• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görmeden, dokunmadan seviyorum demek normal mi?

Anlattığım kişiler de ayıp ettiğimi söyledi. Bende düşününce hak verdim. Birde arada sözler verildi gelirim yaparıs ederiz diye. Yüzüme vurursa üzülürüm biliyorum bundan direkt engelledim . Şimdi açsam desem kuzura bakma kendisi dicek zaten gelme istemiyorum falan diye. Ama ayıp ettim üstüme değişik bir yük bu

Merak etmeyin unutur. Sizin de dediğiniz gibi görüşmemişsiniz etmemişsiniz, sizi gerçek hayatta bilmiyor bile. Başka birini bulur yazacak.

Uzak mesafe ilişkisi zaten benlik değildir baştan okey olmam ama canım sıkıldığı için flört ederim adam da öyle yapmış canı sıkıldığı için sizinle zaman geçirmiş ama kimseye seviyorum cart curt demedim bunu diyene da hani sevgi şimdiye buluşmak için biletini almış olmalıydın derdim .
Erkeğin ayağına da gidecek değiliz o gelsin bir de seviyorum diyor yersenn.

Görüşme olmadan birlikte vakit geçirmeden birini tanıyamaz ki. Kaldı ki 5-6 sene vakit geçirip evlenince eşim değişti ben onu tanıyamamışım diyenler var. Görüşmeden,sanal sevgili olmak ergence geliyor bana.
Ya bana da öyle geldi işte. Baktım ki hayaller fazlalaştı. Kendi kendime dedim yani
Uzak mesafe ilişkisi zaten benlik değildir baştan okey olmam ama canım sıkıldığı için flört ederim adam da öyle yapmış canı sıkıldığı için sizinle zaman geçirmiş ama kimseye seviyorum cart curt demedim bunu diyene da hani sevgi şimdiye buluşmak için biletini almış olmalıydın derdim .
Erkeğin ayağına da gidecek değiliz o gelsin bir de seviyorum diyor yersen
Adam asker işte gelemiyor. Ben söz vermiştim gelirim ederim bu günde sen yanımda ol demişti

Ben uzaktan ilişki kuramam hiç. Sarılmak, temas etmek isterim mutlaka. Hakkında hayırlısı olsun. İletişimi kesmen iyi olmuş ama keşke engellemek yerine önce düşüncenizi söyleseydinz. Neyse olan olmuş. Böyle kalsın daha da konuşmayın. Zamanla unutulur

Ya bana da öyle geldi işte. Baktım ki hayaller fazlalaştı. Kendi kendime dedim yani

Adam asker işte gelemiyor. Ben söz vermiştim gelirim ederim bu günde sen yanımda ol demişti
Aahshah askerse net zaman geçirmek için konusuyor, ben askerlerle muhattap bile olmam çoğu eğitimsiz ve öfke dolu kişiler oluyor aynı anda bir sürü kişiyle konusan tipler muhtemelen senin dısında bi 20 kızla da konusuyordur.

Ben uzaktan ilişki kuramam hiç. Sarılmak, temas etmek isterim mutlaka. Hakkında hayırlısı olsun. İletişimi kesmen iyi olmuş ama keşke engellemek yerine önce düşüncenizi söyleseydinz. Neyse olan olmuş. Böyle kalsın daha da konuşmayın. Zamanla unutulur
Düşüncelerimi güzelce ona belirttim suçlamadım ama uzaktan da birbirimizi görmeden hayal kurmamız saçma dedim.
Aahshah askerse net zaman geçirmek için konusuyor, ben askerlerle muhattap bile olmam çoğu eğitimsiz ve öfke dolu kişiler oluyor aynı anda bir sürü kişiyle konusan tipler muhtemelen senin dısında bi 20 kızla da konusuyordur.
konuşacak kadar zamanı ve interneti yok. Bana da ilgisi süperdi bu arada ama konuşmasa bile başkasıyla sadıkta olsa adamı sadece 2 hafta görcem sonra hop göreve

Düşüncelerimi güzelce ona belirttim suçlamadım ama uzaktan da birbirimizi görmeden hayal kurmamız saçma dedim.

