ee bakın tamamen saçmalık yani. Bence buna son verin daha sonra yine getirir eşiniz. Burada küçücük çocuk dğeil mi çok gaddarsın vs deyip olayı ajite etmeye gerek yok diye düşünüyorm. Çocuk evsiz kalmış da siz sokağa atıyosunz sankiYok zorunluluk falan oylesine anneleri bi gun oraya bi gun buraya gonderiyo maksat basindan atmam aman ev batmasin dagilmasinda naparlarsa yapsin diye
Sinirle yazinca boyle kuruluyo cumleler baska oda yok kendi odamiz cok kucuk ve bebek yatagi olunca iyce kuculdu ve oraya yere yatak acilamaz artik bide onceki geldiginde kendi cocugumuzfa yoktu hani hevesli agirliyodum falan ama artik yukum agir bebegim rahatsizdi kucagimda gezdi tum gun daha yeni gozlerini yumduBen seni anladım ve hak verdim kardeş. Sert yazmışsın derdin çocukla gibi anlaşılmış biraz. Önceden geldiğinde odamıza yatak açtım dediğine göre evin küçük, ayrıca odan yok sanırım. Küçük evde misafirin çocuğu yetişkini fark etmiyor. Belli canın burnunda kocan da bir düşüncesizlik etmiş. Eltinin düşünmesi lazımdı bu kadının yeri yok, bebeği ufak diye. Ayrıca 6 yaşındaki çocuğun kapıdan amca çıkarken ağladı diye gönderilmesi bence büyük bir eğitim/terbiye hatası.
Sen şimdi sinir olma, hiç ama hiç misafir sevmem ama çocuğun günahı yok. Sabah güler yüzle gönder evine kendini boynu bükük hissetmesin. Ama ben olsam elimle de nazikçe konuşup bir daha ağlarsa lütfen göndermeyin derim
Bazi arkadaslar bu yazilanlari okumadi beni gaddar goruyolar ama kesinlikle oyle bisey yok buraya hislerimi boyle yaziyorum yoksa cocuk sabah kalkar x abla falan diye sadece cocukla ilgilenmedim oda normal artik bi bebegim var ve benim on tane kolum yokee bakın tamamen saçmalık yani. Bence buna son verin daha sonra yine getirir eşiniz. Burada küçücük çocuk dğeil mi çok gaddarsın vs deyip olayı ajite etmeye gerek yok diye düşünüyorm. Çocuk evsiz kalmış da siz sokağa atıyosunz sanki
neticede sen haklısınBazi arkadaslar bu yazilanlari okumadi beni gaddar goruyolar ama kesinlikle oyle bisey yok buraya hislerimi boyle yaziyorum yoksa cocuk sabah kalkar x abla falan diye sadece cocukla ilgilenmedim oda normal artik bi bebegim var ve benim on tane kolum yok
Evet onun hincida vardi ama o konu kapanmisti tekrar hatirladim benim tanidiklarimdan gelen olunca gonlu olmaz pek misafirler gidincede bi soguk olur ama onlardan gelen olunca ben hep guler yuzluyum esimden intikam alirken kendimi insanlara kotu taniymak istemedim hic bi zaman sonucta o onun karakteri bilen onu kotu bilsinYanlış zamanlama herşeyi iyice büyütmüş gözünüzde.. Biraz sakin olmaya çalışın, bundan sonra sınırlarınızı iyi çizin ki böyle bir kriz yaşamayın. Ayrıca eşinizin kızkardeşinize sergilediği tavrı da içinize atmayın, bilsin ne kadar kırıldığınızı belki telafi eder ve unutursunuz bunu.
