Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım neresi haklı 6 yaşında parmak kadar çocuk o ya, sığdıramamış eve çocuğu. Nerde yatacakmış da altını ıslatırmış da.. yok eltisinin çocuğu kola dökmüş halıya da , çerezi dökmüşler de... ne çirkin ne basit konular bunlar. Ben düşünmeye utanırım. Eşim börek istediğinde hiç de çemkirmedim şimdiye kadar, çok yorgunum canım dolapta yufka , ben de zaten ezbere bilmiyorum tariften bakıp yapıyorum vereyim sana tarifi sen hallediver derim çok çok. Hala istiyorsa böreği gider yapar , istemiyorsa da neyse boşver der.İlk başta hepimiz yanlış anladık. Ama haklılık payı var konu sahibimizin. Hiç kimse lohusa bir kadına yemek seçen, gece altını ıslatan çocuk göndermez. Eltisi kasıtlı olarak göndermiş gibi geldi. Altını ıslatsa bile çarşaf yıkanır koltuk silinir o mesele değil ama kadının bunları yapacak vakti yok zaten. Kaldı ki kendisi bebeğiyle eltisinin evinde nasıl muamele görmüş. Konu sahibimiz çocuktan nefret etmiyor çocuğa kızmamış ve yasıtmamış. Sadece içten içe eşi anlayışsız davrandı ve eltisi kasıtlı olarak gönderdiği için sinirlenmiş. Haklı bence.
Biraksam hergun kalir zaten anneside cocuklari her bi daga atar kendiside depresyonlu bi tip cocuklara falan gelemiyo calismadigi halde cocuklari hemen bir ay sonra krese vermis simdi elti sorunsalina girmek istemiyorum ama kadin cocuklari biyere yollayimda kafami dinleyim modundaBence konu sahibide hakli kendince ama kendini sert ifade etmis biraz sinirli aniniz da konuyu actiginiz belli gelince bir gunle kalmiyor demis kac gun kaliyor esiniz ilgilenmiyor mu bide ailesi 6 yasindaki cocuklarini birgunden fazla neden birakiyor
Insanlarda düsünce yok malesef bebekli eve misafir olarak bile gidilmez insanlar artik sunu ögrensin bence.cocuk duymadi zaten iki aylik bebegi olan insana altina yapan cocuk niye emanet ediliyo anlamadim evleri bes dklik yer bide ben onlarz gidip bize yapilan muameleyi gorunce ister istemez insan sapur supur olamiyo artik onlarin cocuklarina
Kardesim cocugum ciglik atiyo yazik ayaklarini ceke ceke tam uykuya daliyo birden bi ciglik atiyo benim gozlerim doluyo aci cekiyo diye cocuga bisey demedil jeton koseli galiba on kez dedim ben bu konulari kimseye acmadim acmazdimda ama ben bi senedir evliyim kac gez geldiler yaptiklarimi soyledim normal olanda o cocuklar oynar dedim birak bosver dedim biz cay icerken onlar istediklerini yaptilar ben bi ay once gittim bi aylik bebegi melek daha ya agzi yok dili yok sigdirmadi kadin gozleriyle yedi bebek alti hali ustunde degisiyo diye nerde degistircektim bahceyemi ciksaydim?? Ayrica evet sinirliyim ben herkese deger verdim kucugum onlardan diye benden 13 yas buyuk kucuk olabilirim ama kendimiz ezdirecek kadar dusuk degilim cocugun sucu tabikide yok cocuga kizmamak icin esime kizdim zaten benim yorgun bitkin oldugumu goruyo niye boyle yapiyo diye ama sende yuzu kizarmayanlardansin bence iki aylik bebegi olan birisinin evine cocuk ben asla ve asla gondermem kimileride senin gibi iste normal karsilarCanım neresi haklı 6 yaşında parmak kadar çocuk o ya, sığdıramamış eve çocuğu. Nerde yatacakmış da altını ıslatırmış da.. yok eltisinin çocuğu kola dökmüş halıya da , çerezi dökmüşler de... ne çirkin ne basit konular bunlar. Ben düşünmeye utanırım. Eşim börek istediğinde hiç de çemkirmedim şimdiye kadar, çok yorgunum canım dolapta yufka , ben de zaten ezbere bilmiyorum tariften bakıp yapıyorum vereyim sana tarifi sen hallediver derim çok çok. Hala istiyorsa böreği gider yapar , istemiyorsa da neyse boşver der.
Konu sahibi çıldırmış, köpürecek bağıracak yer aramış resmen... eltisiyle sorunu varsa gitsin eltisiyle çözsün. Çocuğun ne suçu var.
Bir gece de bebeğini emzirirken tv izlemesin yani, ölüm kalım meselesi mi bu? Ne var bu kadar sinir bozulacak ortada????
