Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Görmeden, dokunmadan seviyorum demek normal mi?
- Konu Sahibi ecesoguksu
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #flört #hayalkırıklığı #sevgilim
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Aman kızım ya boşver, bak yeni yıla gireceğiz. Ne yaşandıysa unut gitsin. Sen eğitimine odaklan, daha iyileri çıkar karşına. Gençsin güzelsin say ki yaşandı bitti geride kaldı.Evet daha okulum bile bitmedi kendi hayatım düzenli ve kurulu değil ki ben nasıl birini bekliyim? Hele de görmediğim insanı verdiğim sözden dolayı vicdan azabı çekiyorum sadece bu gerçekten
Hayatda esnek olmayı öğrenin biraz verdiğiniz sözler sizi yada hayatınızı zor duruma getiriyorsa yada o size pismansaniz vazgeçebilir siniz insanlar böyle yapar.Yoksa söz verdim ama istemiyorum ama söz verdim sözüme sadiğim bu büyük hata nacizane hayata biraz da bu pencereden bakın.Her söz her anlastma bozulabilir.Oyle bir dünya yok üzülmeyin diye diyorum insanlar böyle çünkü sizin yaklaşımınız bu devirde sizi zor duruma sokar sadece.Konunuzda o kişinin ölüp biteceği bir durum da yok belkide o sizi beter üzecek .Neyse yaşadıkça diyelim Size verilen sözleri çıkarları ile çatışan insanları tanıdıkça diyelim pişer siniz
Biraz önce başka numaradan yazdı konuştuk. Seni görmeden sende bu kadar iz bıraktıysam yüz yüze konuşana kadar sabret dedi. Bende bende bir iz bırakmadın sadece iyi geldin dememle yalancı ilan etti :) midesi falan bulanıyormuş benden ben diğer erkeklere yalan söylicekmişim falan filan. Bende kötü konuşmak zorında kaldım. Çünkü bu kadar basit değil. Yok bitmişim onda aramicakmışım yazmicakmışım. Bende dedim 1 tane burnum var yere düşse almam işine bak. Mesajlara bakmadı ne bekledi benden iz bıraktın sana fena ölüyorum dememi mi?Aman kızım ya boşver, bak yeni yıla gireceğiz. Ne yaşandıysa unut gitsin. Sen eğitimine odaklan, daha iyileri çıkar karşına. Gençsin güzelsin say ki yaşandı bitti geride kaldı.
Biraz önce başka numaradan yazdı konuştuk. Seni görmeden sende bu kadar iz bıraktıysam yüz yüze konuşana kadar sabret dedi. Bende bende bir iz bırakmadın sadece iyi geldin dememle yalancı ilan etti :) midesi falan bulanıyormuş benden ben diğer erkeklere yalan söylicekmişim falan filan. Bende kötü konuşmak zorında kaldım. Çünkü bu kadar basit değil. Yok bitmişim onda aramicakmışım yazmicakmışım. Bende dedim 1 tane burnum var yere düşse almam işine bak. Mesajlara bakmadı ne bekledi benden iz bıraktın sana fena ölüyorum dememi mi?Hayatda esnek olmayı öğrenin biraz verdiğiniz sözler sizi yada hayatınızı zor duruma getiriyorsa yada o size pismansaniz vazgeçebilir siniz insanlar böyle yapar.Yoksa söz verdim ama istemiyorum ama söz verdim sözüme sadiğim bu büyük hata nacizane hayata biraz da bu pencereden bakın.Her söz her anlastma bozulabilir.Oyle bir dünya yok üzülmeyin diye diyorum insanlar böyle çünkü sizin yaklaşımınız bu devirde sizi zor duruma sokar sadece.Konunuzda o kişinin ölüp biteceği bir durum da yok belkide o sizi beter üzecek .Neyse yaşadıkça diyelim Size verilen sözleri çıkarları ile çatışan insanları tanıdıkça diyelim pişer siniz
Biraz önce başka numaradan yazdı konuştuk. Seni görmeden sende bu kadar iz bıraktıysam yüz yüze konuşana kadar sabret dedi. Bende bende bir iz bırakmadın sadece iyi geldin dememle yalancı ilan etti :) midesi falan bulanıyormuş benden ben diğer erkeklere yalan söylicekmişim falan filan. Bende kötü konuşmak zorında kaldım. Çünkü bu kadar basit değil. Yok bitmişim onda aramicakmışım yazmicakmışım. Bende dedim 1 tane burnum var yere düşse almam işine bak. Mesajlara bakmadı ne bekledi benden iz bıraktın sana fena ölüyorum dememi mi?Siz bilirsiniz hanımefendi siz sozunuze size uymasada sizin hayatı berbat etsede uyun o sizin tercihiniz iyi forumlar dilerimm
Böyle ilişkiler gerçek bir ilişki değil ve tarafların duygusal boşlukta oldukları dönemde genelde başlıyor, çok uzun ömürlü ve sağlıklı da olmuyor. İnsan en azından yüz yüze konuşabilmeli bazı şeyleri, mesajdan ya da telefondan kendini tam ifade edebilmek çok zor. Bir de gözden uzak olan gönülden de uzak olur derler. İnternetin fişini çektiğinde kaybolan ve hiç yokmuş gibi hayatına devam etmenin kolay olduğu bir insanla ne kadar derinlikli bir bağ kurmuş olabilirsin ki? Bu sanal ilişkilerde lovebombing çok yüksek olduğundan ilgi, iltifat havada uçuşuyor başta ama çabuk bitiyor. Bir de belki karşındaki tanıttığı gibi biri değil hayatında biri var vs. Hiç bulaşmaya gerek yok.
