Sizce benimle sadece sex için mi yoksa evlilik için mi konuşuyor ?

Sen kabul ettikçe dozu artırıcak, bu böyle olacak, demişti dersin. Bence erken bu sohbetler için, evlilik niyeti de vardır belki ama sonra sorun olur aranızda, yıpranırsın.

Bi çay içseydiniz?

Hiç görüşmeden ya da hadi görüştünüz daha ilişkinin ilk günlerinde evlilik muhabbeti açan erkek sence de o şeyin peşinde değil midir? Ayrıca sana romantik laflar etmiş o romantik laflar eyleme dönüşünce tam da düşündüğün şey oluyor.Daha yaşı 25 yangından mal mı kaçırıyor evlenmek için.Bu arada erkekler aşklarından ölseler bile evlenmeye yakın arkadaşlarına ahlayıp vahlıyor özgürlük elden gidiyeahh diye.Bacım kendini kullandırtma bu kişi senin iyi niyetini belli ki suistimal etmek istiyor.Ayrıca görüşmeye devam edersen sana ilerde bunları diyecek; sadece sarılacağız, ilerde helalim olacaksın.

O konuşmalar bir kaç hafta sonra baya yatak muhabbetine gelecek. Bu konuşmalara daha yüzyüze görüşmeden başladıysa görüşünce neler yaşanır bilemiyorum. Kesinlikle güven vermedi

Bu genellemeniz çok yanlış. Her insan farklıdır. Inanc , prensip farklılıkları vardır.

Ya öyledir ya böyle demek çok sığ bir düşünce.
Eminim inanc ve prensiptendir, bu yuzden bu masum cocuk cok yakinda sarilip uyuma muhabbetini epey ileri goturecek

Eminim inanc ve prensiptendir, bu yuzden bu masum cocuk cok yakinda sarilip uyuma muhabbetini epey ileri goturecek
Ama gerçekten var böyle erkekler ama onlar da böyle muhabbetlere girmiyor.Bir de aseksüelleri unutmamak lazım.Ya da üye erkek olabilir zira yaşı 27 gösteriyor.18 yaş altı olsa anlayacaktım üye.

gerçekten burdaki konular çok eğlenceli ya. ne adamlar var. konu sahiplerine teşekkür ediyorum ufkumuz genişliyor sayenizde.

Tanimadan ne gercek sevgisi allasen.

Üniversitedeki platoniğimin rumuzu da buydu daha sonra bir ileri aşamaya geçip Beni Yalnız Allah Yargılar yapmıştı seninki yine 16yaşmış, benimki 21 falandı. Zaten konuşmaya başlayınca hemen topuklamıştım

Hic gorusmedigin adam seni gormek yerine abini mi istiyor hayir isleri bekletilmeye gelmez diye..
E nikahi da internetten kiyarsiniz artik. " goruntulu" konusarak evlenirsiniz.
Adam dolandirici belki de... ne cabuk kaniyor kizlarimiz ya iki sevgi sozune... tanimadan etmeden evlilik mi olurmus? Adam belki de yalancinin teki nereden biliyorsun? Ne kadar safsın ya.

Bugün internette bir haber gördüm. Adam eşinden boşanıp ameliyatla kadın olan kayınbiraderiyle evlenmiş. Belki bu da abiyi gözüne kestirmiştir

25 yaşında bakir erkek evlenmek için internetten kız mı arıyor?Bu yaşa kadar bakir kalacak kafaya sahip olan adam internetten kız aramaz,internetten kız düşürmeye çalışan adamda bakir olmaz.Birazcık mantık lütfen.

Adam bir de kizi gormeden abisiyle gorusmek istiyor hayir isleri beklemeye gelmez diye. Umarim abiyi de ayagina cagirmaz tanismak icin.
Her yonden adam sıkıntıli da umarim konu sahibi bir aydinlanma yasar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…