Sıkı Takipli Diyet Grubu 🌸

sylvia- Kontes001 kizlar gece misafirlikteydim, eve gecince tartilacagim ama ben de artidayim.
Bu hafta guzeldi, arti durumda olmamaliydim, sizin de boyle mi yoksa bu hafta rahat miydiniz?
Eger diyet yapip, regl donemi olmayip artiysaniz (ben boyleyim) merak ediyorum ya.

Aynen senin gibiyim bende regl daha var. Vermesem de kilo almamalıydım çünkü öyle çok aman aman yemedim. Bakalım belki haftaya kadar -2 kilo düşer

Ben hem regl oldum dün, hem de pek düzgün beslenmedim. Bütün öğünlerim sağlıksız değildi ama genellikle akşam öğünlerim biraz karbonhidrat ve şeker ağırlıklı olduğu için artış görmem çok normal.
Kilo verdikçe vücut su tutuyormuş sanırım, belki o sebeple de olabilir senin ki. Bir çok etken oluyor aslında. Fazla tuz tüketimi, sindirim problemi, stres.. Hava değişimi bile şişkinlik yapabiliyor. Direnç kilona ulaşmış olabilir misin acaba? Uzun zamandır bu kilolardaysan bir süre sonra takılıyormuş vücut
Pes etme bence moral de bozma. Ben moral bozdukça zaten gitmiyor diye daha çok yiyebiliyorum stresten. Sen de öyle oluyor mu bilmiyorum ama umarım olmuyordur. Oluyorsa da asla moralini bozma. Bir şekilde verilecek bu kilolar başka yolu yok

Selamlar kizlarr
Sil baştan yapiyorum zaten de kilo almışım üzgünüm..bildirim de hiç gelmiyor bana nedense bu gruba dair....
Güncel kilom ve yediklerim...
Öncesinde 1 bardak su içmiştim sanırım ondan da yüksek çıktı.
Yoksa her gün en az ortalama 7 bin küsur adimim ve sporumu yaptım..
Porsiyonlara dikkat..

ben bu elbiseye giremiyordum, fermuarı kapanmıyordu elbise 6-7 senelik ama son yıllarda hiç giyemedim
Bugün denedim oldu çok mutlu oldum sizle de paylaşmak istedim.
Harikasın canım eskiden olmayan şeyleri deneyip olması hatta bir zaman sonra bol gelmesi o kadar güzel bir his ki inşallah bende tekrar yaşarım bu duyguyu

Çok doğru tespitler canım asena87 Moral bozmak yok . Belki de az yemeye alisti vucutlariniz bi sasirtma gerek direncin kırılması adına yada bir detoks filan ben mesela dukan birasini çok yapıyordum deneyebilirsiniz bana çok faydası olmuştur. Hersey kilo vermemeye etken belki uykunu tam alamıyorsun oda şişlik yapıyormuş.

Kilo bildirimi
Geçen cuma 67.10
Bu cuma 66.90
asena87
Şuan reglim.arti cikarim diyordum ama şükür yine az da olsa eksi cikti....
Buaralar pek katılım sağlayamadım kizlar memlekete gittik geldik.simdide 20 günlük tatile geçeceğiz bakalim biraz kaçamak olabilir tatilde üzgünüm ama telafi ederim diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…