Keske bastan yazsaydim biz onlara gidince daha kotu muamele gorduk altini degistirmemi fln istemedi gozu yazik bebegin ustundeydi sanki bisey kirip dokucek gibi cocuk hicbisey duymadi sadece onunla ilgilenmedigimin farkinda buda sizce normal degilmi kucagimda hasta cocukla ayrica onlarin ailede kimse cocuklara deger vermez ben hepsini sayip severim her gittigimde biseyler gotururdum taa ki eltimin biz oraya gittigimizdeki hareketlerinden sonra kotu davranmam kesinlikle cocuklara ama eskisi gibi surekli onlari sevmice
Emanet etmesin kendi rahatina bakicak diye etmesin bilmiyorum ama bana ters sirf evim batmasin cok ses cikmasin diye cocuklarin hepsini biyerlere gondermek bana ters dusuyo ayrica ben cocuklarimi zorunluluk olmadigi surece durduk yere gondermem neden rahatsizlik versinki evinde dursun oyununu oynasin . Onlar oyle aman aman bidaha emanet etmeyelim gibi bi aile degil onlar ne bulursa kardir bi cocuk eksilmesi onlar icin cok seydirHanımefendi, o çocuk bunların hiç birini unutmayacak! 6 Yaşındaki çocuğu neredeyse hıncınızdan döveceksiniz. Biraz sakin olun. Çocuk bu. Dünya dönüyorsa günahsız çocukların yüzü suyu hürmetine dönüyor.
Keşke Eşinizin kardeşleri bu tavrınızı görseler aman aman bir daha asla çocuk emanet etmezler..
Kendimi önce çocuğun yerine koydum, küçükken yaşadığım olumsuzlukları harfiyen hatırlamasam da bende bıraktıkları izlenimler sonucu olumsuzluk yaşadığım kişilere hâlâ soğuğum.
Daha sonra kendimi çocuğun annesi yerine koydum ve size çok kızdım, ben çocuğumu emanet etmişim, evlat bu. Fakat çocuğum güvendiğim yerde ne muamelelerle karşılaşıyor...
Biraz vicdan biraz merhamet...
Okudukca deli oldum.canim sen sonuna kadar haklisin burda nutuk kesenleri gercek hayatta gormek isterdim.zaten canjn burnunda bide cocuk yollamak nedir yahu.yok altina poset koy yok bi gecede tv izleme.yahu bebgim gurultu istiyor diyor kucagimdan ayrilmiyor diyor yemek yemeye bile vakit zor bulan kadin yatak carsafmi yikayacak kaldiki eltisi ona boyle muamele yaparken.eltisi bi gece kafasini dinlicek diye kadin bebeginimi huzursuz edicek.hergun goruyolarmis zaten amca yegen birbirini kucagindami yatacakki amcasinin arkasindan aglayinca gonderiliyo bu ne dusuncesizliktir.sen az bile yapmssn ben olsam arar eltimi halimi biliyosun kendime bide ek is cikaramam gonderiyorum der yollardim sen zaten eltinin o pis bakislarindan sonra cocugun buyuyunce bile kalmaya yollamazsn o yuzden o keyif yapcak diye cocugunu cekmek zorundada deilsnBazi arkadaslar bu yazilanlari okumadi beni gaddar goruyolar ama kesinlikle oyle bisey yok buraya hislerimi boyle yaziyorum yoksa cocuk sabah kalkar x abla falan diye sadece cocukla ilgilenmedim oda normal artik bi bebegim var ve benim on tane kolum yok
Ben bakmama taraftari degilim ama bugun durumum musait degildi ama icimede bi yandan dert oluyo ben orda altini degistirirken omu gelip silcekti temizliycekti hali baticak diye dursunda eve gidince degistirirsin istersen gibi cumleler kurdu o bana bunlari ima edersen ben onun cocugunu el bebek gul bebek neden agirlayim. Suan bunlari buraya sizlere soyluyorum kizgin oldugum icin yoksa cocuk herseyden habersiz keske anlasa biraz ama cocuk dahaBirilerinin kötü bir şeyler yapması sizin yaptığınızın karşılığı olmamalı. Herkesin kendi değerleri vardır bunlar değişmez. Çocuk ve tanrı misafiri konusunda sahip olduğum değerlerle şunu diyebilirim, düşmanımın çocuğu dahi olsa ben çocuğa kıyamam. Eğer sizin değerlerinize göre çocuğa kötü muamele bazı durumlarda mübahsa bence bir başkasında suç aramayın.
Bu konuda dilerim ki sabırlı olursunuz. Çocuk altına da kaçırabilir, silersiniz. Bu kadar tiksinmeyin, Allah muhafaza hayatınızda uzun bir dönem yatalak hasta bakmak durumunda da kalabilirsiniz...
Yani kusuruma bakmayın vicdanınızın sesi olamayacağım.
