• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sinirlerim bozuldu!!!

Senin anlamadığın şu, sen bi bireysin, eltin ayrı bi birey. Üç beş sene sonra "x elti de ne lanet kadın"denirken sevilen saygı duyulan sen olursun. Senin tam tersine eltinin lanetliğinin aksine çocuğuyla iyi geçinmen lazım. Bi şekilde çıkmış gelmiş çocuk eşinin hatası evet ama çözüm odaklı olman lazım. Sonuçta çocuk sizde ve kalacak belli. Üstelik çocuk sahibisin daha da anlayışlı sevecen olman lazım.

Çocuğa "canım kendi evin gibi rahat ol, ben bebekle ilgileniyor olabilirim bişey istersen söyle istediğini kendin al" falan deyip geçiştirirsin. Çocuk çıkar gider altına yaptıysa eşine çemkir gerekirse al değiştir diye. Ama çocuk varken yapman ne biliyim. Ben hatalı buluyorum seni bahanelerden de etkilenmedim. Eltini yine sevme, lafını yine sok. Ama çocuk bunlardan bağımsız. Bi imtikam aracı değil.
Sorun o zaten ben cocuga kotu davranmadim haberi yok biseyden ama o dediginiz canim cicimli kelimeleri kullanamiyorum ben cok gulen bi insanim ve damarima basilinca bianda sinirleniyorum bende boyleyim neticede cocugun biseyden haberi yok tek fark suydu kendi canimdan kanimdan minicik bebegi bi kenara atipda onunla da ilgilenemezdim bende annelik hissini tattim anliyorm simdi biliyorum ama bundan oncede ben onlari severdim sakalasirdim ama bazi durumlarda olmuyo bende insanim benimde bazi seylere sinirlenmeye kizmaya hakkim var

Cocugun mutsuz oldugunu nerden anladin allah askina ben cocuga bunu dedim diye yazdimmi? Hersey esimle benim aramda zaten konu uzamasin diye kapattik ben burda sinirimi atiyorum bunlarin hicbirini cocuga belli etmedim
Cocuklar herseyi anlar suratin asilmasindan anlar benimde kucuk bebegim var yegenim nadir de olsa bazen kalirdi onu mutlu etmek icin elimden geleni yapardim esimin yegenine burda kal biz seni gotururuz dedim mesela gecen de..

siz yazdıklarımdan bunu mu anladınız???
nasıl muamele hakettikleri hakkında en ufak yorum yapmadım
bu çocuk konusunda, sizin gerçek derdiniz bunlar değil dedim sadece
Aman hepsi birlesiye iste yoksa konu ne cis yapma ne cocuk bakma ne elti zaten bu elti meselesine girmek istemiyorum bu konuyla acildi sadece . Sonuc olarak bugun psikolojim degisikti keyfim yoktu kendimi iyi hissetmiyordum kizimin rahatsizligindan dolayi benide etkiledi dogal olarak ve moralim bozukken gulen bi tip degilim

Bende yapiyodum bunun cisle fln alakasi yokk ayrica olmasa bile ben bu cocugun arkasindan ayrilmama gibi bi durumum yok yirmi sene sonrasini dusunup cocuklara yalakalikmi yapicam eltim benim yaptigimin gramini dahi yapmadi ben cocuga kotu bi bakis bile atmal eltimse gozleriyle yedide allahtan kizim kusmadzn falan atlattik yoksa heryere haber salardi x in kizi kustu diye

Senin anlamadığın şu, sen bi bireysin, eltin ayrı bi birey. Üç beş sene sonra "x elti de ne lanet kadın"denirken sevilen saygı duyulan sen olursun. Senin tam tersine eltinin lanetliğinin aksine çocuğuyla iyi geçinmen lazım. Bi şekilde çıkmış gelmiş çocuk eşinin hatası evet ama çözüm odaklı olman lazım. Sonuçta çocuk sizde ve kalacak belli. Üstelik çocuk sahibisin daha da anlayışlı sevecen olman lazım.