konuşacak kadar zamanı ve interneti yok. Bana da ilgisi süperdi bu arada ama konuşmasa bile başkasıyla sadıkta olsa adamı sadece 2 hafta görcem sonra hop göreve
Nereden biliyorsun konusacak zamanı olmadıgına ? zamanı sana yokmus.İnterneti de vardır yalan soyluyordur belki bilemezsinn

Ne güzel gerçek birşey yok ortada sorun yok tartışma yok kavga yok herkes sever öyle supermenin sevgilisi olmak gibi.Valla bana platonik sevmeler 20 sene beklerimler senede bir günler ayrılıp 3 sene unutamamalar çok arabesk ve anormal geliyor.İsteyen istediği yerde çürüyebilir.Hayat geçiyor renkler fuygular vücut hisler eskiyor.Bana normal gelmiyor bu tarz insanlarda böyle saçma tavirlarda.Yasamadan sevgi aşk olurmu kafamda döner yemek hayali var oturduğum yerde oturuyorum hani döner yok.Uzaktan kumandalı işler bana saçma kimseye karismam tabiki ben hayatı kacirmaktan yana bir insan değilim benim nefes sayım belli degil bir gün öleceğim kimseye boşa harcayamam.

Askerlerden uzak dur güzelim, yoksa üzülen sen olursun
Hayatımda görmediğim adam onu beklememi istiyor 😂 zaten başta hata . Kendisi de farkında yılda 30 gün iznim olcak demişti bir kere. Evlilik hayatımız bile olmicak sadece cinsellik demiştim oda dğru demişti. İşte aktivite yaparız bu falan demişti. Geçmişim olsa beklerim sorun yok. Ama adamı sadece sosyal medyadan tanıyıp hayal kurup üstüne beklemek mantığıma ters geldi. Tek üzüldüğüm nokta mezuniyetine gelirim ne olursa olsun diye söz verip engellemek

Ne güzel gerçek birşey yok ortada sorun yok tartışma yok kavga yok herkes sever öyle supermenin sevgilisi olmak gibi.Valla bana platonik sevmeler 20 sene beklerimler senede bir günler ayrılıp 3 sene unutamamalar çok arabesk ve anormal geliyor.İsteyen istediği yerde çürüyebilir.Hayat geçiyor renkler fuygular vücut hisler eskiyor.Bana normal gelmiyor bu tarz insanlarda böyle saçma tavirlarda.Yasamadan sevgi aşk olurmu kafamda döner yemek hayali var oturduğum yerde oturuyorum hani döner yok.Uzaktan kumandalı işler bana saçma kimseye karismam tabiki ben hayatı kacirmaktan yana bir insan değilim benim nefes sayım belli degil bir gün öleceğim kimseye boşa harcayamam.
Yaa evet tam olarak böyle düşünüp karar verdim. Belki hayatıma daha iyi ya da istediğim biri girecek ama ben sırf adama sadık kalayım diye herkesi elimin tersiyle itecem. Onu geçtim anılarımız çok kısıtlı olacak. Evlensek ne olacak ki 30 gün izin 11 ay adam yok. Evlilik mi bu sanmıyorum. İşte tam görüşeceğimiz kaynaşacağımız zaman eğitimden çağırdılar gitti. 1 kere görsem yine okeydi. Şimdi de engelledim o kadar hayal kurduk söz verdim diye vicdan yapıyorum. Bu sırf kendi doğrum ve karakterim için olan vicdan. Söz verdiğim şeyleri genelde hep tutarım çünkü.

Hayır normal değil. İlişkilere karşı bakış açınızı değiştirin
Zaten bakış açım bu olmadığı için bıraktım. Bakış açım böyle olsa devam eder sorgulamazdım. Zaten ilgisi okey süper derdim. Tamamen hayal ürünü oysaki. 21 yaşındayım 25 yaşinda ben düşünüyorum o düşünmüyor böyle ya da sadece zaman öldürmek ya da onun için mantıklı biriyim sadece kim bilir

