Sizce bir çikolata için değer miydi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
cocuga vermesede evde yıyorlarsa cocuk oradan yıne bılır onun abur cubur oldugunu ya da belkıde sırf hısır hısır paket sesı renklı renklı ona bıle tutturmus olabılır ...
ıletısım kurmakta zorlananlarda var bakınız konu sahıbı mesela, onlara kızıp cocuga bagırmıs orada sakın kalamamıs agızlarının payını verememıs ... o yuzden cocugunu da ıkna edemıyor.

cocuk tutturunca ozellıkle de tutturdu ve agladı dıye ozellıkle vermemek gerekıyor verecekse de vermemek gerekıyor . aglayarak ınat ederek elde edemeyecegını ogrenmesı ıcın bır kere verırse ondan sonra al basa bela ıste

Çocuk nerden bilsin o çikolata olmadığını demişsiniz arkadaşlar ama yeni nesil git gide değişiyor.
Ben 5 yaşında düzgünce televizyon diyemezken şimdikiler laf sokuyor

Konuyu okuyunca gerçekten üzüldüm kaç yaşında insanlar bunlar birde.
Bir daha görüştürmeyin çocuğu. Eşiniz de niye götürmüyorsun derse anlatın.

Ben artık anlatmaya çalışmıyorum. Evrim geçiriyormuş erkekler evlenince, baba olunca falan. Bizimkiler de istisnaymış. Herkesinki böyle adamlarmış. Yurt dışında yaşıyorsan ayrı mesele ama

babaya emanet edıp nereye yolladıgınızla da alakalı aslında
sımdı konu sahıbı cocugunu babasıyla yollasaydı bu olay yıne yasansaydı adam bunu bu sekılde konu sahıbıne asla anlatmayacaktı bu olay yasanmıs olacaktı ve asla anlatmayacaktı .
gorumce abısıne bunun gıdecek yerı var bana aıt degıl abı demesıyle konu sahıbının kocası ıkna olurdu zaten bır cıkolatayı cok gorduler demezdı .
onlar zamanında konu sahıbıne epey sıkıntı yasatmıslar buna ragmen al cocugu gotur sevsınler dıyen bır adamdan bahsedıyoruz... adamın kapasıtesı bellı yanı

o yuzden konu sahıbı kocasıyla tek gondermesın cocugu babanesıne
bu adamın en fazla 1-2 saat parkta basında bekleyecek kadar babalık yapabılecegı buradan gorunuyor

2 yaşındaki çocuk ne güzel ifade etmiş kendini bunu istemem şunu isterim diye, benimkiler tuhaftı herhalde neyse.

Sizin yerinizde olsaydım çıkarır suratına para atar, o çantadan çocuğumun istediğini alır basıp giderdim.
Çocuğu ezdirmemek böyle olur, onlara sinirlenip hıncınızı çocuktan almanızla değil.

Çok belli ki insan değiller, bir daha yavrunuzu bir araya getirmeyin.

Ben burada yine ese yani babaya kizdim
Esim beni arayip cocugu halasina gotur diyip konut verecek.... Ba ba bab ababababab
Hala cocugumu zaten sevmeyen biri.....
Ustune bide o cikolatayi vermeyecek... Yok yaaaaaaaa...
Su kocalariniza sizin kole olmadiginizi kukla olmadiginizi getir gotur kuryeci olmadiginizi anlatin
Cok istiyosa alamanci hala gelir sizde sever

Afedersinizde görümcem bunu yapacakda bende bidaha yuzune bakacammm
Valla o benim cocugumun b.... Kunu yesin cikolata yerine
Sen kim kopek, benim cocugumu asagiliyosun

Not: dunden beri burada argo konusuyorum valla kanim donuyor ya. 3 aylik bebeyi dovmeler, cocugu al halasina gotur beni cigrimdan cikardi zaten su aralar hassassim

Çocuğa gösterip gösterip ay vermeyecegiz demeleri bana çok ütopik geldi.
Anormal eş ailesine sahibim ama bu kadari çok enteresan.

İnsan kendine yapılanı tolere edebiliyor ama çocuğuna yapılanı asla.Tiksinmekte haklısınız. Eşiniz görüşmem demiş ama muhtemelen bir süre sonra tekrar görüşecektir onlarla .Siz görüşmeyin.Çocuğu da göndermeyin.
Bu boşanan dul görümceler (bende de var bitane)hayata olan öfkelerini yengelerinden yada yeğenlerinden çıkartıyor lar.bizinkide bir benzerini yapmıştı kızım küçükken. Kendi çocuğuna bakkaldan danone almış benimkine vermemişti.ağlayarak eve gelmişti kızım.Sonra gidip almıştım ama annesine söyledim o zaman.
E kızım o rahatsız biliyorsun depresyonda ayrılık kolay değil falan demişti. Bende cahillik olayı büyütmemiştim şimdi olsa kıyameti kopartırım
Tabi sonrasında kızına kızdı söylendi falan...ondan yana olmadı yani k.v...
Görümcem oldu bitti bencildir yapısı o değişmez.
K.v. onun avukatıdır buda değişmez
Bense aile binası da olmamız sebebiyle sürekli suratlarına maruzum.
Mesela daha az önce k.v kapıyı çaldı bende gribim girme içreri sana geçer dedim. Haberim var dedi.söylendide söylendi yine bu kez oğluna...ondan bulaşıyor sana dikkatli değil falan diye...k.p. Söylemiş oda çok kızmış sözde
Nekadar meraklısınız boş boş konuşmaya ya dedim.Kim hasta olmak ister kalkıp işe gidiyor birde o halde.bende ayakta atlatmaya çalışıyorum zaten gördüğün gibi dedim
Anca eleştirin zaten başka işiniz yok sizin dedim .Yok kızım ben senin için söylüyorum yazık sana falan dedi(yersen)
Derdi o değil gribi bahane edip yanlarına gitmememiz.
Tmm müsadenle dinleneceğim falan deyip kapıyı kapattım
Valla şu kriz ve pandemi zaten allak bullak etti herşeyi birde bunlarla uğraşmak gerçekten boş..
Sizde görüşmeyin olsun bitsin bahanenizde güzel...Bu vesileyle uzaklaşırsınız

