Sıkı Takipli Diyet Grubu 🌸

Eklentiler

• 20230818_114601.jpg
    20230818_114601.jpg
    51,2 KB · Görüntüleme: 25
ben bu elbiseye giremiyordum, fermuarı kapanmıyordu elbise 6-7 senelik ama son yıllarda hiç giyemedim
Bugün denedim oldu çok mutlu oldum sizle de paylaşmak istedim. 😊
Maasallah size 🧿
Benim de bir kot pantolonum var, içine rahat rahat tekrar gireceğim günü heyecanla bekliyorum 🤩 Yakındır inşallah 🙏

Çok doğru tespitler canım 👏 asena87 asena87 Moral bozmak yok . Belki de az yemeye alisti vucutlariniz bi sasirtma gerek direncin kırılması adına yada bir detoks filan ben mesela dukan birasini çok yapıyordum deneyebilirsiniz bana çok faydası olmuştur. Hersey kilo vermemeye etken belki uykunu tam alamıyorsun oda şişlik yapıyormuş.
Kilo verimi durduğunda bir gün tek öğün yapmayı önermişti bir diyetisyen. asena87 asena87 Kontes001 Kontes001
Öğle ikindi arası 1 lahmacun, bol yeşillik ,ayran. Üzerine de sütlaç diye örnek vermişti hatta. Sonraki günler de dukan birası, maydonoz kürü devam edilebilir. Dukan birasının faydasını ben de çok görüyorum.

Kilo verimi durduğunda bir gün tek öğün yapmayı önermişti bir diyetisyen. asena87 asena87 Kontes001 Kontes001
Öğle ikindi arası 1 lahmacun, bol yeşillik ,ayran. Üzerine de sütlaç diye örnek vermişti hatta. Sonraki günler de dukan birası, maydonoz kürü devam edilebilir. Dukan birasının faydasını ben de çok görüyorum.
Ben kabak yapıyorum aslında bana iyi geliyor da canım hiç yemek istemedi

Kizlarr merhabalar menumu yazayım bugün biraz abartmış olabilirim malesef akşam oldu disarda yiyince
Sabah menemen 1 dilim.tb ekmeği peynir zeytin domates salatalık biber
Ogle yoğurt çorbası ve tavuk göğsü yoğurt
Ara 2 küçük gofret yedim 😔
Akşam ciğer sis baya vardı valla bide ince lavasla yedim inşallah yarına toparlarım şimdi gidim kendime bir yesil cay yapim 🤭
Yürüyüş de yapmadım bilekliği takmamistim bugün inşallah yarına toparliyorum

Akşam yemeği 20:00
Ekmeğin içinde;
  • 4 köfte
  • 8-10 arası patates
  • domates
  • maydanoz
  • ketçap
  • 2 bardak ayran

Gün içinde limonata ve Max dondurma yedim.

5000 adım
3 litreden fazla su

Akşam yemeğini geç yemem dışında bi sıkıntı yok gibi 🙈

Eklentiler

• A3B34CEF-252D-4AA0-ACD5-D391C25EE442.jpeg
    A3B34CEF-252D-4AA0-ACD5-D391C25EE442.jpeg
    156,8 KB · Görüntüleme: 24
  • 4A23C60B-AF55-4FCE-9044-99313920DD9A.jpeg
    4A23C60B-AF55-4FCE-9044-99313920DD9A.jpeg
    181,7 KB · Görüntüleme: 25
  • A93B8D37-DF09-4891-BC55-09903359EBB6.jpeg
    A93B8D37-DF09-4891-BC55-09903359EBB6.jpeg
    148,4 KB · Görüntüleme: 29
Merhaba
Ilk öğünüm kahvem 10.30
Kahvaltı 13.00
Ara 15.30
Aksam 19.00

Eklentiler

• 20230818_185658.jpg
    20230818_185658.jpg
    121,3 KB · Görüntüleme: 28
  • 20230818_154106.jpg
    20230818_154106.jpg
    132 KB · Görüntüleme: 29
  • 20230818_133319.jpg
    20230818_133319.jpg
    113,7 KB · Görüntüleme: 27
  • 20230818_103558.jpg
    20230818_103558.jpg
    164,5 KB · Görüntüleme: 28
Screenshot_20230818_214350_Sheets.jpg