Amaçöyle ilişkiler gerçek bir ilişki değil ve tarafların duygusal boşlukta oldukları dönemde genelde başlıyor, çok uzun ömürlü ve sağlıklı da olmuyor. İnsan en azından yüz yüze konuşabilmeli bazı şeyleri, mesajdan ya da telefondan kendini tam ifade edebilmek çok zor. Bir de gözden uzak olan gönülden de uzak olur derler. İnternetin fişini çektiğinde kaybolan ve hiç yokmuş gibi hayatına devam etmenin kolay olduğu bir insanla ne kadar derinlikli bir bağ kurmuş olabilirsin ki? Bu sanal ilişkilerde lovebombing çok yüksek olduğundan ilgi, iltifat havada uçuşuyor başta ama çabuk bitiyor. Bir de belki karşındaki tanıttığı gibi biri değil hayatında biri var vs. Hiç bulaşmaya gerek yok.
Biraz önce başka numaradan yazdı konuştuk. Seni görmeden sende bu kadar iz bıraktıysam yüz yüze konuşana kadar sabret dedi. Bende bende bir iz bırakmadın sadece iyi geldin dememle yalancı ilan etti :) midesi falan bulanıyormuş benden ben diğer erkeklere yalan söylicekmişim falan filan. Bende kötü konuşmak zorında kaldım. Çünkü bu kadar basit değil. Yok bitmişim onda aramicakmışım yazmicakmışım. Bende dedim 1 tane burnum var yere düşse almam işine bak. Mesajlara bakmadı ne bekledi benden iz bıraktın sana fena ölüyorum dememi mi? Amaç ne engellemezsen şöyle şöylesin dedim ne baktı ne engelledi. Amaç ne cidden ne bekliyor? Kendisi mi çok beklentiyr girmii anlamadımBöyle ilişkiler gerçek bir ilişki değil ve tarafların duygusal boşlukta oldukları dönemde genelde başlıyor, çok uzun ömürlü ve sağlıklı da olmuyor. İnsan en azından yüz yüze konuşabilmeli bazı şeyleri, mesajdan ya da telefondan kendini tam ifade edebilmek çok zor. Bir de gözden uzak olan gönülden de uzak olur derler. İnternetin fişini çektiğinde kaybolan ve hiç yokmuş gibi hayatına devam etmenin kolay olduğu bir insanla ne kadar derinlikli bir bağ kurmuş olabilirsin ki? Bu sanal ilişkilerde lovebombing çok yüksek olduğundan ilgi, iltifat havada uçuşuyor başta ama çabuk bitiyor. Bir de belki karşındaki tanıttığı gibi biri değil hayatında biri var vs. Hiç bulaşmaya gerek yok.
Biraz önce başka numaradan yazdı konuştuk. Seni görmeden sende bu kadar iz bıraktıysam yüz yüze konuşana kadar sabret dedi. Bende bende bir iz bırakmadın sadece iyi geldin dememle yalancı ilan etti :) midesi falan bulanıyormuş benden ben diğer erkeklere yalan söylicekmişim falan filan. Bende kötü konuşmak zorında kaldım. Çünkü bu kadar basit değil. Yok bitmişim onda aramicakmışım yazmicakmışım. Bende dedim 1 tane burnum var yere düşse almam işine bak. Mesajlara bakmadı ne bekledi benden iz bıraktın sana fena ölüyorum dememi mi?
