Sıkı Takipli Diyet Grubu 🌸

Herkese selam.
Ben geldim. Valla 2 gun yedim maalesef.
Yemeli ortamlardaydim🙈
Yarin tartilalim bakalim zarari gorecegim.
Zarari 10 gun geriye goturuyor insani bazen,
o yuzden hic tavsiye etmiyorum.
BurcuYengec BurcuYengec ya leslie fotograftaki azmin🧡
Bravo sanaaa👏👏👏

Herkese selam.
Ben geldim. Valla 2 gun yedim maalesef.
Yemeli ortamlardaydim🙈
Yarin tartilalim bakalim zarari gorecegim.
Zarari 10 gun geriye goturuyor insani bazen,
o yuzden hic tavsiye etmiyorum.
BurcuYengec BurcuYengec ya leslie fotograftaki azmin🧡
Bravo sanaaa👏👏👏
Hoşgeldin canım benim olsun bi gayret başlarsın hemen pes etmek yok 🥰

Hoşgeldin canım benim olsun bi gayret başlarsın hemen pes etmek yok 🥰
Aslinda 2 gun oncesine kadar vermistim bu haftaki kilomu ama 2 gundur surekli yedik.
Biraz da moralim iyi degildi.
Simdi iyiyim ama diyet duzenim bozuldu ya,eskisi gibi alisveris yapmiyorum,ne bulursam yiyorum falan.
Hic motive olamiyorum.
Leslieyi sevmem ama sirf o terledigin fotografin icin tekrar deneyebilirim😊

Aslinda 2 gun oncesine kadar vermistim bu haftaki kilomu ama 2 gundur surekli yedik.
Biraz da moralim iyi degildi.
Simdi iyiyim ama diyet duzenim bozuldu ya,eskisi gibi alisveris yapmiyorum,ne bulursam yiyorum falan.
Hic motive olamiyorum.
Leslieyi sevmem ama sirf o terledigin fotografin icin tekrar deneyebilirim😊
Herşeyden önce senin moralin önemli canım canımı sıkan her neyse umarım tez zamanda hallolur. Hemen seni motive edicek bişey söyleyeyim kabak detoksuna başladım 😂 hiçte sevmem kendilerini ama yiyorum 🤭 ve acayip tok tutuyo

Sabah :sade türk kahvesi
Kahvaltı :yoğurtlu kabak
Ara öğün :cacık
Akşam yemeği :sebzeli kabak haşlama yoğurt
45 dkka Leslie ve bugünde bitti
IMG_20230622_200610.jpg

Kızlar ben bu kabak detoksunu çok sevdim. Bu saat oldu daha acıkmadım şimdi ara öğün yapıcam akşamda kabak sote yapıcam..
Acikmaman çok iyi canim. İleride ben de deneyeceğim .
Canım hoşgeldin grubumuza başarılar..
Yaşını boyunu ve kilonu yazarsan konu sahibimiz listeye ekleyecektir.
Yarın tartı günümüz kızlar güzel sonuçlar görelim inşallah 🥰
rishrose rishrose adyas adyas @Spizella Lavinia22 Lavinia22 RhieraN RhieraN @Deltavealfa asena87 asena87
Hoşbuldum canim , Yaşım 39 kilom 115.6
Eki Görüntüle 3264820
Kızlar tamamen sizi gaza getirmek için atıyorum.. ben yapabiliyosam sizde yaparsınız 45 dkka Leslie yaptım ve bu haldeyim.. 🏃‍♀️
Bravo sana çok güzel, benim bugünkü sporun yaprak toplamak , hamama gitmek . Bugünlük bu kadar.
Evet ama kendimde şöyle bişey farkettim sizinle paylaşmak istiyorum kızlar ben sabah kalkar kalkmaz aç karna tartılınca yarım kilo fazla oluyo sanırım sabahları şiş uyanıyorum ama biraz evin içinde dolanıp suyumu içip kahvaltı hazırlamaya başlayınca yani aradan 1 yada 2 saat geçince tartıldığımda yarım kilo fark ediyo belki bu şekil denemek isteyen olur
Ben de aynı durumu farkettim bu sabah , bir de uykusuzluk kilo olarak geri dönüyor bende.
Bu akşam birazcık makarna ile zeytinyağlı taze fasulye yemeği yedim ve protein almadığım için doymadım
Yoğurt veya ayran kurtarıcı olabilir çok acikirsan .

Afiyet olsun canım yine çok güzel bir tabak , haşlama dediğine göre yağ yok.
Aynen kuzum teşekkür ederim ama üstüne biraz zeytinyağı döktüm yoğurdumda ev yapımı kendim yapıyorum oturduğum yer köy gibi biyer o yüzden temiz süt bulmak kolay oluyo hem sağlıklı hemde bebelerim için şifalı.
Kabak detoksuna 3 gün devam edicem ama sabah kahvaltısında yumurta yicem yarın protein almam lazım..
Bravo sana çok güzel, benim bugünkü sporun yaprak toplamak , hamama gitmek . Bugünlük bu kadar.
Sende hareket etmiş olmuşsun inşallah tez zamanda şu kilolardan kurtuluruz birbirimizi motive ederek başarıcaz inanıyorum 😇

Screenshot_20230622_211219_Sheets.jpg

Evettt, tablomuz cuma sonuclarina hazir🌸
adyas adyas ve rishrose rishrose eksik bilginizi de tamamlayalim isterseniz.