O kadina hic bi sekilde cocuk gondermem gondermezdimde cunki o cocuklari gorumceme gonderiyo baksin diye ama gorumcem bi saat cocugu biraksa saka yollu demedik birakmiyo aglatiyo yik ciirkin ciirkin diyo yok biyikli diyo bes yasinda kizin dogum gununde aglatti resmen ya dalga gecerek o cocugun psikolojisi bozuldu kadini gorunce hemen annesinin arkasina gecip agliyo. Ben bunlari gordukten sonra asla birakmam ona gozum arkada kalir cocugu gozuyle sozuyle yer bitirir.Okudukca deli oldum.canim sen sonuna kadar haklisin burda nutuk kesenleri gercek hayatta gormek isterdim.zaten canjn burnunda bide cocuk yollamak nedir yahu.yok altina poset koy yok bi gecede tv izleme.yahu bebgim gurultu istiyor diyor kucagimdan ayrilmiyor diyor yemek yemeye bile vakit zor bulan kadin yatak carsafmi yikayacak kaldiki eltisi ona boyle muamele yaparken.eltisi bi gece kafasini dinlicek diye kadin bebeginimi huzursuz edicek.hergun goruyolarmis zaten amca yegen birbirini kucagindami yatacakki amcasinin arkasindan aglayinca gonderiliyo bu ne dusuncesizliktir.sen az bile yapmssn ben olsam arar eltimi halimi biliyosun kendime bide ek is cikaramam gonderiyorum der yollardim sen zaten eltinin o pis bakislarindan sonra cocugun buyuyunce bile kalmaya yollamazsn o yuzden o keyif yapcak diye cocugunu cekmek zorundada deilsn
Yok evde bosum isim gucum yok deseler neyse ama kafami kasiycak vaktim yok simdi burda gaddar vicdansiz diyenleri cok komik buluyorum gercekten ben cocuga bisey demiyorum dedigim halde beni kotu anlamakta israr ediyolar bu kizginliga ragmen ben o cocuga yine baktim sabah yine iyi bi sekilde gondericem bu gaddar diyenlere bi saat birakilsa yok ben niye bakiyorum diye yazarlarKONU SAHIBI KESINLIKLE HAKLISIN. SUREKLI MILLETIN COCUGUNU GUTMEK ZORUNDA BIRAKILDIGIM ICIN SENI COK IYI ANLIYORUM. COCUGA IYI DAVRAN ONUN DEGIL ONU O YASINDA SIZE GONDEREN ELTINDE SUC. RAHATSIZ OLDUGUNU ELTINE BELLI ET LAF SOK BENCE DIREK SOYLERSEN ESIN DUYAR OLAY CIKAR. AYY HERKES DOGURDUGUNA BAKSIN OFF
Esim bugun isten sonra abisine ugramasi gerekiyodu uc tane cocuklari var 6 yasinda olan aglamis arkasindan buda almis gelmis. Niye agliyo anlamadim sanki onun yasiti cocugum var oyniycak falan dese neyse.
............................... koltuklarimami yanayim onun pisligini temizlemeyemi. Insallah oyle bsy olmaz yoksa cok buyuk kavga edicem sinirlerimi bozdu ya banane eltimin cocugundan zaten sevmiyorum bide bu halimle onun cocugunumu avutucam!!!
Saygisindan mi odun vermemis yoksa dusuncesizlik ettigine pisman mi olmus.uslubunuz çok çirkin
eşinizin abisinin 6 yaşındaki çocuğundan bahsediyorsunuz yahu
ben de aynenNibe gibi yazdım yazdım sildim
bebekten önce 2 gece gelmiş-miş
valla çokmuş yani!
bebek olayını da bu kadar abartmamak lazım
evet yoruluyorsunuz, hepimiz yorulduk, evet bebek durmuyordur, gece 3 saat uyanık kalıyordur, bir banyo yapacak vaktiniz olmuyordur vs vs vs
hemen hemen tüm anneler yaşıyor zaten bunları
sinirlendim, delirdim, kavga edicem..............