Ruh hastası ve manyak bariz kaççç
Belli ki sıkıntılı bir tip. Aman hiç bulaşma, engelle direkt. Zamanını harcama, gençsin güzelsin daha iyileri çıkar karşınaBiraz önce başka numaradan yazdı konuştuk. Seni görmeden sende bu kadar iz bıraktıysam yüz yüze konuşana kadar sabret dedi. Bende bende bir iz bırakmadın sadece iyi geldin dememle yalancı ilan etti :) midesi falan bulanıyormuş benden ben diğer erkeklere yalan söylicekmişim falan filan. Bende kötü konuşmak zorında kaldım. Çünkü bu kadar basit değil. Yok bitmişim onda aramicakmışım yazmicakmışım. Bende dedim 1 tane burnum var yere düşse almam işine bak. Mesajlara bakmadı ne bekledi benden iz bıraktın sana fena ölüyorum dememi mi?
Ya belki yüzyüze gelince içiniz ısınmayacak bile..çok gençsin önüne bak .Erkekler acımasız, beklediğinle kalma..He güzel birşeyler çıkabilir miydi şansına, belki ..ama o belki ile hayat geçmez ki..Evet daha okulum bile bitmedi kendi hayatım düzenli ve kurulu değil ki ben nasıl birini bekliyim? Hele de görmediğim insanı verdiğim sözden dolayı vicdan azabı çekiyorum sadece bu gerçekten
Kimler kimlere ne sözler verdiler..hepsi unutulup gitti...Ya bana da öyle geldi işte. Baktım ki hayaller fazlalaştı. Kendi kendime dedim yani
Adam asker işte gelemiyor. Ben söz vermiştim gelirim ederim bu günde sen yanımda ol demişti
bu ilişkiden güzel enerji aldım ama bu tarz mesleği olan biriyle gelecek görememen normal.asıl bu durumun etkisi olmuş kararda.görüşüp sevdin diyelim ileride ne olacak? Nereye gidecek?Rahatsız etmedi ama cevabı kesinlikle beni ikna etmeye yönelik olacaktı. İşte bende zorlanıyorum göremiyoruz ama gelicem görüşcez falan. Sonra da ıraka falan göreve gitmw ihtimali çok yüksek. Adamla 2 hafta zor görüşücem. Yanında olurum mezuniyete geliriö diye bir sürü hayal kurdurdu bana. Oda kurdu tabi şu an içim rahatsız. Gitsem yeniden başlicak ne vasıfla gidicem. 25 yaşinda adam görmeden hayal kuruyor garibime gitti. Gece uyuyamıyorum ne olacak falan diye
Ne öfke dolusu.benim tanıdığım askerler sokakta hergün gördüğüm adamlardan daha şefkatliydi. Resmen pamuk gibiydiler.bir çok kızla falan da konuştukları yok.ne bu genelleme? Bu konuya bile bir iki tane arkadaş yazmış biz de öyle uzun süre görüşmeden konuştuk.şimdi evliyiz diye.genellemeyi fazla kaçırmışsıniz.gerçi eskiden ben de öyleydim ama öğrene öğrene bu günlere geldim.sen de gelirsin elbet.Aahshah askerse net zaman geçirmek için konusuyor, ben askerlerle muhattap bile olmam çoğu eğitimsiz ve öfke dolu kişiler oluyor aynı anda bir sürü kişiyle konusan tipler muhtemelen senin dısında bi 20 kızla da konusuyordur.
Askerlerle yatıp yatıp şefkatli demiyorum ben.Ne öfke dolusu.benim tanıdığım askerler sokakta hergün gördüğüm adamlardan daha şefkatliydi. Resmen pamuk gibiydiler.bir çok kızla falan da konuştukları yok.ne bu genelleme? Bu konuya bile bir iki tane arkadaş yazmış biz de öyle uzun süre görüşmeden konuştuk.şimdi evliyiz diye.genellemeyi fazla kaçırmışsıniz.gerçi eskiden ben de öyleydim ama öğrene öğrene bu günlere geldim.sen de gelirsin elbet.
askermiş yokluktan öle diyordur biliyorsun çöllerde yokluktan su görürler halisülasyon falan salla gitsin seni ikna etmek için ayak yapıyorKarşınızdaki insanla hiç görüşmeden sevgili olmak bana aşırı hayal gibi geliyor. Böyle bir şey başımdan geçmişti önceden. Adamla cidden güzel eğleniyorum konuşuyorum. Hayal kuruyor benimle seviyorum diyor. Çabalamaya çalışıyor vs ama bana işlemiyor. Bir insan gerçekte görmediği sadece foto ve görüntülü gördüğü birine ne derece sevgi ve bağlılık hisseder? Adam bana bildiğiniz güveniyorum sana diyordu ama cidden görüşmedik. Neye göre kime göre güveniyorsun? 25 yaşındaydı bu arada ergende değil. Bende güzelce bitirdim engellemiştim. Arkadaşımın başına da aynısı gelmiş bu açıklamaları yaptım. Düşüncem yanlış mı?