• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görmeden, dokunmadan seviyorum demek normal mi?

Size dediğim gibi ex aşkınız beni haklı çıkardı yok ayıp etmişsiniz yok çocuğa yazikmis yok üzülürmüş buyrun gerçek yüzünü gösterdi işte bişey olmaz bunlara av arıyor bu kendine yutturabilirmiyim diye baktı kapatin bu defteri hem takıntılı bu uzak durun Nokta
Bitirme konuşması yapıyorum ertesi gün günaydın yazıyoe istiyorum diyor ama değerimin farkında değil. Başlasakta değişik hareketler. Bana güveniyon mu diyo bencil davranıyor engelledim bu sefer. Kötülük olmasın diye kötü konuşmuyom engellemiyom yine yok

Belli ki sıkıntılı bir tip. Aman hiç bulaşma, engelle direkt. Zamanını harcama, gençsin güzelsin daha iyileri çıkar karşına
Bana diyor ki bana güvenmeyen insanla ben olmam ama güvenmem için yaptığı bir şey yok. İşine gelmeyince manipüle ediyor.. Birde güvenmediğim için ben suçluyım😂

birini fiziksel olarak görmeden de sevebilir insanlar bence. eskiden bu konularda çok ön yargılıydım ama bir insanla uzun uzun sohbet ettiğinizde aranızda oluşan bağ birbirinizi görerek maddesel şeylerden etkilenmenin çok daha ötesine geçebilir. internetten tanışıp evlenen insanlar var, neden internetteki herkese sapık gözüyle bakılıyor anlamıyorum. adamla internetten tanışırken adam sapık oluyorsa sen de aynı mecrada var olan biri olarak sen de sapık potansiyeline sahipsin o zaman? yıllardır romantik filmlerde sokakta köşeyi dönerken çarpışıp kızın düşen kitaplarını toplarken göz göze gelince birbirine şak diye aşık olan kadın ve erkekleri izledik. o adamın sapık olma ihtimali yok mu? daha iki kelime etmeden, düşünce yapısını bilmeden birbirine aşık olan insanlar çok tatlış da uzun uzun sohbetler edip, birbirlerinin neye benzediğini de bilip; birbirlerinin karakterinden, ruhundan etkilenen insanlar niye bu kadar absürt geliyor ki? şu yorumlar internet ilk çıktığı zaman yapılsa anlarım da 2025 yılında bundan daha normal bir şey yok. ayrıca bu bir nimet bile, sokağı döndüğünde karşılaşmanın imkansız olduğu başka kıtada yaşayan ruh ikizini overlok makinesi gibi oturduğun yerde ayağına getirebiliyor. sen (konu sahibi değil) doğruyu seçmeyi bilmiyorsan burnunun ucundakilerden de gider en yanlışını bulursun konunun internetle alakası yok. velhasıl olur yani, aşık da olunur, sevilir de çok normal ama konudaki adam nereden tanışırsan tanış çok tırt ve yorucu biri :KK53:

Karşınızdaki insanla hiç görüşmeden sevgili olmak bana aşırı hayal gibi geliyor. Böyle bir şey başımdan geçmişti önceden. Adamla cidden güzel eğleniyorum konuşuyorum. Hayal kuruyor benimle seviyorum diyor. Çabalamaya çalışıyor vs ama bana işlemiyor. Bir insan gerçekte görmediği sadece foto ve görüntülü gördüğü birine ne derece sevgi ve bağlılık hisseder? Adam bana bildiğiniz güveniyorum sana diyordu ama cidden görüşmedik. Neye göre kime göre güveniyorsun? 25 yaşındaydı bu arada ergende değil. Bende güzelce bitirdim engellemiştim. Arkadaşımın başına da aynısı gelmiş bu açıklamaları yaptım. Düşüncem yanlış mı?
Uzaktan bir ilişki yürütüp evlendiğim için yorum yapıyorum , aramızda 1750 km mesafe vardı ben farklı ülkede kendisi TR deydi eşim. O insanın karakterine bağlı bir şey bir insanı asla tanıyamazsın ama zaman onu gösterir seninle eğlenip eğlenmediğine sana ilgi duyup duymadığına evet çoğu sarkıntılık peşinde hele şuan zaten cok korkunc bir cağ .. ama herkesi de bi cuvala koyamazsın, bu şekilde kurunun yanında yaş da yanıyor ben eşimle 1 sene sevgili dönemi , 2 sene nişanlı kaldım , şuanda 6 senemize girdik evliyiz. Biziim temel sağlamdı çünkü uzaktan akraba çıktık oradan şanslıydık. Ama hiç tanımadığımız bir cevreden de olabilirdi.. bir insanı az çok anlaman için zaman vermelisin bu internette tanıştığın biri olsn olmasın farkındaysan tanımaktan bahsetmiyorum anlamak diyorum:) bir insanı asla tanıyamazsın öyle olsa insanlar 30 yıllık eşinş tanır birbirne yanlış yapmaz insanlar değişkendir..

Uzaktan ilişki yürütmek herkese göre değil zaten çünkü çok sabir istenen bişey.

Sabrın sonu selamet dedik, sabırdan sonra kavuşma var dedik çıktık yola o yoldan dönmedik şükür.. iyi insana rast gelesin ..🍀

Hiç görmediği birine sadece aptallar güvenir. Yakın mesafe ilişkilerinde bile disarida gezip tozmak yeterli gelmiyor tanımak için ama sevilir mi çok sevilir. Ben görüntülü bile konuşamamıştım cunku karşımda canlı görürsem ne yapar eder giderim diye düşünüyordum ve yurtdisindaydi.
Daha uzun süren ve mesafe sorunu olmayan, neredeyse her günü birlikte geçirdiğim ciddi iliskimle bile kıyaslayınca o hiç yan yana gelemediğim cocuk için daha çok deliriyordum.

Back
X