Yarin sabah en boş halimizle, fotografli tarti sonucunu, gecen hafta ve bu hafta farkini bildirelim.

Ben 2 gun musait degildim, gruptan izinliydim🤪 maalesef cok yedim. Bir daha bu tuzaga dusmeyecegim.

Genel olarak da;
Her aksam toplu menu, su, icecek, spor paylasimi yapip, diger arkadaslarinkini yorumlamaya ozen gosterelim.
Grubumuz cok iyi gidiyor ben haric 🧿🧿🧿
Tam gaz devammmm.

rishrose rishrose hosgeldin🌸
Devam ve duzen konusunda istikrarli davranirsan eminim cok ise yarayacaktir burasi. BurcuYengec BurcuYengec i ornek almali bu ara 😁

İyi akşamlar herkese 🌸🌸🌸 Bugün pek giremedim ama menümü hemen yazayım .
Sabah türk kahvesi
İlk öğün :1 omlet , 1 dilim süzme peynir ,1 dilim tam buğday ekmek , 2 adet ceviz, salatalık , yeşillik
son öğün : tavuk sote , 3-4 kaşık makarna ve ayran
Maalesef akşam üzeri ablamın yanına gidince soğuk kahve içtim umarım yarına pek etki etmez .
Ben pazartesi başlamıştım 4 günde ne kadar vermişim merak ediyorum . 😊😊😊

Genel olarak da;
Her aksam toplu menu, su, icecekR=235005]@rishrose[/USER] hosgeldin🌸
Devam ve duzen konusunda istikrarli davranirsan eminim cok ise yarayacaktir burasi. BurcuYengec BurcuYengec i ornek almali bu ara 😁
Yaaa estağfurullah canım benim 🥰 gerçekten gayret ediyorum burdaki herkesten birşeyler öğreniyorum sizlerden çok güzel menüler fikirler öğreniyorum çok güzel motive oluyorum hepinize tek tek teşekkür ederim eğer benimde bi faydam oluyosa ne mutlu bana. Bu yolun sonunda hepimiz mutlu olucaz inanıyorum belki dönüp bu msjları bile okuyup " vay be nerden nereye gelmişiz " dicez yolumuz uzun ve kolay değil biliyorum. Ama sabırla azimle geçicez bu günleri o tartıya korkmadan çıkıcaz kızlar..
Hepinizi seviyorum iyi geceler ❤️ yarın tartıda eksi görmesek bile inancımızı yitirmeyelim..💃

Sabah türk kahvesi
İlk öğün :1 omlet , 1 dilim süzme peynir ,1 dilim tam buğday ekmek , 2 adet ceviz, salatalık , yeşillik
Maalesef akşam üzeri ablamın yanına gidince soğuk kahve içtim umarım yarına pek etki etmez .
Menün güzel afiyet olsun canım soğuk kahveyide takma hepimiz arada kaçamak yapıyoruz 🤭🤫 Ama aralara meyve mi sıkıştırsan sanki daha mı iyi olur bilemedim

Nihayet yarim saat egzersizimi yapabildim, ne zamandir boslamiştim.devam ederim insallah.yarun yuruyus bandini kullansam ya isten gelince...
Sabah :sade türk kahvesi
Kahvaltı :yoğurtlu kabak
Ara öğün :cacık
Akşam yemeği :sebzeli kabak haşlama yoğurt
45 dkka Leslie ve bugünde bitti
Yarin maksimum eksilmeyi goreceksin sanirim. Bunu 3 gunden fazla yapma, yine proteini ekle sonra menulerine.
Bu arada bir ara tahlil yaptir,seri kilo veriyorsun ya, 1 ay sonra yine tahlil yaptirir degisimlere bakarsin. Diyetisyensiz zayifliyoruz sonucta,bazi degerlerimiz dusebilir. Takviye alirsin duruma gore🌸
Sabah türk kahvesi
Soguk kahvenin icinde sut,kahve yok mu eger oyleyse bir sey olmaz.son ogunu de erken yapiyorsun zaten sanirim.

Aynen kuzum teşekkür ederim ama üstüne biraz zeytinyağı döktüm yoğurdumda ev yapımı kendim yapıyorum oturduğum yer köy gibi biyer o yüzden temiz süt bulmak kolay oluyo hem sağlıklı hemde bebelerim için şifalı.
Kabak detoksuna 3 gün devam edicem ama sabah kahvaltısında yumurta yicem yarın protein almam lazım..

