• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sinirlerim bozuldu!!!

"Kocacim elimden gelen herşeyi bu gecelik yapayım da lütfen kusuruma bakma kendimize yetemiyorum bi daha kalması için getirmezsen sevinirim ." deyip bugün idare etseniz ne olurdu ki.

Eşi bu kadar depresif ve itici davranışlar sergilemesine rağmen ses etmeyen bi koca böyle bi ricadan sonra bi daha getirmezdi zaten.
Evet benim kardesim nasil gelmiyosa artik oda getirmesin bi zahmet. Ayrica o bana bu basta yzdiginiz incelikte konusmuyoki ben ona bu sekilde yok elimden elen su bu deyip onun gonlunu edicem kardesim geldi diye yuzu gulmedi kiz bidahada eve adimini atmadi hemde o herseyin farkindaydi bu cocugun dunyadan haberi yok hicbisey belli etmedim onun sucu yok sonucta AKLI ERMIYO diye bisey var bende biliyorim gaddar muamelesi yapmayin

sinirli oldugunu anlamiyorlar o yuzden canim sikma canini damdan dusenin halini ancak damdan dusen anlar ne olursa olsun kimse kimsenin cocuguna tahammul etmek zorunda degil benim cocugum olmadigi halde bos bos oturdugum halde ben dayanamiyorum evlendigim gunden beri gerek gorumce gerek kv akrabalari komsulari hepsinin cocuguna ben baktim dayanilacak gibi degil dedigim gibi eltine alttan alttan sok lafi anlar umarim esiniZ gene sevsin yegenini gorsun ama herseyin bi adabi var canim oldu olacak nufusunuza gecirsinler
Sevsin ya bana ne zaten okadarinada kafami yorarsam depresyona girerim benim istedigim biraz anlayisli olup dusunceli olup hadi gidelim diye goturmeseydi

Ikiside degil zamaninda kardesim geldigine razi olmamisti onlar simdi donup dolasip onu buldugi icin israr edemiyo ve niye boyle yapiyosunda diyemiyo
benım de esım evdeyken benım akrabamdan bırı gelse nıye geldı gıbı yuzunu eksıtıyodu mısafır gıttıgınde. Cunku onun akrabalarının hepsı uzakta. Ic guveysı gıbı oldu bı nevı. Sımdı onun akrablarına daha yakınız. Anladın sen ;) hersey karsılıklı evlılıkte. O senın kardesıne razı olsaydı belkı bıraz daha tahammul edebılırdın

Evet benim kardesim nasil gelmiyosa artik oda getirmesin bi zahmet. Ayrica o bana bu basta yzdiginiz incelikte konusmuyoki ben ona bu sekilde yok elimden elen su bu deyip onun gonlunu edicem kardesim geldi diye yuzu gulmedi kiz bidahada eve adimini atmadi hemde o herseyin farkindaydi bu cocugun dunyadan haberi yok hicbisey belli etmedim onun sucu yok sonucta AKLI ERMIYO diye bisey var bende biliyorim gaddar muamelesi yapmayin

Ben sizin hayatınızı bilmiyorum ki..Konunuz içeriğine yazdığınız detaylar kadar bilebilirim .

Çocuğun cisi değil o zaman mesele ya da sizin yetememeniz de değil .Konuyu güncelleyip asıl derdinizi yazmanızı tavsiye edeceğim o zaman.

benım de esım evdeyken benım akrabamdan bırı gelse nıye geldı gıbı yuzunu eksıtıyodu mısafır gıttıgınde. Cunku onun akrabalarının hepsı uzakta. Ic guveysı gıbı oldu bı nevı. Sımdı onun akrablarına daha yakınız. Anladın sen :KK66: hersey karsılıklı evlılıkte. O senın kardesıne razı olsaydı belkı bıraz daha tahammul edebılırdın
Karsilikli ama ben oyle yapmadim yinede onlardan kim gelirse iyi karsiliyorum sonucta sebebini bilmeden beni kotu sanicaklar esimden intikam almak icin neden baska bi karakterde gosteriyimki kendimi zaten oda yavas yavas yaptigindan utaniyo ben onun ailesini iyi agirladikca

Öff çocuğun ne suçu var. çocuğa amma surat asmışsın. Ya ben senden çok kötü kalpli elektrik aldım. Bişey diyemiyorum. Bi gece için ne kadar abartmışsın. Yok kardeşine aynını yapmış bilmem ne. Çocuğun ne suçu var el kadar bebe.

Ben sizin hayatınızı bilmiyorum ki..Konunuz içeriğine yazdığınız detaylar kadar bilebilirim .

