Sizce benimle sadece sex için mi yoksa evlilik için mi konuşuyor ?

Yaş 15. Aileme karşı aşırı isyankarım. Bilgisayarın başına oturmuşum, chattan tanıştığım kim bilir kaç km uzaktaki flörtümün MSN'de online olmasını bekliyorum. O da 16 yaşında ve nicki Gecelerin Yargıcı.Öyle bi masumiyet..

Daha yüzyüze hiç görüşmediğiniz bir insan neden sizinle evlenmek istesin? İstiyorsa da evlenmiş olmak için evlenecektir. Bu şekilde evlenip sonra konu açıyorsunuz kocam beni sevdiğini söylemiyor, kocam beni sevmiyor, evlendiğimiz anda değişti, kocamı tanıyamamışım diye. Daha yeni tanışmışsınız neden odağınız hep evlilik? Önce bi görüşün, tanıyın, ölçün biçin uygun bulursanız evlilik düşünmeye başlarsınız. Aceleniz ne?

25 yasina kadar cinsel iliski yasamamis???? Ya yalan soylemeyi beceremeyen bir salak, ya da gay. Erkek dogasina aykiri. Seni salak yerine koyuyor, kusura bakma

Hiç görmediğin bir insanın seninle evlenip evlenmeyeceğini merak etmek nasıl bir yokluk seviyesi?
Niyeti ciddi olsa evlenecek misiniz tanımadığınız etmediğiniz adamla? Nefes alsın yeter mi yani?

Daha önce de yazmıştım ama gerçekten yorganıyla, buzdolabıyla falan evlenen tiplerin yaptığı daha mantıklı.

Yani daha görmediğiniz adamın evcilik oyununa kanmanıza mı üzüleyim, adamın telefonda sanal seks yaptığının farkına varmamanıza mı üzüleyim bilemedim.

Türkçe de x diye bir harf mi var diye sormaya gelmiştim ama konunun kendisi çok daha vahim bir durum olduğu için hiç karıştırmayayım en iyisi

İnternetten tanistiniz galiba.
Hayatta hic sevismediyse o dürtü onu ele almıstir kesin))))
Bence niyet evlilik filan degil.
Yetimhanede buyudu diye hemen evlilik dusunecek biri oldugunu da dusunmuyorum.
Bu gun yatmadan once arayip saril başini koy filan diyor, yarin oda sicak ustundekileri cikar oyle uzan der, sonraki gun kemer batiyor ben de cikarayim der, diger gunleri anlatmama gerek yok.

Seninle ciddi düşünüp düşünmediğini öğrenmek için önce yüz yüze görüşüp biraz zaman geçirmen gerekli. ayrıca öyle netten tanıdığın birisi ile evlenilmez. Yüz yüze o kadar zaman geçirdiğin insanı tanıyamıyorsun sen gitmiş sadece netten tanımaya çalışıyorsun. bence yersiz hayallere kapılma ve gerçekçi ol biraz...

Bir de adamla daha görüşmemişsiniz bile senle neden sadece cinsel amaçlı konuşsun. Onu ancak görüşünce anlarsın bir süre sonra....

Hem evlilik hem de seks istiyor olabilemez mi? Hani evlenince seks yapılıyor da....

Cinsel uyumunuz yoksa evlenmek istemeyebilir ki haklı.

Edit: İnternetten mi tanıştınız? Yaa bu nedir Allah aşkına.

Nedense konu hafif fake gibi hissettim.

Sanki ergen bir erkek üye gibi geldi

Hıc gorusmedınız ama abinizle gorusup ısı ciddiyete dokmek istiyor? Ne tatlı helal sut emmıs cocuk, cınsel hayatından da bahsetmıs kımseyle birlikte olmamıs aferin ona.
Basını omzuma yasla sarıl öpün bi tık üstü soyun soyundu, kamera acalım mı ya evrilecek.
Sonrası beni tehdit ediyora gelecek.

25 yasina kadar cinsel iliski yasamamis???? Ya yalan soylemeyi beceremeyen bir salak, ya da gay. Erkek dogasina aykiri. Seni salak yerine koyuyor, kusura bakma

Bu genellemeniz çok yanlış. Her insan farklıdır. Inanc , prensip farklılıkları vardır.

Ya öyledir ya böyle demek çok sığ bir düşünce.

Hic gorusmediginiz adamla evlilik plani yapmak... ne kafalar var vallahi beynim yandi bugun

Abinin telefon numarasını falan vermedin değil mi? Bak bu tipler biraz konuştuktan sonra konuşmaları abine ya da babana atarim diye tehdit edip hep daha fazlasını istiyorlar. Memleket, böyle tanımadığı kişilerle ciddi düşünüyoruz diye konuşup onlarin tehditleri yüzünden çok buyuk sıkıntı yaşayan kızlarla dolu..

Daha doğru düzgün bile tanışmadığınız biriyle nasıl evlilik hayalleri kuruyorsunuz enteresan.
Amacının seks olduğuna dair herhangi birşey de göremedim, bunu hemen anlayamazsın zaten.
Zaman gösterecek, keza evlilik düşüncelerin için de öyle.
Ayrıca ukalalık yapmak istemem ama doğrusunu not düşeyim; sex değil ‘seks.’

Internetten tanışıp muhtemelen birkaç zaman içinde sanal sex yapmayı bekleyen adamın düğüne ancak hologramı gelir

Hiç görüşmemişsiniz hırlımıdır, hırsız mı belli değil. Bence temkinli olun. Allah korusun neler oluyor.

Herkes cinselliğe takmış. Yaşamamış olabilir ne var ki bunda.
Siz önce bi yüzyüze görüşün. Birbirinizi iyi tanıyın ondan sonra olur bu evlilik muhabbetleri. Ciddi düşünüyodur niyetini belli etmek için demiştir. Hoş değil görüşmeden böyle şeyler konuşmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…