Çok çirkin bir üslubunuz var.... sizi kendi bozulmuş sinirlerinizle başbaşa bırakıyor ve kibliyorumKardesim cocugum ciglik atiyo yazik ayaklarini ceke ceke tam uykuya daliyo birden bi ciglik atiyo benim gozlerim doluyo aci cekiyo diye cocuga bisey demedil jeton koseli galiba on kez dedim ben bu konulari kimseye acmadim acmazdimda ama ben bi senedir evliyim kac gez geldiler yaptiklarimi soyledim normal olanda o cocuklar oynar dedim birak bosver dedim biz cay icerken onlar istediklerini yaptilar ben bi ay once gittim bi aylik bebegi melek daha ya agzi yok dili yok sigdirmadi kadin gozleriyle yedi bebek alti hali ustunde degisiyo diye nerde degistircektim bahceyemi ciksaydim?? Ayrica evet sinirliyim ben herkese deger verdim kucugum onlardan diye benden 13 yas buyuk kucuk olabilirim ama kendimiz ezdirecek kadar dusuk degilim cocugun sucu tabikide yok cocuga kizmamak icin esime kizdim zaten benim yorgun bitkin oldugumu goruyo niye boyle yapiyo diye ama sende yuzu kizarmayanlardansin bence iki aylik bebegi olan birisinin evine cocuk ben asla ve asla gondermem kimileride senin gibi iste normal karsilar
Sinirle yaziyorum dogru cocuk masum bisey degil ona ragmen ben ona kotu soz soylemem esime kiziyorum. Altina poser sermeyi bende akil ettim biliyorum okadarini ama kucaginda yapisik cocukla uykusuz yorgun bitkinsin ve en ufak seye bile sinirleniyosun biraz benim yerime koyun kendiniziBir gece misafir edeceğiniz çocuk yahu
Yazım tarzınız bile çok itici çocuğun kalbini kırmışsınızdır Eminim
İleride bir sıkıntı olsa bebeğinizi onun annesine emanet ederken aklınıza gelecek mi acaba şu tavır ve tarzınız
Altına kaçırıyorsa yoksa hiçbişey serecek çöp poşetini kesiverin ikiye çarşafın altına serin
Ben sizde hiç haklı bir durum göremedim ve kalbiniz kararmış çok üzüldüm sizin için eşiniz düşüncesizlik etmiş almış gelmiş çocuğu ama tavrınız hiç hoş değil
Çok çirkin bir üslubunuz var.... sizi kendi bozulmuş sinirlerinizle başbaşa bırakıyor ve kibliyorum
sende cocugun annesini goruyorum hic oda ayip etmis falan demedigine gore ayni yuzsuzlugu zamaninda sergilemissin yada hala sergilemektesinÇok çirkin bir üslubunuz var.... sizi kendi bozulmuş sinirlerinizle başbaşa bırakıyor ve kibliyorum
Bir yil sonra getirirsede bu tepkiyi gostermem bebek kucuk diye bu siddet zatennKüçük bir bebeğe sahip olmanın verdiği yorgunlukla bunları yazdığınızı düşünüyorum,bir yıl sonra açtığınız bu konuyu okuduğunuzda kendinizden utanacaksınız eminim..
Hayir ben cocuklarin kalbini kiran bir insan degilim ki cocuklar beni sever butun cocuklar hemde ama halim varken dermanim varken bu sekilde ben perisan kizim perisan ben cocuk avutamamGelen alttarafı bir çocuk yani demekki heveslendi eşinde kıramadı lütfen bu kadar gaddar olma günah ya zaten çocuk geldiğine bin pişman olmuştur
Keske bastan yazsaydim biz onlara gidince daha kotu muamele gorduk altini degistirmemi fln istemedi gozu yazik bebegin ustundeydi sanki bisey kirip dokucek gibi cocuk hicbisey duymadi sadece onunla ilgilenmedigimin farkinda buda sizce normal degilmi kucagimda hasta cocukla ayrica onlarin ailede kimse cocuklara deger vermez ben hepsini sayip severim her gittigimde biseyler gotururdum taa ki eltimin biz oraya gittigimizdeki hareketlerinden sonra kotu davranmam kesinlikle cocuklara ama eskisi gibi surekli onlari sevmiceHanımefendi, o çocuk bunların hiç birini unutmayacak! 6 Yaşındaki çocuğu neredeyse hıncınızdan döveceksiniz. Biraz sakin olun. Çocuk bu. Dünya dönüyorsa günahsız çocukların yüzü suyu hürmetine dönüyor.
Keşke Eşinizin kardeşleri bu tavrınızı görseler aman aman bir daha asla çocuk emanet etmezler..
Kendimi önce çocuğun yerine koydum, küçükken yaşadığım olumsuzlukları harfiyen hatırlamasam da bende bıraktıkları izlenimler sonucu olumsuzluk yaşadığım kişilere hâlâ soğuğum.
Daha sonra kendimi çocuğun annesi yerine koydum ve size çok kızdım, ben çocuğumu emanet etmişim, evlat bu. Fakat çocuğum güvendiğim yerde ne muamelelerle karşılaşıyor...
Biraz vicdan biraz merhamet...
Cocuk duymadi hersey esimle aramizda mutfakta kiziyodum ona aslinda esimede kizmak istemiyorum dermanimin olmadigini anladi ama gec kalmisti geri goturemediYa iki aylik huysuz bi bebegin var esin ilgilenecekse getirsin o cok sevdigi yegenini.. ilgilensin madem getirdi. Cocuk zaten bilse boyle laflar duyacagini gelmezdi. Annesinin dusuncesizligi sabrini denemis herhalde. Boyle dusuncesiz esler yuzunden bu anneler lohusalik sendorumuna girip cikamiyor
Beni anlayacak kimse cikmicak galiba kizim rahatsiz yazdigimi kimse takmadi
Yok zorunluluk falan oylesine anneleri bi gun oraya bi gun buraya gonderiyo maksat basindan atmam aman ev batmasin dagilmasinda naparlarsa yapsin diyeBebekli bi kadın olarak sizi çok iyi anlıyorm eşim de aynısını yapsa çocuğu geri götürtürdüm. Çocukların akraba dahi olsa zorunlu haller dışında başka bi evde kalmasını asla doğru bulmuyorum zaten.