Çocuğa "canım kendi evin gibi rahat ol, ben bebekle ilgileniyor olabilirim bişey istersen söyle istediğini kendin al" falan deyip geçiştirirsin. Çocuk çıkar gider altına yaptıysa eşine çemkir gerekirse al değiştir diye. Ama çocuk varken yapman ne biliyim. Ben hatalı buluyorum seni bahanelerden de etkilenmedim. Eltini yine sevme, lafını yine sok. Ama çocuk bunlardan bağımsız. Bi intikam aracı değil.

Rouge1o1 Rouge1o1 nez yazarsan yaz, bakış açısı böyle, değişmez...

Cocuklar herseyi anlar suratin asilmasindan anlar benimde kucuk bebegim var yegenim nadir de olsa bazen kalirdi onu mutlu etmek icin elimden geleni yapardim esimin yegenine burda kal biz seni gotururuz dedim mesela gecen de..
Anlayadabilir sorun yok ben hep biseyler icin ugrasmak zorunda degilim. Evlendigimizin ilk ayi esimle eltime gitmistik esiyle kavga etmisler bizimde haberimiz yoktu yuzumuze bakip surat asmayi birak hosgeldiniz bile demedi kapiyi bize cocuklar acti annelerini gidip cagirdilar bizde orda koltuga oturduk baktim yarim saat gecti gelen yok bi saat gecti gelen yok ben gittim mutfaga hani nerdeki sonucta misafir gelmis evine baltim mutfakta dolaplari siliyo sonra bende x abla biz gelmistikte senin isin varmis galiba biz gidelim baska gun geliriz dedim yeminle arkasini bile donmedi tmm dedi meger kocasiyla kavgaliymis bize yuzu ondan gulmuyomus bu o mesele gibi ben cocuk farketmesin diye ses cikarmadim artik yuzumden ne kadar anlarsa . Valla bana yapilanlar eninde sonunda onlarida buluyo ben herkese iyi oliyim derken onlar beni bakici olarak kullanmaya baslarlar en iyisi boyle zaten cocugun sucu yok yarin diycem annesine

Yani konu sahibinin yaşı da genç. Eşi de belli ki yükü üstüne yıkmış her konuda. Bir iki seneye kendi çocuğu büyüyünce anlayacaktır. Şimdi ne desek boş.
Hayir neyi kastettiginizi anliyorum cocuktur seninkide ilerde gider gibisine ama gidimecek yer var gidilmixek yer var gorumceme her turlu gonderirim anneme ablama ama eltime asla

Normalde oyle kotu bi lohusalik gecirmedim esim kizimla cok ilgilenir isten gelince yukum hafifler resmen ama krampi oldugu icin ondada durmuyo sadece gogsumde rahatliyo

Yani konu sahibinin yaşı da genç. Eşi de belli ki yükü üstüne yıkmış her konuda. Bir iki seneye kendi çocuğu büyüyünce anlayacaktır. Şimdi ne desek boş.

eşi her konuda yükü üstüne yıkmamış bence

Anlayadabilir sorun yok ben hep biseyler icin ugrasmak zorunda degilim. Evlendigimizin ilk ayi esimle eltime gitmistik esiyle kavga etmisler bizimde haberimiz yoktu yuzumuze bakip surat asmayi birak hosgeldiniz bile demedi kapiyi bize cocuklar acti annelerini gidip cagirdilar bizde orda koltuga oturduk baktim yarim saat gecti gelen yok bi saat gecti gelen yok ben gittim mutfaga hani nerdeki sonucta misafir gelmis evine baltim mutfakta dolaplari siliyo sonra bende x abla biz gelmistikte senin isin varmis galiba biz gidelim baska gun geliriz dedim yeminle arkasini bile donmedi tmm dedi meger kocasiyla kavgaliymis bize yuzu ondan gulmuyomus bu o mesele gibi ben cocuk farketmesin diye ses cikarmadim artik yuzumden ne kadar anlarsa . Valla bana yapilanlar eninde sonunda onlarida buluyo ben herkese iyi oliyim derken onlar beni bakici olarak kullanmaya baslarlar en iyisi boyle zaten cocugun sucu yok yarin diycem annesine
Guzelim hayat boyle gecmez iste boyle seylerden mutsuz edersin kendini adinda fesata cikar cocuga az bi ilgi az bi guler yuz gostercektin.evine gelen cocukta olsa bir misafir..ugurladiktan sonra cocugu esine laf basi geldiginde sen benim kardesime boyle yapmistin ama senin kucuk yegenine ben boyle yapmadim benim kisiligime yakismaz birdaha misafirim geldiginde ayni muameleyi senden bekliyorum diyeceksin o anlayacaktir zaten.
Benim eltimde gittigimde evine soguk bir hosgeldin der hal hatir sormaz bile esimin hatri var ama o bana geldiginde ben oyle yapmam misafiri misafir gibi agirlarim.kendini uzdugune degmez sinirlenmeayrica cocugun hicbir sucu yokki.