Çocuğun cisi değil o zaman mesele ya da sizin yetememeniz de değil .Konuyu güncelleyip asıl derdinizi yazmanızı tavsiye edeceğim o zaman.
Boyle parca parca anlatabildim hepsini bi konuya yazamiyorul soyledim az once zaten soru cevap seklinde oldugu icin konu aydinlandi

Öff çocuğun ne suçu var. çocuğa amma surat asmışsın. Ya ben senden çok kötü kalpli elektrik aldım. Bişey diyemiyorum. Bi gece için ne kadar abartmışsın.
Sizin gibi yazanlarin cogu pisman oldu biraz daha okursaniz anlarsiniz ama kisacasi sorun bi gece fln degil baska meselelerde var

Karsilikli ama ben oyle yapmadim yinede onlardan kim gelirse iyi karsiliyorum sonucta sebebini bilmeden beni kotu sanicaklar esimden intikam almak icin neden baska bi karakterde gosteriyimki kendimi zaten oda yavas yavas yaptigindan utaniyo ben onun ailesini iyi agirladikca
Aynı durumu yasıyorum canım aynı dusuncedeyım. Ama zaten ıster ıstemez o daha cok cabalıyor kosturuyor yukum hafıflıyor zaten. sanıyor kı ben de surat yapıcam.

Benim kaynana da boyle. Ne zaman bana gelse diger torununu getirecegi tutar agliyo diye. Gelince de yuzune bile bakmaz arkasini toplamaz. Gidince tuvaletinin pisligini bile ben temizlerim. O yüzden sana hak veriyorum. O cocugu gel deyip getiren de de suc, hadi git deyip yollayan annede de. Hadi erkek dusunemiyor kadinlar nasil dusunemez cocugun annesi. Allah sabır versin sana da.

Sizin gibi yazanlarin cogu pisman oldu biraz daha okursaniz anlarsiniz ama kisacasi sorun bi gece fln degil baska meselelerde var

Ben de okudum. Pişman değilim hiçbiri açıklama değil. Ben de küçükken altıma yapıyordum surat yapanların da hepsini beynime kaydettim şimdi peşimden ayrılmıyorlar yüzlerine bakmıyorum. Hiçbişey açıklama değil bi gece diş sıkılır o çocuk evden gider sonra istersen kocana bağır çağır. Yanlışsın.

Saygisindan mi odun vermemis yoksa dusuncesizlik ettigine pisman mi olmus.

bence eşi çok sabırlıymış

Iki kez geldi gayet iyi agirladim dedim ne var bunda durduk yere bes dklik yerden sirf yatma icin geldi bende ona annesinin bile hazirlamadigi kahvaltilari hazirladim onunla birlikte oyun oynadim annesi babasi basini bile oksamaz ben tum gun parkta gezdirdim bunlari soyleyincede aaa ne kadar ayip bunlari ben soylesem utanirim dersiniz ama bu isler oyle degil . Tm herkes cekmistir ama herkesin bunyesi bir degil ben dayanikli bi insan degilim henuz evlilige ev islerine bile alismamisken cocugum oldu mutluyum tabikide esimide kizimida seviyorum ama bu yeni hayat tarzina daha alisamadim 23 ysindayim ama ben yemek yapmayi bile yeni ogrniyorumki iki cocugu bi arada idare edemem bide bu acidan bakin.

kusura bakmayın, neresinden bakarsam bakayım size hak veremiyorum
benim birinci çocuğum da kolikti, 5 ay gece gündüz çektim ben de o yüzden şu anki durumunuzu bilmiyor da değilim
ama
sizin gerçekten derdiniz eşinizin kardeşinize surat yapması veya eltinizin halının üstünde bebeğin altını değiştirmenize laf edişi olsa idi
o çocuktan bahsederken bu kadar çirkin kelimeler kullanmazdınız, böyle bir üslupla yazmazdınız
en azından çocuktan bahsederken daha farklı kelimeler kullanırdınız
biraz acıma olurdu hislerinizde, biraz şevkat olurdu
bence bunlar toptan bahane

Aynı durumu yasıyorum canım aynı dusuncedeyım. Ama zaten ıster ıstemez o daha cok cabalıyor kosturuyor yukum hafıflıyor zaten. sanıyor kı ben de surat yapıcam.
Onun gibi olamam ben zaten basta biraz ailemden beni uzaklastirmaya calisti onlar aile olarak daha soguk be don insanlar bizdeyse mesela ben babamin yanina gidince kucagina oturur sarilir gidiklarim fln ama onlarda bunlar ayip seyler koca evli kizsin diye goruluyo