çocuk 6 yaşındaymış da niye ağlıyormuş!
sizin çocuğunuz 6 yaşına bi gelsin de
belki o zaman anlarsınız çocukların olur olmaz ağladıklarını
bu arada
eşinizi taktir ettim
tüm bunlara rağmen saygısından ödün vermemiş
sinirli oldugunu anlamiyorlar o yuzden canim sikma canini damdan dusenin halini ancak damdan dusen anlar ne olursa olsun kimse kimsenin cocuguna tahammul etmek zorunda degil benim cocugum olmadigi halde bos bos oturdugum halde ben dayanamiyorum evlendigim gunden beri gerek gorumce gerek kv akrabalari komsulari hepsinin cocuguna ben baktim dayanilacak gibi degil dedigim gibi eltine alttan alttan sok lafi anlar umarim esiniZ gene sevsin yegenini gorsun ama herseyin bi adabi var canim oldu olacak nufusunuza gecirsinlerYok evde bosum isim gucum yok deseler neyse ama kafami kasiycak vaktim yok simdi burda gaddar vicdansiz diyenleri cok komik buluyorum gercekten ben cocuga bisey demiyorum dedigim halde beni kotu anlamakta israr ediyolar bu kizginliga ragmen ben o cocuga yine baktim sabah yine iyi bi sekilde gondericem bu gaddar diyenlere bi saat birakilsa yok ben niye bakiyorum diye yazarlar
Ikiside degil zamaninda kardesim geldigine razi olmamisti onlar simdi donup dolasip onu buldugi icin israr edemiyo ve niye boyle yapiyosunda diyemiyoSaygisindan mi odun vermemis yoksa dusuncesizlik ettigine pisman mi olmus.
Canım neresi haklı 6 yaşında parmak kadar çocuk o ya, sığdıramamış eve çocuğu. Nerde yatacakmış da altını ıslatırmış da.. yok eltisinin çocuğu kola dökmüş halıya da , çerezi dökmüşler de... ne çirkin ne basit konular bunlar. Ben düşünmeye utanırım. Eşim börek istediğinde hiç de çemkirmedim şimdiye kadar, çok yorgunum canım dolapta yufka , ben de zaten ezbere bilmiyorum tariften bakıp yapıyorum vereyim sana tarifi sen hallediver derim çok çok. Hala istiyorsa böreği gider yapar , istemiyorsa da neyse boşver der.
Konu sahibi çıldırmış, köpürecek bağıracak yer aramış resmen... eltisiyle sorunu varsa gitsin eltisiyle çözsün. Çocuğun ne suçu var.
Bir gece de bebeğini emzirirken tv izlemesin yani, ölüm kalım meselesi mi bu? Ne var bu kadar sinir bozulacak ortada????
Iki kez geldi gayet iyi agirladim dedim ne var bunda durduk yere bes dklik yerden sirf yatma icin geldi bende ona annesinin bile hazirlamadigi kahvaltilari hazirladim onunla birlikte oyun oynadim annesi babasi basini bile oksamaz ben tum gun parkta gezdirdim bunlari soyleyincede aaa ne kadar ayip bunlari ben soylesem utanirim dersiniz ama bu isler oyle degil . Tm herkes cekmistir ama herkesin bunyesi bir degil ben dayanikli bi insan degilim henuz evlilige ev islerine bile alismamisken cocugum oldu mutluyum tabikide esimide kizimida seviyorum ama bu yeni hayat tarzina daha alisamadim 23 ysindayim ama ben yemek yapmayi bile yeni ogrniyorumki iki cocugu bi arada idare edemem bide bu acidan bakin.uslubunuz çok çirkin
eşinizin abisinin 6 yaşındaki çocuğundan bahsediyorsunuz yahu
ben de aynenNibe gibi yazdım yazdım sildim
bebekten önce 2 gece gelmiş-miş
valla çokmuş yani!
bebek olayını da bu kadar abartmamak lazım
evet yoruluyorsunuz, hepimiz yorulduk, evet bebek durmuyordur, gece 3 saat uyanık kalıyordur, bir banyo yapacak vaktiniz olmuyordur vs vs vs
hemen hemen tüm anneler yaşıyor zaten bunları
sinirlendim, delirdim, kavga edicem..............
çocuk 6 yaşındaymış da niye ağlıyormuş!
sizin çocuğunuz 6 yaşına bi gelsin de
belki o zaman anlarsınız çocukların olur olmaz ağladıklarını
bu arada
eşinizi taktir ettim
tüm bunlara rağmen saygısından ödün vermemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?