3 kisiyi tablodan sildim,biraktilar sanirim siteye de girmiyorlar.
Melisa ve Aypare hosgeldiniz kizlar.
Cuma sabahlari fotografli tarti bildirimi yapiyoruz.
İstikrarli kilo veren herkesi canıgönülden tebrik ederim.👏👏👏 harikasiniz cidden.
Kendi elestirimi birazdan yapacagim zaten ama iyi ki bu basligi acmisiz🌸

Eki Görüntüle 3288516
İstikrarli kilo veren herkesi canıgönülden tebrik ederim.👏👏👏 harikasiniz cidden.
Ben 32 yaşındayım canım haftaya yazabilirsin ben söylemeyi unutmuşum 😀

Eki Görüntüle 3288516
Eline sağlık emek verip hazırlıyorsun her hafta 🤍

Ben sabah granola
Öğlen 2 köfteli patates yemeği
4-5 arası 1 limonata / 4-5 tane minik yuvarlak ev usulü pastane poğaçası yedim
Akşam yemeği yemedim
Üzgün değilim poğaçaları 2 haftadır canım istiyordu ve 2 aydan beri diyetteyim bu da ödülüm olsun
13 bin adım attım

Eki Görüntüle 3288516
asena87 asena87 sen tatilde bile kilo almamıştın döndükten sonra da toparlandın güzel öğünler tüketmeye başlamıştın acaba neden böyle oldu, akşamüstü tartıldın ya bence o da yanıltıcı
Benim sabahla akşam arasında 1 kilo oynuyor

Selamlar🌸
Boy:162
Kilo:62,63 civari

Bazi gruplara katildim aslinda kilo vermek icin ama birbirimizi daha sıkı takip edecegimiz bir baslikta devam etmek istedim.

1.5 aydir diyetteyim,
son gunlerde bozmaya basladim.

Siz de katilmak isterseniz,
amacimiz birbirimizi motive etmek ve fikir alisverisi ile devam etmek olacak.

*Cuma sabahi fotografli tarti bildirimi yapilacak.

*Her aksam menu bildirimi tam yapilmali,
diger uyelerin menulerine de gercekci yorumlar yapilmalidir.
*menu bildirimine icilen su ve diger iceceklerin miktari, adim sayisi ve egzersizler eklenmelidir.
Farkinda olmuyoruz ama bazen cok cesitli iceceklerden fazla kalori ve seker aliyoruz.
*Yorum yaparken heves kirmaktan,
kaba konusmaktan kacinmaliyiz.
*Ozel durum oldugunda girilemeyecek sure bildirilmeli, yine de her durumda saglikli beslenmeye devam etmeye calisilmalidir.
*Zorunlu degil ama duzenli bir menu ile devam etmeliyiz.
Yani hamur isini azaltarak, tatliyi arada yiyerek bir kac kilo verilse de ideale ulasmak zor oluyor.

*Yine zorunlu degil ama olabildigince paketli gidalardan uzak, dogal yiyeceklerle diyet daha saglikli devam edecektir.

Bir de sonuc guzel olsa da surec de keyifli olmali.diyetteyim diye zehir etmek degil amacimiz hayati.
Ertesi gunun menusu belli olursa,karsimiza cikan ikramlara hayir diyebilirsek kendi yediklerimiz de keyifli gelecektir.

Benim takip ettigim ornek menum:
Aralikli oruc esliginde,
12.00: 3 kasik lor,5 zeytin,1 dilim eksi mayali tam bugday,1/2 yumurta, karisik salata
15.00:3 kasik yogurt, 2 ceviz,1 meyve

18.30: yogurt, salata,1 cesit yemek.

Sabah ve aksam haslanmis maydanoz,
limon suyunu icecegim.

Hizlandirmak icin bazen aksam yemeklerinde sadece rendelenmis kabak haslama ve yogurt da ise yarar.

Sıkı bir takiple katilmak isteyen arkadaslar varsa yas, boy, kilo bildirimi yaparsaniz tablo olusturacagim.
Eki Görüntüle 3285392
Lale 1,68 boy kilo 89 :KK43:. Yaş 28

Bende 3 gündür diyet yapıyorum kızlar evlendikten sonra 20 kilo aldım işten çıktım vs hareketsiz yaşam ve sağlıksız beslenme ile aldım kiloları. neyse yeni bir sayfa açtım tatil öncesi kiloları vermeye kararlıyım.

