• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce benimle sadece sex için mi yoksa evlilik için mi konuşuyor ?

Biz yeni tanıştık hiç görüşmedik kendisi 25 yaşında anestezi teknisyeni evlilik düşündüğünü ilk konuşmaya başladığımızda daha arkadaşken söylemişti biz arkadaştan öte olmaya başladık bu sefer evlilik düşüncelerini daha yoğun belirtmeye başladı seninle görüştükten 2 3 hafta sonra birde abinle görüşmek istiyorum hayır işleri fazla uzatmaya gelmez vs boyle laflar demeye başladı hayal kurmayı çok seviyor ama öyle iğrenç şekilde hiç sex muhabbeti yapmadı benimle sadece uyumak üzereyken beni arıyor hadi sarıl bana başını omzuma koy öp beni vs böyle şeyler diyor bunları konuşuyoruz ben neden diye sorduğumda da hayal kurmayı çok seviyorum zaten uzaktayiz bare hayal kuralım insan hayallerinde olmayan birini nasıl sevebilirki böyle böyle birbirimizi sevmeye basliycaz vs dedi daha önce kimseyle sex yapmamış zaten hayatı yaşadıkları buna müsade etmemiş ailesi tarafından terk edilmiş kız kardeşiyle yurtta kalmışlar 18 yaşına kadar hep geçim derdindeymis hastalık geçirmiş vs hovarda biri de değil öyle cafelerde orda burda gezen biri değil sabah iş akşam ev bu tarz bir insan sizce benimle ciddi mi dusunuyordur merak ediyorum
1- daha görüşmemişsiniz neyin evliliği bu?
2-görüşmüş olsanız da aranızda paylaşım olmadan tanışıklık olmadan neyin evliliği bu?
3-25 yaşında vizyonsuz vizyonsuz doğru düzgün tanımadığı kadınla hayal kuran bi ergenle neyin evliliği bu?

Seninle yaşlarımız arasında çok fark yok, artık şaşırıyorum böyle konulara, KK'da çok sık benzeri konu gelmeye başladı.
Benim de evlenmeden önce sevgililerim oldu ama hiçbiri tanışma aşamasında öpüşme, cinsellik hakkında sorular sormadı, ne yapıp ne yapmadığını anlatmadı. Ben de tanışma aşamasında hiçbirinin biriyle birlikte olup olmadığını bilmezdim. Bu konuyu tanışma zamanı açmaları benim için direkt olarak görüşmeyi kesme sebebidir.
Tanışma aşamasında benim bildiğim daha romantik olunur, adı üstünde tanımaya çalışılır.
Ayrıca yurt gibi kurumlarda kalan kişilerle bir ilişki başlanacaksa daha çok tanımaya çalışılmalı. Çünkü kolay bir hayattan gelmedikleri için psikolojileri iyi olmayabiliyorlar.

Evlilik öyle kolay verilen bir karar mı sanıyorsunuz? 8 yıl sevdiğim adamla evlenmeden önce bile iyice adam akıllı düşündüm. Hiç kimse görmediği bir şeyler paylaşmadığı emin olmadığı biriyle evlenmek istemez. Amacı telefonda sex yapıp zaman geçirmek bu kadar masum olmayın üzülürsünüz

Hayır işi nedir ya, bağış mı yapacakmış abinize? Hayırlı bir iş olmasın o?
Adam evlilik düşündüğünü ilk konuşmaya başladığınızda söylemiş. Yani evlilik düşüncesini kişisel almanıza hiç gerek yok, kiminle konuşsa evlenmeye niyetliymiş zaten.
Daha görüşmemişsiniz ama nasıl yaşadığını A'dan Z'ye bildiğinizi zannediyorsunuz, bu saflık mıdır, aklın uçup gitmesi mi, bilmiyorum.
Benimle ciddi mi düşünüyor diye merak ediyorsunuz bir de... Tanımadığım adam benimle evlenmeyi düşünse, manyak mıdır nedir der, ürkütücü bulurum. Size romantik mi görünüyor? Normal bir insan hiç görüşmediği, üstelik yeni tanıştığı biriyle evlilik düşünür mü? Siz de çok mu yokluktasınız ki, böyle abuk sabuk muhabbetleri ciddiye alıyorsunuz? Ne enteresan hayatlar var yahu.

Biran önce uzak durmaya bak boş yere kalbini kırdırma insan yüz yüze tanıştığı insanı tanıyamıyor

Adam bir de kizi gormeden abisiyle gorusmek istiyor hayir isleri beklemeye gelmez diye. Umarim abiyi de ayagina cagirmaz tanismak icin.
Her yonden adam sıkıntıli da umarim konu sahibi bir aydinlanma yasar.
Yorum yazan çoğu kişi durumun normal olmadığını yazmış hala aydınlanmadıysa daha da aydınlanmaz heralde

hiç görüşmediğiniz biriyle anlamsız bir ilerleme olmuş. bana ciddi sorunları olan biri gibi geldi. başınıza bela olmasın.

Bazı kadınlar illaki belasını arıyor. Sonra gelip burda ağlıyor.

Azıcık aklı başında olsa kadınlarımız. Hep erkekleri sucluyordum ama bazı konular hedef şaşırdığımı anlatıyor.

Adamla daha tanışmadık,
Benimle Evlenmek mi istiyor?

Şu durumda bu adam benimle de evlenmek isteyebilir. Beni de tanımıyor sonuçta 🙄
Benimle evlenmek istiyor olabilir çünkü en çok ben tanışmadım:KK12:

Tanışmadığınız insan sizinle evlenmek istese kabul mu edeceksiniz ya çıldıracağım...
Seks muhabbetinin başlangıcı tabi bu ergen ergen hareketler.

Back