Sizce benimle sadece sex için mi yoksa evlilik için mi konuşuyor ?

ruzgarrr92

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2019
25
5
1
Biz yeni tanıştık hiç görüşmedik kendisi 25 yaşında anestezi teknisyeni evlilik düşündüğünü ilk konuşmaya başladığımızda daha arkadaşken söylemişti biz arkadaştan öte olmaya başladık bu sefer evlilik düşüncelerini daha yoğun belirtmeye başladı seninle görüştükten 2 3 hafta sonra birde abinle görüşmek istiyorum hayır işleri fazla uzatmaya gelmez vs boyle laflar demeye başladı hayal kurmayı çok seviyor ama öyle iğrenç şekilde hiç sex muhabbeti yapmadı benimle sadece uyumak üzereyken beni arıyor hadi sarıl bana başını omzuma koy öp beni vs böyle şeyler diyor bunları konuşuyoruz ben neden diye sorduğumda da hayal kurmayı çok seviyorum zaten uzaktayiz bare hayal kuralım insan hayallerinde olmayan birini nasıl sevebilirki böyle böyle birbirimizi sevmeye basliycaz vs dedi daha önce kimseyle sex yapmamış zaten hayatı yaşadıkları buna müsade etmemiş ailesi tarafından terk edilmiş kız kardeşiyle yurtta kalmışlar 18 yaşına kadar hep geçim derdindeymis hastalık geçirmiş vs hovarda biri de değil öyle cafelerde orda burda gezen biri değil sabah iş akşam ev bu tarz bir insan sizce benimle ciddi mi dusunuyordur merak ediyorum

Icinde bastirilmis bi arzu var bu sekilde disa vuruyor belliki.. daha yeni tanismissiniz ustelik bunlari disa vururken cekinmesi lazim aslinda.. bence bidaha acarsa bu konuyu hayal kurmaksa mesele kendi kendimizede kurabiliriz disa vurmaya gerek yok ben rahatsiz oluyorum dersin.. bunu belli et mutlaka.. eger sevgisi gercekse belli olur zaten davranisi degisicekmi bakalim..

Belki evli, belki işşiz ayyaş biri.
Daha görmediğiniz biri evleneceğim diyorsa sizi kandırıyordur, net.

Telefonda yaptıkları da sizi ürkütmeden sanal sex yapmak.

Bazı kadınlar illaki belasını arıyor. Sonra gelip burda ağlıyor.

Azıcık aklı başında olsa kadınlarımız. Hep erkekleri sucluyordum ama bazı konular hedef şaşırdığımı anlatıyor.

Adamla daha tanışmadık,
Benimle Evlenmek mi istiyor?

Şu durumda bu adam benimle de evlenmek isteyebilir. Beni de tanımıyor sonuçta

hay allah son cümlede patlamalı güldürdünüz beni gayri ihtiyari işyerinde herkes şok

Herkesin görüşü farklı, biz eşimle ikimizde ilk etapta sadece cinsel çekim amaçlı sevgili olduk takılırız biter diyorduk sonradan aşık olduk evlendik, herkesin beklentiside farklı sen kendi beklentilerine göre davran ve tanımadığın insana güvenme

Arkadaşım senin yaşın kaç? 3-5 haftadır tanıdığın biri ile evlilik hayali kurmak, acaba benimle ciddi düşünüyor mudur dertlenmek kısmını geçsem bile, hiç görmediğin bir adamla sen neden evlenmek istiyorsun?

Belki görünce bişeyleri batacak sana, ya da vakit geçirdikçe gerçek karakteri seni soğutacak. Harbi değişik, çok ucuz yaşanan hayatlar var memleketimde.

Ne desek boş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…