Sevgide vijdan olmaz hele hayatı paylasmadiginiz aile kurmadiginiz biriyle.O vijdanla siz kendi ömrünüzü yersiniz.Erkekler bu konuda daha başarılı sevmedikleri kadına zerre acımıyorlar boşanma dilekçeleri maşallah pek vicdanlı.Acimak olmaz aşkta severkende ayrılırken de manipüle olmadan güzellikle gideceksin İnsan acidigini sevemezki tabiatimiza ters insan güçlü insan seviyor yalvarani değil üzgünüm bu böyle.Bu vijdan olayinin yeri sevgi değil o birine yardım ederken kullanilacak birşey.Aşk hayranlıktır heyecandır onda acımak diye bir kavram karşındakini de küçük düşürmek tir.Düşünsenize sizden ayrılmak istiyorum sizi sevmiyorum ama acıyorum size vicdanen yanınızda duruyorum Kalbim durmaz sizinle sizi mutlu edemem ki.Akli başında kimse istemez bunu zaten.

Zaten bakış açım bu olmadığı için bıraktım. Bakış açım böyle olsa devam eder sorgulamazdım. Zaten ilgisi okey süper derdim. Tamamen hayal ürünü oysaki. 21 yaşındayım 25 yaşinda ben düşünüyorum o düşünmüyor böyle ya da sadece zaman öldürmek ya da onun için mantıklı biriyim sadece kim bilir
Ayy sen 21 yaşında mısın çok gençsin. İyi ki bırakmışsın, boşver. Daha karşına kimler kimler çıkar. Öyleleriyle zaman kaybetmeye değmez

Sevgide vijdan olmaz hele hayatı paylasmadiginiz aile kurmadiginiz biriyle.O vijdanla siz kendi ömrünüzü yersiniz.Erkekler bu konuda daha başarılı sevmedikleri kadına zerre acımıyorlar boşanma dilekçeleri maşallah pek vicdanlı.Acimak olmaz aşkta severkende ayrılırken de manipüle olmadan güzellikle gideceksin İnsan acidigini sevemezki tabiatimiza ters insan güçlü insan seviyor yalvarani değil üzgünüm bu böyle.Bu vijdan olayinin yeri sevgi değil o birine yardım ederken kullanilacak birşey.Aşk hayranlıktır heyecandır onda acımak diye bir kavram karşındakini de küçük düşürmek tir.Düşünsenize sizden ayrılmak istiyorum sizi sevmiyorum ama acıyorum size vicdanen yanınızda duruyorum Kalbim durmaz sizinle sizi mutlu edemem ki.Akli başında kimse istemez bunu zaten.
Evet çok doğru ama işte sözüme sadık biriyim. Birine söz verdiysem benim için namus gibidir o bana söz verdi bende ona gelicem falan dedim. Hani karşımdaki erkek ne kadar kötü de olsa ben kendime yakıştırmıyorum böyle yapmayı. Fakat farkındayım engellemeseydim veda etmeden önce açıklama yapmasına izin verseydim yine geri dönecektim çünkü sözüm var olay bu. Yaptığım şey gayet mantıklı pişman değilim sadece küs olsakta gelirim lafını etmem beni üzdü

Ayy sen 21 yaşında mısın çok gençsin. İyi ki bırakmışsın, boşver. Daha karşına kimler kimler çıkar. Öyleleriyle zaman kaybetmeye değmez
Evet daha okulum bile bitmedi :( kendi hayatım düzenli ve kurulu değil ki ben nasıl birini bekliyim? Hele de görmediğim insanı :( verdiğim sözden dolayı vicdan azabı çekiyorum sadece bu gerçekten

Yahu evlenme fiktiyle yola çıktık ayrıldık yarı yolda bıraktın feryat figan yok böyle sacmalik evlenip ayrılmak dahami iyi 5 cocuklami bıraktı Mecbur değil kimse evlenme fikriyle yola çıkılır yolda olmaz.Konik geliyor bana böyle insanlarda gelin ata binmiş ya nasip demiş öyle bir dünya yok her evlencez diye yola çıkıp olmayınca ah lar vahlar.Kismet bunlar .Evlenip bosaniyorsunda icabında.Sana ölümsüz ilişki vadedilmediki senin hayatının bile garantisi yok şu zamana kadar diye Allah sana sonsuz hayat vermemiş sen kulundan çok sey bekliyorsun derler adama

Back
X