok makul fiyatlara o kadar aktiviteler olmasina rağmen, çoğu Türkler yollamiyor. Piano olsun, spor olsun,.. Haa oğlan cocuklar futbola gidiyor ama ondan haric bisey olmuyor.
bunu demek istemedigimi anladigini dusunurdum ama
Neyse.. cocuk istemiyorsa napsin anne baba🙄 ben oglumu yuzmeye yazdirdim ite kaka belli seviyeye geldi yeterli benim icin.. sonra spora gitsin secim yapamadi.. basketbola yazdirdim ama maaesef korona morona gidemedi derken.. iste zatende cok gonullu gitmiyordu.. kaldi ki ben bu konularda yorum yapmamistim hic.. benim dedigim yeni nesil evliler daha anlayisli eslerine cocuklarina..

Evet
Özellikle ben biraz fazla kuralcıyım beslenme, yatma kalkma saati gibi konularda
Dün et yedilerse bugün sebze olmalı gibi
Saat 9 dedimi yatmış olacaklar
Bazı ürünleri eve sokmam, yedirmem
Şu gün banyo yapacaklar
Eşim daha rahattır o konularda o yüzden ben biyere gidince çocuklar çok seviniyorlar 😂😂
Sonucta onlarin iyiligi
Icin ugrasiyorsun.. simdi anlamasalarda ilerde anlayacaklar eminim

Hepimiz her konuda ve herkesle hemfikir olamayız olursak bir sorun vardır ama bu bize kimseye bel altı vurma hakkını vermez.

Polemiğe girmeyin lütfen. Gerek yok, ben gülüyorum sadece yazılanlara. Siz de gülün geçin.

Polemiğe girmeyin lütfen. Gerek yok, ben gülüyorum sadece yazılanlara. Siz de gülün geçin.

Yok arkadaşın birini tanıdım zaten. Başka bir konuda daha kafayı takmıştı. sutum var bilmem ne diye iyice konuyu dağıtmistı :) Nasıl bir kuyruk acısı varsa artık. Yazık üzüldüm ben haline ama bu kadar bel altı vuracak kadar gözünün donmesi ayrıca haline uzulmeme sebep oldu.

Ne oldu konu fake mi ortaya çıktı mı? 20 sayfa yorum yazmışsınız boş boş yazmadınız inşallah 🧐

Bi ablamız vardı severdim kendisini sayısız iyiliğim falan da olmustur hiçbir şeyi esirgemezdim kendisinden Rus çikolatası istemiştim yani onun çevresi vardı sen al ben parasını veririm demiştim neyse buna misafir gelmişti Rusya’dan çeşit çeşit çikolatalar getirmiş kadın hepsini oturup yemiş bi gecede sonra mideyi de bozmuş bi daha hiç çikolata yiyemedi o abla nefret etti görünce kaçıyordu o derece 😂 Hain olmamak lazım ya belki 2 yaşındaki çocuk yemese de olur diye düsünmüslerdir ama bir parca da olsa sırf o sabinin gözyaşları icin vermeliydiler

Ay çok afedersiniz de dayanamadım. Sizin çok mutsuz olduğunuz, eşinizle kötü bir ilişkiniz olduğu ve sitede sizi koruyan insanlar olduğuyla alakalı ayrı bir konu açılmıştı diye hatırlıyorum ona da çok gülmüştüm neden bu kadar kafa yormuşlar kadıncağıza diye. Aynı kişiler mi yoksa başka kişiler mi? Neden burada belirli periyotlarla sizin hayatınız tahlil ediliyor acaba sabır diliyorum size 😅

Bi ablamız vardı severdim kendisini sayısız iyiliğim falan da olmustur hiçbir şeyi esirgemezdim kendisinden Rus çikolatası istemiştim yani onun çevresi vardı sen al ben parasını veririm demiştim neyse buna misafir gelmişti Rusya’dan çeşit çeşit çikolatalar getirmiş kadın hepsini oturup yemiş bi gecede sonra mideyi de bozmuş bi daha hiç çikolata yiyemedi o abla nefret etti görünce kaçıyordu o derece 😂 Hain olmamak lazım ya belki 2 yaşındaki çocuk yemese de olur diye düsünmüslerdir ama bir parca da olsa sırf o sabinin gözyaşları icin vermeliydiler
Ben bu hkayede bütün çikolataları yiyen abla olabilirim 😅

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X