Sende hareket etmiş olmuşsun inşallah tez zamanda şu kilolardan kurtuluruz birbirimizi motive ederek başarıcaz inanıyorum 😇
Canım ev yoğurdu gibisi yok. Ben de kendim yapıyorum az önce küçük kaba mayalayip yattım. Kaç çocuğun var canım, yaşları kaç?
Protein almalısın yumurtasız bir gün eksik gibi geliyor bana.
🥰🥰 Beraber başaracağız
Eki Görüntüle 3264872

Evettt, tablomuz cuma sonuclarina hazir🌸
adyas adyas ve rishrose rishrose eksik bilginizi de tamamlayalim isterseniz.

Yarin sabah en boş halimizle, fotografli tarti sonucunu, gecen hafta ve bu hafta farkini bildirelim.

Ben 2 gun musait degildim, gruptan izinliydim🤪 maalesef cok yedim. Bir daha bu tuzaga dusmeyecegim.

Genel olarak da;
Her aksam toplu menu, su, icecek, spor paylasimi yapip, diger arkadaslarinkini yorumlamaya ozen gosterelim.
Grubumuz cok iyi gidiyor ben haric 🧿🧿🧿
Tam gaz devammmm.

rishrose rishrose hosgeldin🌸
Canım hoşbuldum, inşallah canim en sağlıklı halimize ulaşacağız. Benim boyum 1.68 canim
Sabah türk kahvesi
Ben de pazartesi başladım. İnşallah yarına güzel bir tartı sonucu çıkar
Yaaa estağfurullah canım benim 🥰 gerçekten gayret ediyorum burdaki herkesten birşeyler öğreniyorum sizlerden çok güzel menüler fikirler öğreniyorum çok güzel motive oluyorum hepinize tek tek teşekkür ederim eğer benimde bi faydam oluyosa ne mutlu bana. Bu yolun sonunda hepimiz mutlu olucaz inanıyorum belki dönüp bu msjları bile okuyup " vay be nerden nereye gelmişiz " dicez yolumuz uzun ve kolay değil biliyorum. Ama sabırla azimle geçicez bu günleri o tartıya korkmadan çıkıcaz kızlar..
Hepinizi seviyorum iyi geceler ❤️ yarın tartıda eksi görmesek bile inancımızı yitirmeyelim..💃
Bende seni seviyorum canım, insan yazismadan bile pozitif lik alabiliyormus. 😘 İyi geceler sana .

Bugün ki menüm;
Sabah iki yumurta
İki kaşık kıyma
Bir biber
2 zeytin
1 sosis

Akşam; tavuk sote (göğüsten)
Büyük kase karışık salata .

asena87 asena87 evet kuzum protein yarından itibaren başlicam bu hayat bize kabağıda sevdirdi ya helal olsun 😂 tahlil fikri güzel hemen randevu alıp gidicem bende çok demir eksikliği var aşırı derece hemde ona bi baktırayım..
rishrose rishrose oh oh maşallah herşeyin doğalı güzel tabi. 2 çocuğum var canım kızım 11 yaşında oğlum 8 aylık oldu. Veee tabiki birlikte başarıcaz zaman zaman pes etmeye ramak kalsada birbirimize destek olucaz 🥰
RhieraN RhieraN bende bugün başladım kabak detoksuna aslında 3 öğün kahvaltı da yumurta yeşillik, öğle kabak sote zeytinyağı ve yoğurt ile, akşam sebzeli kabak haşlama ara öğünlerde de meyve çerez falan ama ben 2 öğün besleniyorum sabah erken kahvaltı edip ara öğün yapıp akşam yemeği yiyip bitiriyorum. Tabi bu düzen 1 buçuk ayda oturdu önceden buzdolabının kapağı aç kapa yalama oluyodu aç duramıyodum ama artık sağlıklı beslenmeye ve spor yapmaya gayret ediyorum..

asena87 asena87 evet kuzum protein yarından itibaren başlicam bu hayat bize kabağıda sevdirdi ya helal olsun 😂 tahlil fikri güzel hemen randevu alıp gidicem bende çok demir eksikliği var aşırı derece hemde ona bi baktırayım..
rishrose rishrose oh oh maşallah herşeyin doğalı güzel tabi. 2 çocuğum var canım kızım 11 yaşında oğlum 8 aylık oldu. Veee tabiki birlikte başarıcaz zaman zaman pes etmeye ramak kalsada birbirimize destek olucaz 🥰
RhieraN RhieraN bende bugün başladım kabak detoksuna aslında 3 öğün kahvaltı da yumurta yeşillik, öğle kabak sote zeytinyağı ve yoğurt ile, akşam sebzeli kabak haşlama ara öğünlerde de meyve çerez falan ama ben 2 öğün besleniyorum sabah erken kahvaltı edip ara öğün yapıp akşam yemeği yiyip bitiriyorum. Tabi bu düzen 1 buçuk ayda oturdu önceden buzdolabının kapağı aç kapa yalama oluyodu aç duramıyodum ama artık sağlıklı beslenmeye ve spor yapmaya gayret ediyorum..
Maşallah canım Allah bağışlasın benim kızım 12 , oğlum 11,küçük oğlum da 7 yaşında. Minik kuzuyu öpüyorum,tam sevmelik zamanları.

X