eşi her konuda yükü üstüne yıkmamış bence
Her konuda yikmadi saolsun gelince alir cocugunu oyalar ben bakiyorum yap isini der ama Kac kez yazdim burdada kizimin krampi olunca kesinlikle onda durmuyo bende bile otururken falan durmuyo ayakta gezdirirken biraz uykuda unutuyodu agriyi. Ben o psikolojiyle evde tekrar bi cocuk gormek benim sinirimi bozdu sadece biliyo benim boyle isleri bir arada yapamadigimi

Guzelim hayat boyle gecmez iste boyle seylerden mutsuz edersin kendini adinda fesata cikar cocuga az bi ilgi az bi guler yuz gostercektin.evine gelen cocukta olsa bir misafir..ugurladiktan sonra cocugu esine laf basi geldiginde sen benim kardesime boyle yapmistin ama senin kucuk yegenine ben boyle yapmadim benim kisiligime yakismaz birdaha misafirim geldiginde ayni muameleyi senden bekliyorum diyeceksin o anlayacaktir zaten.
Benim eltimde gittigimde evine soguk bir hosgeldin der hal hatir sormaz bile esimin hatri var ama o bana geldiginde ben oyle yapmam misafiri misafir gibi agirlarim.kendini uzdugune degmez sinirlenmeayrica cocugun hicbir sucu yokki.
Cocuk ne bilsin zaten aa yazik bebegi var belki musait degildirmi diycek farkinda degil ama iste ben kendim yapmiycam seyleri baskalarindanda bekliyorum galiba ben olsam nereye gidiyosun amcani hergun goruyosun o kadinin kucuk bebegi vzr ayrica benim ev islerini yemegi bebek bakmayi bi arada tam yurutemedigimi biliyo neden bi cocuk daha gonderiyo tamam bi gece diyenleride anladim ama o bi gecede boyle bi gune denk gelince sinirim bozuldu. Ayrica o bana baslarda saka yollu bisey olusa dooogru anana git ben bu yastan sonra cocuk bakamam dedi baksada gondermem zaten. Kendisi 36 yasinda

Artmasin bu merhametim yuzunden bana evde yuzu gulmeyen kadina bile iyi davraniyorum esimin hatrina
çocuktan bahsediyorum annesine sinir olabilirsiniz ama çocuğun hiçbir suçu yok, duyduysa ne kadar üzülmüştür. bu kadar tahammülsüz ve hoşgörüsüz olmanızı gerektirecek bir olay da yok ayrıca.

Cok abartmissiniz. Gereksiz yere huzur bozulmuş
. Daha tatli bir dille esinizi uyarabilirdiniz. Bize boyle sinirli sinirli anlattiysaniz esinize nasil söylendiğinizi tahmin edebiliyorum

Artmasin bu merhametim yuzunden bana evde yuzu gulmeyen kadina bile iyi davraniyorum esimin hatrina

konu sahibi sen uykusuz değil miydin?
çocuk 1 gece gelecek diye kıyametleri koparmadın mı?
23:30'dan beri onlinesın ve kesintisiz yazıyorsun
saat 04:00
bu çok tezat olmadı mı şimdi

Şimdi sen tamamen her şeyden bağımsız olarak sakince bir düşün. Bak kendin diyorsun kendi annesi başını okşamaz diye bu dediğin acı bişey. Arada merhamet ve sabır göstermeliyiz. Bunlar bizi insan ve anne yapan değerler.

Back