Bugün 30 dk Leslie 30 dk cardio p90x3 yaptım
Sabah limonlu su ve kahve sadece gün boyu su içtim arada 1 Türk kahvesi
Akşam salatalık , 3naget ve 1 tas çorba içtim
4 gündür tek öğün besleniyorum bakalım kaç kilo vereceğim

Bende 3 gündür diyet yapıyorum kızlar evlendikten sonra 20 kilo aldım işten çıktım vs hareketsiz yaşam ve sağlıksız beslenme ile aldım kiloları. neyse yeni bir sayfa açtım tatil öncesi kiloları vermeye kararlıyım.

Bugün 30 dk Leslie 30 dk cardio p90x3 yaptım
Sabah limonlu su ve kahve sadece gün boyu su içtim arada 1 Türk kahvesi
Akşam salatalık , 3naget ve 1 tas çorba içtim
4 gündür tek öğün besleniyorum bakalım kaç kilo vereceğim
Tek öğün zorlayıcı olmaz mı yani her gün tek öğün yapmak bana çok sağlıklı gelmiyor L Lemansq
Onun yerine sabah ekmeksiz bir kahvaltı öğlen kahve vs akşam da erken saatte protein ağırlıklı bir akşam yemeği ve 18.00-19.00 dan sonra sabaha kadar açlık olabilir
Böyle denediniz mi?

Selam kızlar , günaydın. Uzun zamandır uğrayamadim. Herkes tatilde dinlenir ben çok yoruluyorum. Rutin hayata nasıl da alışmışım. Kilom aynı devam ediyor hatta tatilde 1 kilo vermişim yorgunluktan ve hastalıktan. Hiç midem agrimazdi tatilde mide ağrısından uyuyamadım. Şimdi evdeyim ama ev işleri ile devam edeceğim . İse başlamama az kaldı . Aslında azcik daha kilo versem iyiydi ama koruyabilmek de çok önemli. Hepinizi çok özledim. Dün halı yıkadım. Balkonları yıkadım. Bugün halıları sererim kurulmuştur . Yarın da erişte keseceğiz. Böyle ufak işlerle devam ediyor tatilim.
Kizlar ben tatildeyken @Lavinia22 Ve rishrose rishrose biraktilar mi grubu?
10 gundur yazmamislar hic, bilginiz var mi?
A Asena canim geleceğim ama bu ara pek beslenmeme dikkat edemiyorum. O yüzden beni izinli sayarsan sevinirim. 🥰 aslında bu sabah kalktım tartıldım. Resim çektim ama günleri karıştırmışim. Dün bildirim yapmam lazımmış. Bu ara kafam biraz karışık galiba . 😊

Eklentiler

• IMG_20230819_092247.jpg
    IMG_20230819_092247.jpg
    69,6 KB · Görüntüleme: 23
Selam kızlar , günaydın. Uzun zamandır uğrayamadim. Herkes tatilde dinlenir ben çok yoruluyorum. Rutin hayata nasıl da alışmışım. Kilom aynı devam ediyor hatta tatilde 1 kilo vermişim yorgunluktan ve hastalıktan. Hiç midem agrimazdi tatilde mide ağrısından uyuyamadım. Şimdi evdeyim ama ev işleri ile devam edeceğim . İse başlamama az kaldı . Aslında azcik daha kilo versem iyiydi ama koruyabilmek de çok önemli. Hepinizi çok özledim. Dün halı yıkadım. Balkonları yıkadım. Bugün halıları sererim kurulmuştur . Yarın da erişte keseceğiz. Böyle ufak işlerle devam ediyor tatilim.

A Asena canim geleceğim ama bu ara pek beslenmeme dikkat edemiyorum. O yüzden beni izinli sayarsan sevinirim. 🥰 aslında bu sabah kalktım tartıldım. Resim çektim ama günleri karıştırmışim. Dün bildirim yapmam lazımmış. Bu ara kafam biraz karışık galiba . 😊
Çok geçmiş olsun rishrose
Umarım toparlanırsın bi an önce
Kendine çok yüklenme iş yaparken
Ben de bugün salça yapıcam gerçi evde iş de bitmiyor:KK70:

X