Ben de okudum. Pişman değilim hiçbiri açıklama değil. Ben de küçükken altıma yapıyordum surat yapanların da hepsini beynime kaydettim şimdi peşimden ayrılmıyorlar yüzlerine bakmıyorum. Hiçbişey açıklama değil bi gece diş sıkılır o çocuk evden gider sonra istersen kocana bağır çağır. Yanlışsın.
Bende yapiyodum bunun cisle fln alakasi yokk ayrica olmasa bile ben bu cocugun arkasindan ayrilmama gibi bi durumum yok yirmi sene sonrasini dusunup cocuklara yalakalikmi yapicam eltim benim yaptigimin gramini dahi yapmadi ben cocuga kotu bi bakis bile atmal eltimse gozleriyle yedide allahtan kizim kusmadzn falan atlattik yoksa heryere haber salardi x in kizi kustu diye

Bir gece cocugu mutlu etsen ne olurdu ne kaybederdin.yok o bana sunu yapti bunu yapti
Cocugun mutsuz oldugunu nerden anladin allah askina ben cocuga bunu dedim diye yazdimmi? Hersey esimle benim aramda zaten konu uzamasin diye kapattik ben burda sinirimi atiyorum bunlarin hicbirini cocuga belli etmedim

bence eşi çok sabırlıymış

kusura bakmayın, neresinden bakarsam bakayım size hak veremiyorum
benim birinci çocuğum da kolikti, 5 ay gece gündüz çektim ben de o yüzden şu anki durumunuzu bilmiyor da değilim
ama
sizin gerçekten derdiniz eşinizin kardeşinize surat yapması veya eltinizin halının üstünde bebeğin altını değiştirmenize laf edişi olsa idi
o çocuktan bahsederken bu kadar çirkin kelimeler kullanmazdınız, böyle bir üslupla yazmazdınız
en azından çocuktan bahsederken daha farklı kelimeler kullanırdınız
biraz acıma olurdu hislerinizde, biraz şevkat olurdu
bence bunlar toptan bahane
Kardesime yuz gulmemesi hatta kiz daha bizdeyken hadi suraya gidelim fln demesi sirf o duysunda gitsin diye yani?? Ozaman biz ailecek enayiyiz esim, yegeni ve eltisi hic bi kotu muameleyi hak etmiyo oylemi?

Bende yapiyodum bunun cisle fln alakasi yokk ayrica olmasa bile ben bu cocugun arkasindan ayrilmama gibi bi durumum yok yirmi sene sonrasini dusunup cocuklara yalakalikmi yapicam eltim benim yaptigimin gramini dahi yapmadi ben cocuga kotu bi bakis bile atmal eltimse gozleriyle yedide allahtan kizim kusmadzn falan atlattik yoksa heryere haber salardi x in kizi kustu diye

Senin anlamadığın şu, sen bi bireysin, eltin ayrı bi birey. Üç beş sene sonra "x elti de ne lanet kadın"denirken sevilen saygı duyulan sen olursun. Senin tam tersine eltinin lanetliğinin aksine çocuğuyla iyi geçinmen lazım. Bi şekilde çıkmış gelmiş çocuk eşinin hatası evet ama çözüm odaklı olman lazım. Sonuçta çocuk sizde ve kalacak belli. Üstelik çocuk sahibisin daha da anlayışlı sevecen olman lazım.

Çocuğa "canım kendi evin gibi rahat ol, ben bebekle ilgileniyor olabilirim bişey istersen söyle istediğini kendin al" falan deyip geçiştirirsin. Çocuk çıkar gider altına yaptıysa eşine çemkir gerekirse al değiştir diye. Ama çocuk varken yapman ne biliyim. Ben hatalı buluyorum seni bahanelerden de etkilenmedim. Eltini yine sevme, lafını yine sok. Ama çocuk bunlardan bağımsız. Bi intikam aracı değil.

Kardesime yuz gulmemesi hatta kiz daha bizdeyken hadi suraya gidelim fln demesi sirf o duysunda gitsin diye yani?? Ozaman biz ailecek enayiyiz esim, yegeni ve eltisi hic bi kotu muameleyi hak etmiyo oylemi?

siz yazdıklarımdan bunu mu anladınız???
nasıl muamele hakettikleri hakkında en ufak yorum yapmadım
bu çocuk konusunda, sizin gerçek derdiniz bunlar değil dedim sadece

Ben sana hak verdim konu sahibi. Benim de 1.5 yaşında kızım var eltimde de iki çocuk hastalık olur, ihtiyaç olur getirir bakarım ama böyle keyfi altına kaçıran çocuğu kendi bebeğimin ilgisinden çalıp bakmam. Eltinle can ciğer olsan zaten o sana bu düşüncesizliği yapmazdı. Eee sevmediğin insanın çocuğuna niye kucağında bebeğin varken keyfi bi emrivakiyle bakmak zorunda olasın yahu. Kimse kusıra bakmasın önce can sonra canan demişler. Önce benim canım kıymetli.

Back