buda dogru ...

Eşimle 6. senemiz dolmak üzereyken evlendik ve hiç birlikte yaşamadık. En fazla 3-5 günlük tatillere gittik. Başkasıyla karıştırdın sanırım.
Evleneli de 5 ayı geçti. İleride ne olur bilemem tabii, yıllar içinde herkes az çok değişir, ben de değişirim mutlaka. Ama şu güne kadar 1 tane bile "yuh böyle bir huyu da mı varmış" dediğim bir şeyini, herhangi bir olay karşısında tahmin edemeyeceğim bir tepkisini görmedim.
Hoşuma giden ve gitmeyen özellikleriyle 6 senedir bildiğim adam.
Kışın evde üşüse de şortla oturuyormuş. Bilmeyip şaşırdığım bir bu var sayılırsa

Aynı eve geçtikten sonra bilinmeyen huylar çıkabilir, bunlar hoşa gitmeyen şeyler de olabilir. Ama karakter, olaylara yaklaşım, verilen tepkiler neden değişsin?
Yeterince sohbet eden insanlar birbirlerini tanırlar.
Bir adamın çamaşır asıp asmayacağını bilmek için de "boş vakitlerinde çamaşır asar mısın" diye sormaya gerek yok. Başka bir sürü düşüncesinden, cümlesinden, davranışından anlaşılabilir bir şey bu. Böyle şeyler zihniyet meselesi çünkü.

Goz ardi edip nasilda mesajlarimi okuyorsun
Size daha önce de anlattım. Site maalesef bize engelleme seçeneği sunmuyor. Mesajlarınızı görmeyi, mesajlarımı görmenizi engelleyemiyorum. Konu devamlılığı açısından yazdıklarınızı okumak zorundayım, okumayınca havada kalıyor çünkü mevzu. Sizi alıntılayıp cevap vermiyorsam sizinle muhatap olmak istemediğim için. Siz de benimle olmazsanız sevinirim. Haydi selametle.

soylediklerime havada cevap verirsen o zaman asil senin yazilarin havada kaliyor, kiyamiyorum bende sana

esınız ne dusunuyor konu sahıbı ?
ne karar verdınız aılesıyle gorusmenız konusunda

Zaman bazi seyleri ogretebilir diyorum yinede, ben buyuk konusmaktan korkarim.. tabii umarim senin esin tipik turk erkeklerinden cikmaz

Aslında sadece bu konu için değil genel olarak kadınlar eşlerine çocuklarını emanet edemiyorlar. Emanet de değil aslında. Ben annesiysem o da babası. Ben çocuğu alıp anneme alıp gideceğim diyen eşe karşı çıkacak birçok üye vardir burada. Hepsinde mi aile ve baba sıkıntılı?
Aileyi es geçtim ben eşimle çocuğumu tek başına bir yere gönderemiyorsam ne anladım onun babalığından ?

Konu sahibi de birşey yapamamış ki, aptal demiş çocuğa üstelik. Daha farklı şekilde sakinlestirebilirdi çocuğu. Baba daha kötüsünü yapmazdı muhtemelen.

Son düzenleme:
Bir bavulun içinde çikolata değil renk renk selpak mendil de olsa çocuk merak eder, karıştırır keşfetme döneminde çünkü. Benim oğlum da 3 ay sonra 2 yaşına girecek. O da bavulu kapatıp elinden alsalar ağlardı. Çocuk yerli mi Alman çikolatası mı ayıramaz. O anda elinden alındığı için ağlamıştır. Konu sahibinin bu kadar üzülmesine gerek yok, orada çocuğun dikkatini başka yöne çekmesi yeterliydi.

Bir çanta dolusu çikolatayla marketten alınan bir paket çikolata aynı hissiyatı verir mi de illa alman çikolatası mı istedi diye takılmış anlamadım. Marketten bir çanta çikolata alınsa bile çocuk bu, illa oradaki diye tutturabilir yani. Size cocukken hiç mi başka bir evde yenilen şeyler daha cazip gelmedi ya
Evet anne krizi sağlıklı yönetememiş ama farkında zaten. Nasıl yegenimden bir çikolatayı esirgerim aklım almadı. Ben de halayım, dünyaları veririm onlara.

Merhabalar, bu ısrarla beni öldürebilecek kadar tehlikeli dediğiniz ve eşinizin ailesinin sizde yarattığı stress yüzünden ortaya çıkan hastalığınız nedir?

Gerçekten merak ettim. Belki bilgim vardır, destek olmak isterim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…