• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sinirlerim bozuldu!!!

Bende kendimi konu sahibinin yerine koydum
Sinirlerim zipladi
Sizede hak veriyorum ben
Ama ne bileyim ben çocuğumu böyle bir durumda (yeni anne olmuş bir kadın, huysuz bir bebek, alakasız bir koca)
Göndermem diye düşündüğüm için hani çünkü çocuğun problemleri var
Konu sahibine uzuldum
Elbette gönderilmez,kimsenin iyi ki göndermiş diyeceğini sanmıyorum. Konu sahibi kendi açısından haklı olabilir ama kocasına eltisine başkalarına olan kızgınlığının sonucunda küçücük bi çocuk üzülüyor,bana tek dokunan bu oldu.

Hepi topu bi akşam bi iki saat durup uyuyacak akşam gelmiş zaten.ertesi günde götürürdü eşin bebiş var eşim ilgilenmez diyip. bu kadar mesele yapma

Ufacık çocuğun ne kadar zahmeti olabilir ki normalde anne olduktan sonra çocuklara daha merhametli olunur benim bildiğim her çocuk sanki kendi çocuğumuz gibi gelir korur kollarız.çocuk yani bu..

İçimde kalmasın ama konu sahibi; kendi canını boşama şansı yok ama senin bir mahkemelik işin var. Benim yengemle aynı senin gibi bize kötü davranırdi şimdi yüzüne bile bakan tek Allahın kulu kalmadı.

Çocuk duydu mu hepsini? Büyüdüğünde hiç sevmeyecek sizi hep hatırlayacak.
Keşke düzgün bir tavırla eşinize söyleseydiniz ben yapamam bunları, sen ilgilen diye...

Ay ne kadar ayıp şu konuşmalarınız? ? Ufacık çocuk ağlamış arkasından getirmek zorunda kalmış adam. Senin tavrın çok ama cok çirkin. Madem öyle çocuğun yatağını salona getirseydin sen çocukla salonda yatardin. Eltinin çocuğu da amcasiyla içerde yatardi. Hayretler içinde okudum pes yani.

Evet sonuna kadar haksızsın.Altına bir bez bağlayamaz mısın yoksa eşin gitsin alsın.Çocuk herşeyin farkında olacak yaşta.Yanında kalacak olan küçük bir çocuk saatli bomba değil.

Ay ne kadar ayıp şu konuşmalarınız? ? Ufacık çocuk ağlamış arkasından getirmek zorunda kalmış adam. Senin tavrın çok ama cok çirkin. Madem öyle çocuğun yatağını salona getirseydin sen çocukla salonda yatardin. Eltinin çocuğu da amcasiyla içerde yatardi. Hayretler içinde okudum pes yani.
Aynen öyle +1

Konu sahibi kadınlar külübüne kötüsünüz
Bana göre bunun adı kötülük olmasada

Kendi yegenin olsa eminim aynı şeyi yapmazdin kenci cocugun gibi karsılardın.
Karsinda senden daha olgun bir cocuk var yazik sana sende bir annesin senin cocugun gitse boyle bir muamelemi hakediyo.
Ayıp be!

Konu sahibinin üslubu sert, ancak çok önemli bir detay var kadın lohusa. Belli ki sinirleri yıpranmış. Kocası da, çocuğu gönderen de düşüncesizlik etmiş. Ben de çocuk oldum ama annem beni teyzeme göndermiyordu yeni doğum yaptığında. İnsanlarda biraz düşünceli olmayı öğrensinler artık.

Neden konu sahibine yükleniyor herkes anlamadım. Amca getirdiyse yeğenini böreğini yapsın. Yerini hazırlasın. Kadının görevi mi her şey hem de lohusa bir kadının. Tamam konu sahibinin üslubu sert ama amca da ağladı diye eve getirip direkt eşinin üzerine yıkmaya çalışmış. Yer hazırla diyene kadar kendi hazırla deseydi. Sizler evinizde bütün işlere koşa koşa bütün işlerin sizin olduğuna inanmışsınız heralde. Süpürge meselesi işte

Bu adamlar sizin tapulu malınız değil o ev sadece sizin eviniz değil.. Çocuk işte amcasının evine gitmek istemiş kalmak istemiş ne var bunda... Bu tavırlarınız anca eşinizin sizden soğumasına sebep olur...
Herşeyin kolayı var çözümü var siz ısrarla çözmek istemişsiniz... Huysuzluk yapıp durmuşsunuz... yarın adama ikinci çocuğu yapalım derseniz çok güzel cevabını verecektir size...

Bu arada arkadaşlar loğusalıktan bahsetmiş eşine düzgün bir şekilde durumunu izah edip getirdin sen ilgilen benim hiç halim yok şunu böyle yap böyle yap diyip eşine yaptırmayıda deneyebilirdi... ama huysuzluk en kolayı...
6 yaşında bir cocuk herşeyi anlar hatta olanı anlatacak kadar aklı eriyordur..

OOOOOO bu ne yaaaa....
arkadaşım eşinle aranı bozmaya mı çalışıyorsun büyük kavga nedeni resmen... alttan alsaydın da çocuğa iyi baksaydın daha iyi değilmi?
benim eşimin yeğeni evlerimiz yakın olmasına rağmen haftada 2 gün 3 gün kalıyor amcasıyla vakit geçiriyor evi dağıtıyorlar ben de çalışan bi kadınım ve çocuğum da yok ben tahammül edebiliyorsam sen de etmelisin ve senin bi çocuğun var

Evet tavrınız biraz sert olmuş umarim cocuk hissetmemistir istenmedigini :( ama ben sizi de haklı buluyorum eşiniz telefon açıp yeğenim bize geliyor musaitmiyiz diye en azindan sorması gerekirdi.Eşinizde yeğeni gelmek isteyince bisey diyememistir onda da suç yok bence ama çocuğun anne babası gondermemeliydi cunku bebekli bir aileye yatıya cocuk göndermek uygun birşey değil..Bazı insanlar böyle maalesef ince düşünceden yoksun olunca cevrelerindekilerin hep huzuru kaçıyor. ..

Back